JAVIDA VIBRATOR – REVIEW #439

Naam: Vibe with Clit Stimulator
Producent: Javida
Prijs: € 54,95
Formaat: 18 x 3,3 centimeter
Gewicht: 123 gram
Batterijen/oplaadbaar: oplaadbaar via USB
Waar te koop: Maanzin.nl
Verkooppraatje: ‘Door zijn gebogen schacht en clitorsstimulator geeft de vibrator een aangename dubbele stimulatie.’
Is dat ook zo: HELL NO!
Score: 1

Dit is een afbeelding van javida vibrator met clitoris stimulator

Ik kreeg van Orion Versand de ‘vibe with clit stimulator’ van het merk Javida. Javida is weer een submerk van You2Toys en You2Toys valt weer onder Orion Versand. Snap je het nog? Het maakt eigenlijk ook niks uit. Ik ben altijd blij als bedrijven me speeltjes sturen en ik ben dus ook blij dat ik van Orion Versand deze vibrator kreeg, maar ergens is er in de communicatie tussen Orion Versand en mij iets misgegaan, want ik vroeg ‘stuur maar wat goede, leuke speeltjes’ en als er iets is wat deze ‘vibe with clit stimulator’ niet is, dan is het wel goed. Of leuk.

Ze hebben bij Javida, of bij You2Toys, of bij Orion Versand niet eens de moeite genomen om dit seksspeeltje een fatsoenlijke, eigen, naam te geven (ik bedoel, Jesus, ‘vibe with clit stimulator’ is hetzelfde als ‘duo vibrator’ of ‘vibrator’), dus ik ga ook niet eens de moeite nemen om te praten over de verpakking of de dingen die misschien wél een beetje goed zijn aan dit seksspeeltje. Doei. Meteen door naar waar het fout gaat.

De vorm van deze Javida-vibrator

Dit gaat het niet worden. Ik wist het al toen ik deze ‘vibe with clit stimulator’ van Javida uit de verpakking haalde (ik noem het vanaf nu de Javida-vibrator) (ik ga er niet vanuit dat ik ooit nog iets van dit merk mag testen). Dit. Gaat. Het. Niet. Worden. Om mijn humeur te bewaren heb ik ‘m toen gewoon weer terug in de verpakking gestopt en er zo lang mogelijk niet meer gaan gedacht. Maar ja, ik heb ‘m toch gratis gekregen van Orion Versand. En ja, die verwachten wel een keertje een review, want deze ‘vibe with clit stimulator’ ligt dus al een paar maanden op een review te wachten en zo’n review schrijft zich niet vanzelf.

Ik weet niet of jullie je de Inmi Roto nog herinneren? Ik hoop het niet, want dat was een nogal slechte toy die niemand op z’n wishlist heeft gezet, maar die Inmi Roto, die is gebouwd met dezelfde achterliggende gedachte als deze vibrator. En die gedachte is; ‘maak een toy voor de niet bestaande kut’. Want er is geen enkele kut, die van mij niet, die van jou niet, die van de buurvrouw niet, die hier iets mee kan. Oh wacht, misschien een olifantenkut, maar ja, mensen zijn de enige zoogdieren met een clitoris, dus ook een olifant heeft helemaal niets aan deze Javida-vibrator.

Dit is een afbeelding van inmi roto vs javida vibrator

Dit past niet, Godverredomme

De Javida-vibrator is dus gemaakt in een keihard-vastzittende-L-vorm. Okay, het is ook een beetje een U, maar de vorm zit vast door dat zilveren hard-plastic gedeelte! Je kan de clitorisstimulator dus met geen mogelijkheid ook tegen je clitoris krijgen. Want… als je de staafvibrator in je kutje brengt (dat wil nog wel lukken) dan steekt dat clitorisding dus zo’n meter boven je klit uit. Godverredomme. WIE HEEFT DIT BEDACHT? Vast hetzelfde Chineesje die de Inmi Roto heeft bedacht. Een Chineesje die nog nooit een vrouwenkut van dichtbij heeft gezien of gevoeld.

WTF, wat is deze????

Het gaatje om het USB-snoertje in te stoppen zit midden op de clitorisstimulator! Midden! Op! Dit is de meest onlogische plek en misschien ook wel meest onhygiënische plek die ik ooit heb gezien.

Dit is een afbeelding van oplaadsysteem javida vibrator

Maar ja, praktisch gezien komt die hele clitorisstimulator niet eens in aanraking met je klit of überhaupt met je kutje, want je krijgt dat ding er niet naartoe gebogen, dus wat zeur ik? Geen enkel probleem joh, om daar het stekkergaatje te doen. Ook dit geeft maar weer eens aan dat er over dit ontwerp 0,0 is nagedacht.

Ik kan wel janken als het niet zo lachwekkend was

Oh. Lord. Echt. Dit soort speeltjes zorgen ervoor dat ik er af en toe geen ene flikker zin meer in heb om speeltjes te testen. Dat ik ze niet eens meer durf aan te vragen, dat ik ze niet meer uit de verpakking wil halen omdat ik bij voorbaat al weet; dit is niks. En dat ik er dan toch nog een review van 1000 woorden uit ‘moet’ schrijven, omdat ik dat nu eenmaal heb afgesproken. En dat ik na het schrijven van die review weet; gaan ze vast niet blij mee zijn, daar bij Orion Versand! Maar stop dan Godverdomme maar eens met het maken van dit soort totale bullshit-toys! Stop met het geld uit de zak kloppen van ‘onschuldige’ consumenten (in het geval van deze Javida-vibrator € 54,95).

