SEX TOY TEST #40: GO F*CK!, KAARTSPEL

Naam: Go F*ck!
Producent: Kheper Games
Prijs: € 8,50
Formaat: 89 mm x 64 mm
Batterijen/oplaadbaar: n.v.t.
Het verkooppraatje: ‘Wanneer jij als kind altijd fan ben geweest van het kaarspel pesten en kwartetten, dan zul je Crazy 69’s, Sex Snap! en Go F*ck! ook leuk vinden om te spelen. De spelregels zijn hetzelfde, alleen de beloningen voor de winnaar zijn zoveel meer volwassen!’
Waar te koop: Willie.nl
Is dat ook zo: Ik ben hier te dom voor
Aantal punten: 3/10

Dit is een afbeelding van tumblr inline mhzuuabelh1qz4rgp

Dit is geen seksspeeltje, maar een seksspelletje, en een spelletje gebruik je om mee te spelen, dus basicly past dit Go F*ck!-kaartspel prima tussen mijn #365sextoys project. Het spel bestaat uit 52 kaarten in 4 kleuren en op die kaarten staan 13 verschillende seksstandjes. Dit kaartspel is qua opzet dus vergelijkbaar met een normaal kaartspel en je zou dus, in principe, dezelfde kaartspellen kunnen spelen. Denk aan kwartetten, pesten en ach, misschien ook wel klaverjassen, als je heel hard je best doet.

Het probleem is echter; de 4 verschillende kleuren van dit Go F*ck-kaartspel zijn helemaal niet zo verschillend. Je hebt dus dieppaars, dieproze, dieprood en diepbordeaux. Dus het ziet er helemaal niet uit zoals op de productfoto’s. Alle kaarten lijken op elkaar. De standje die erop staan zijn behoorlijk basic; standje 69, doggy-style, missionaris, kortom, allemaal standjes die je al een keer geprobeerd hebt en waarschijnlijk tot het gemiddelde repertoire van ieder seksueel actief stelletje horen.

Dit is een afbeelding van go fuck yourself kaartspel

Nu kun je dus gaan kwartetten of pesten en de winnaar van het spel mag dan hiephiephoera, gefeliciteerd, waar zijn de bloemen, een standje kiezen om in te neuken. Flauw. Niet leuk. Ik heb liever dat mijn verkering de US Open zou winnen (prijzengeld 1,9 miljoen dollar). Dan mag hij wat mij betreft elke dag kiezen in welk standje hij wil neuken. Oh. Sorry. Dat grapje was net zo flauw als dit Go F*ck-kaartspel.

HET GO F*CK-KAARTSPEL IS HIER TE KOOP (€ 8,50) »

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.