SEX TOY REVIEW #263 : HER CLIT KIT

Dit seksspeeltje is helaas niet meer te koop! Maar neem eens een kijkje bij mijn LUNA’S TOP 10 BESTE SEXTOYS ALLERTIJDEN, daar staat vast wel iets goed en geils voor je tussen! Of ga meteen naar Easytoys.nl, de grootste online sexshop van Nederland met een ontzettend uitgebreid assortiment aan sextoys!

Naam: Her Clit Kit
Producent: California Exotic Novelties
Prijs: € 32,95
Formaat: divers
Batterijen/oplaadbaar: 2 x AAA-batterij / 1 x AA batterij
Verkooppraatje: Alle speeltjes in de set zijn erop gericht om de clitoris zo goed mogelijk te stimuleren.’
Is dat ook zo? Nou, nee, niet echt, nee
Score: 2

her clit kit california exotics

Alles, maar dan ook echt alles aan deze ‘Her Clit Kit’ schreeuwt ‘yukiyuki’! Het merk; California Exotic Novelties, de naam; Her Clit Kit, het materiaal (van alles en nog wat) en de prijs; € 32,95 voor een ‘stimulator’ met 4 opzetstukken, een trilei met 2 opzetstukken (Clit Flicker en de Snow Bunny) én een tubetje ‘opwindingsgel’ voor € 32,95, ja, dat is vragen om eh, een uitgebreide test!

Okay, bij nader inzien is de naam ‘Her Clit Kit’ misschien toch eigenlijk best leuk. En ik moet ook eerlijk toegeven dat de verpakking me alleszins meevalt. California Exotic Novelties is niet het allerbeste merk als het gaat om seksspeeltjes en je kon hun verpakking in het verleden al van grote afstand herkennen; met een blonde slettebak op de verpakking. Nu staat er nog steeds een blonde dame op de simpele kartonnen verpakking en dat zou best een slettebak kunnen zijn, maar ze kijkt niet meer zo dommig recht in de camera en de foto is ook nog eens in zwart-wit, dus, nou ja, ik moet zeggen; ze beginnen het te begrijpen bij California Exotic Novelties. Enigszins dan. Want in de kartonnen doos vind ik een allegaartje aan ‘seksspeeltjes’ in diverse plastic zakjes met de opdruk ‘Made in China’ en ‘Sold as a Novelty Only’. Het oogt nogal ultragoedkoop (maar hé, het blijft California Exotic Novelties).

her clit kit verpakking

Sold as a Novelty Only

Even over dat ‘Sold as a Novelty Only’. Met ‘novelty’ bedoelen ze niet ‘leuke, gezellige seksspeeltjes’. Ze bedoelen er eigenlijk mee dat het juist NIET de bedoeling is dat je deze speeltjes in de buurt van je geslachtsdelen gebruikt. En als je dat dan wel doet en je krijgt er een enge infectie of iets dergelijks van, dan kun je het bedrijf dat dit speeltje maakte er niet voor verantwoordelijk houden, want hé, het was niet hun bedoeling dat je met deze vibrator ook daadwerkelijk ging seksen, neen, die vibrator was voor ‘novelty use only’, dus puur voor de fun, om naar te kijken en om te lachen. En door dat ene regeltje ‘sold as a novelty only’ mogen de fabrikanten van alles in hun producten stoppen en ze hoeven nergens verantwoording af te leggen en ook nergens op te schrijven wat er nu precies voor een materialen worden gebruikt, want het is niet hun bedoeling dat je die vibrator in je kutje stopt! Als de speeltjes die ze maken ook daadwerkelijk voor seks bedoelt zouden zijn, ja, jeetje, dan zouden die speeltjes getest moeten worden en goedgekeurd moeten worden en nou ja, dat gaat geld kosten en dat willen ze niet! Dus zo’n ‘Sold as a Novelty Only’-regeltje is gewoon heel handig bedacht van California Exotic Novelties! Hé, daarom heet het bedrijf ook California Exotic NOVELTIES! Okay, ik moet ook hier even toevoegen; ze zijn hun imago (en dus hun producten) écht aan het upgraden! Echt! Niet alleen qua verpakking, maar ook qua materialen (en vorm en functie)! Maar ik ben in ieder geval op m’n hoede als ik dit zinnetje op verpakkingen tegenkom. En dat is met deze Her Clit Kit niet anders.

het clit kit

Materiaalsoorten Her Clit Kit

De Her Clit Kit bevat 1 soortement van Pocket Rocket die ze een ‘Compact Massager With Tips’ noemen. Deze Compact Massager is gemaakt van hard ABS-plastic en de 4 opzetstukjes zijn gemaakt van TPU en ik heb geen idee of dit een ‘veilig’ materiaal is, het voelt in ieder geval als een combinatie van hard-plastic en siliconen (hard, maar toch buigzaam). Dan hebben we nog een zilver, hard-plastic trilei (Multi-speed Stimulator) met een snoer en aan dat snoer hangt een plastic afstandbediening. Je kan nu dat ei in je kutje brengen en zo laten trillen (NEE, dat zou ik dus niet doen), maar je kan er ook 1 van de 2 opzetstukken op zetten, zodat je die opzetstukken tegen je clitoris kan laten trillen. De Clit Flicker is gemaakt van TPR en de Snow Bunny van TPE. Dit zijn allebei in principe veilige materialen (wel poreus, dus nooit 100% schoon te maken, dus niet uit te wisselen met vriendinnen of van anaal naar vaginaal) (mocht je daar zin in hebben) (lijkt me niet met deze toys). Zowel de Snow Bunny als de Clit Flicker zien eruit alsof ze van jelly gemaakt zijn (dus PVC met weekmakers) (maar ze stinken niet zoals jelly wel doet). En ‘ze’ kunnen dan wel van alles zeggen over de materialen van de producten uit deze Her Clit Kit, toch zit dat zinnetje ‘This products is intended for use as a novelty product only’ me niet lekker. ‘Ze’ mogen allerlei materialen op de verpakking zetten, het wordt toch niet gecontroleerd. Ik zou willen dat ik van die zakjes had waar je een klein beetje van het te testen materiaal in zou kunnen doen, dan even schudden en tada; dit materiaal bestaat voor 30% uit siliconen en voor de rest uit dubieuze materialen!