Dit is een afbeelding van javida vibrator 2

Ik snap dat de seksspeeltjesmarkt een markt is waar veel, heel veel, geld in te verdienen valt. Ik snap dat het voor sommige fabrikanten prima is dat een speeltje uiteindelijk niet werkt of niet doet wat het beloofd, want hé, het gaat om de omloopsnelheid hè! Zo snel mogelijk een product op de markt, zonder te testen, want who cares! Leuke, kekke verpakking en gaan! Zo veel mogelijk proberen te verkopen en daarna ook zo snel mogelijk weer met iets nieuws komen met maar heel veel ‘NIEUW NIEUW NIEUW, NU NOG BETER’ op de verpakking, terwijl het precies dezelfde bullshit is als het jaar daarvoor. Om te janken.

Denk om! Denk om!

Stop maar met het drama Luun, omdenken moet je! Denk aan je hart. Omdenken! Toe maar! Toe maarrrrrrrrr! Jeetje, wat ben ik blij dat de ‘vibe with clit stimulator’ op mijn pad is gekomen. Het is, hoe je het ook wendt of keert, toch een prachtig staaltje techniek dat ze tot een jaar of 100 geleden niet eens kónden maken! Ik bedoel, 100 jaar geleden bestond siliconen nog niet eens (als de Javida überhaupt van siliconen gemaakt is)! En 100 jaar geleden was het zeker nog niet mogelijk om een oplaadbaar apparaatje van dit formaat en deze finesse te maken! Het is goed om daar ook eens bij stil te staan. En de Javida is via diverse kanalen, trein, boot, vliegtuig, vrachtwagen, all the way from China, op mijn bureautafeltje en daarna in mijn kut terecht gekomen. Ook dat is eigenlijk iets heel bijzonders. Wordt de Javida-vibrator ook maar ietsje beter van dit omdenken? Nee. Nee! NEEN!!!!!

Dit is een afbeelding van javida vibrator

Conclusie

Wat. Een. Kutding.

DE VIBE WITH CLIT STIMULATOR IS HIER TE KOOP IN NL (€ 54,95) >>

DE VIBE WITH CLIT STIMULATOR IS HIER TE KOOP IN DE (€ 54,95) >>

Dit vind je misschien ook leuk...

10 reacties

 1. Jessica schreef:

  Ik ga kapot. KAPOT!
  Heerlijk gelachen, dankjewel! :)

  Computer says no. Uche.

 2. Anna schreef:

  Ik moet je (ik ben dierenarts), toch even corrigeren. Mensen zijn niét de enige zoogdieren met een clitoris. Dieren hebben die ook :-)

  Weer wat geleerd hahaha

 3. Uny schreef:

  Hahha wat is dit nou voor flauwekul? Ik moest zo hard lachen. Ik denk dat de oprichters van het merk zich zullen schamen als ze deze review lezen! Wat een gek raar ding. Weg ermee. Ziet er wel mooi uit, maar daar kopen we het niet alleen voor

 4. Anna schreef:

  Het is heel interessant, want wáár de clitoris ligt per diersoort hangt af van de cyclus van het dier. Bij sommige diersoorten wordt de eisprong opgewekt door seks (bv kat), en daar ligt de clit IN de vagina. En bij andere diersoorten, zoals de mens, ligt de clit buiten de vagina. Die hebben een regelmatige cyclus met eisprong.

  Op zich ook logisch dat dieren ook een clit etc. hebben: het doel van de evolutie is je voortplanten en dus heeft de natuur sex prettig gemaakt. Anders zouden er geen nakomelingen komen :-)

  Maar er is nog veel onduidelijk, want in principe heeft het menselijk orgasme bij vrouwen niet direct evolutionair nut. Maar prettig is het wel :-)

  Tot zover het college hahaha

 5. Marjan schreef:

  Je zou hem nog als handdoekophanghaak kunnen gebruiken…. in de badkamer of zo…. mijn ervaring leert dat mijn huidige ophanghaakjes allemaal te klein zijn en ik zonder bril ze gewoon niet zie….. Deze javida zou ik zonder bril wel zien hangen en zou ik zo mijn handdoek op kunnen hangen….. handig!!

  Maar ja, wel weer duur voor een handdoekophanghaak…. dus ik gooi mijn handdoek maar gewoon op de stoel die er staat…. maar het leek een briljant plan… dat dan weer wel.

  Anna, dank je wel voor deze interessante dieren informatie, dit wist ik ook allemaal niet. Ik dacht ook dat wij als mensen de enige zoogdieren waren mét clit….

 6. Sandra schreef:

  Ik word hier zò blij van!

 7. Anna X schreef:

  Ha, ik heb hier heel hard om gelachen, wat heerlijk geschreven!
  En (andere) Anna, wat interessant om te lezen, weer wat geleerd.

 8. A! schreef:

  Wat fijn dat er Kloterige speeltjes zijn, geeft de 10-en meer waarde, heb je wat te vergelijken… Maar sirieus, dat oplaadpunt!

  Dank voor je reviews weer!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.