Multi-speed Stimulator + opzetstukken

multi speed stimulator
Okay, voor Volk en Vaderland (jullie!!!) toch maar even de Multi-speed Stimulator geprobeerd, al nodigt-ie totaal niet uit tot gebruik. En ik moet ook toegeven; ik heb niet heel erg m’n best gedaan. Want ik ben echt geen zeikerd, en m’n klit al helemaal niet, maar ik ben toch wel behoorlijk verwend qua seksspeeltjes en als je dan na de meest geavanceerde, prachtig vormgegeven toys ineens met een zilveren ei met daaromheen een doorzichtig, plastic roze mond tussen je benen ligt, ja, dan is dat nogal een afknapper. Het ziet er niet uit. De opzetstukken voelen precies hetzelfde aan en absorberen de buzzy trillingen van het zilveren ei behoorlijk. Zonder de opzetstuk zijn de trillingen van het ei trouwens heel erg heftig, maar heel erg heftig van het buzzy soort en zo’n ei houdt gewoon ook klote vast en oooooh, hou maar op.

Compact Massager

compact massager
De Compact Massager kan maar op 1 standje trillen en dat is het standje ‘super mega buzzy’. Er zijn vrouwen die hier wél van houden, maar daar behoor ik niet toe. Hij trilt met behulp van 1 AA-batterij en je kan de Compact Massager makkelijk vasthouden en precies op je klit laten trillen (maar ik krijg dan het gevoel dat ik moet plassen). Het systeem waarmee je de batterij in de huls klikt is hetzelfde systeem als waarmee je de Compact Massager aan- en uitzet, dus de batterij wil er tussendoor nog wel eens uitvallen. Ik denk dat een losse Compact Massager nog wel enigszins, per ongeluk, misschien, soms, voor sommige vrouwen wél leuk kan zijn. Maar dan kan je die dus beter los kopen dan in een setje als deze Her Clit Kit.

Arousal Gel

arousal gel
Sorry, sorry, sorry! Maar als er op een tubetje ‘opwindingscrème’ ook al het zinnetje ‘Sold As A Novelty’ staat, dan durf ik het niet tussen m’n benen te smeren. Ik ben een watje, I know, maar ja, m’n kutje is toch m’n broodwinning en ik zou haar eigenlijk moeten verzekeren (kan dat eigenlijk wel in Nederland) en ik durf het risico gewoon niet te lopen! De Arousal Gel is overigens wel het enige product uit deze Her Clit Kit met een uitgebreide ingrediëntenlijst, maar ja, ik ben geen chemicus en met een ingrediënt als ‘Flavor (Aroma)’ komt niemand echt ver, denk ik. Het lijkt een soort lipgloss en ruikt naar kersen en als ik het op m’n gewone lippen smeer, dan gebeurt er… niks.

Conclusie

Ik vind dat ik enorm veel woorden heb geschreven voor een setje seksspeeltjes dat ik eigenlijk ook met 1 zinnetje had kunnen afdoen: ‘For novelty use only.’ Dus niet gebruiken in de buurt van je geslachtsdelen!

DE HER CLIT KIT IS HIER TE KOOP (€ 32,95) >>

Dit vind je misschien ook leuk...

7 reacties

 1. Marjan schreef:

  Het is wel een fijne eerlijke review geworden, maar of California Exotic Novelties daar zo blij mee moet zijn, is een tweede. LOL
  Volgens mij is het heel goed mogelijk om je kutje te verzekeren, ik vraag me alleen af wat dat dan weer kost en of je met een verzekerd kutje wel al die zooi er in de buurt zou willen hebben (laat staan dat je het in je kutje stopt) Oftewel, ik denk dat je onverzekerd al heel slim bezig bent met je kutje…
  Waarvan akte….

  Xx

 2. Marijke schreef:

  Eindelijk iets betaalbaars… Ziet het eruit alsof de onderdelen uit een Happy Meal komen! Spaar ze allemaal. De goedkope prijs is duidelijk te zien… Heel basic. Deze slaan we maar even over.

 3. Josje schreef:

  Wat een opoffering voor het vaderland met al die griezelige jelly’s… Brrr… Hopelijk komen er binnenkort ook goede goedkope speeltjes voorbij hier !

 4. Nala schreef:

  … En dat allemaal voor slechts €32,95!

 5. Fransje schreef:

  De compact massager was het eerste speeltje dat ik ooit kocht (klein en goedkoop). Ideaal formaat voor in je handtas, en ik kwam er gegarandeerd binnen een minuut mee klaar. Het beste ding heeft 4 jaar intensief gebruik volgehouden. Toch best waar voor je geld ;)

 6. A! schreef:

  Glijnmiddel als lipgloss, inventief!

 7. inez schreef:

  nou dat zijn 33 euro die ik in mijn zak kan houden. bedankt voor de waarschuwing ;-)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.