SEKSTOY REVIEW #274: JACK SOCKET ELECTRO MASTURBATOR

De leukste mannenspeeltjes-tester van Nederland is weer druk geweest! Hij testte dit keer een masturbator met electrostimulatie (je hebt dus ook een electrobox (powerbox) nodig om met dit speeltje aan de slag te kunnen) (hier schrijft J.T. later nog een review over). Ik moet heel eerlijk bekennen dat elektroseks echt iets is waar ik helemaal niets mee heb op seksgebied, maar het schijnt, volgens J.T. dus, helemaal geweldig te zijn. Ik heb hier dus ook helemaal geen verstand van, dus een groot gedeelte van zijn review is voor mij niet echt te begrijpen, maar mocht je hier vragen over hebben, dan ben je dus bij hem aan het goede adres (je kunt vragen mailen naar mij luna@climaximaal.nl), dan stuur ik ze naar hem door. Oh! En J.T. kreeg de Jack Socket (en een electrobox) opgestuurd door een mannetje van Electrastim, in ruil voor een eerlijke review) (waarvoor zijn en mijn dank)!

Naam: Jack Socket Electro Masturbator
Producent: Electrastim (www.electrastim.com)
Prijs: € 69,99
Formaat: Afmeting: 9 x 9 x 10 cm / diameter: 2.5 cm tot 4.6 cm
Batterijen/oplaadbaar: oplaadbaar
Waar te koop: Bol.com
Materiaal: siliconen
Verkooppraatje: ‘De Jack Socket Electro Masturbator combineert gewone masturbatie van een automatische masturbator met ondeugende elektroshock voor extra genot.’
Is dat ook zo? Nou, dat gedeelte van die automatische masturbator snap ik niet helemaal, maar voor de rest klopt het wel.
Score: 8.5

electrastim jack sock masturbator

Voor iedereen die al wat langer meeleest op dit blog mag het geen verrassing zijn: ik ben een fan van elecrostimulatie. Waarom? Omdat het nieuwe sensaties geeft, omdat het volledig handsfree is en omdat je (bij wijze van spreken) uren van kan genieten. Het grote nadeel is dat het geen goedkope hobby is, maar daar staat tegenover dat, mits je goede spullen koopt, je er ook jaren en jaren plezier van kunt hebben (lees anders even ELEKTRO SEKS, EEN HANDLEIDING VOOR BEGINNERS). Een van de leveranciers van deze spullen is het Engelse Electrastim. Van hen ontving ik hun jongste aanwinst in het electrosegment; de Jack Socket. Een masturbator met electrostimulatie! Tevens ontving ik een electrobox om de Jack Socket van, ehm, electro te voorzien(ik gebruik dus expres niet het woord stroom of elektriciteit, want dat zou alleen maar afschrikken).

De Jack Socket is een open masturbator

Maar goed, de Jack Socket dus. Een open masturbator, vergelijkbaar met de QuickShot van Fleshlight, alleen dan met een beetje extra. En dat beetje is lekkerrrrr!!!!!! Deze Jack Socket wordt geleverd in een kartonnen doosje met handleiding (lees deze goed door!) een tube van 60 milliliter electrogel (voor betere geleiding van de electro) en een proefzakje glijmiddel. Hij is ruim 11 cm lang en omtrek 25cm. De doorsnede van de opening is 4,5 centimeter. De binnenzijde is gemaakt van ‘Real Feel TPE’ whatever that may be, maarrrrr. Het voelt lekker aan en dat is het belangrijkste. Oh ja, en dat het volledig geurloos is, is ook wel handig. Buitenzijde is gemaakt van siliconen en geeft een stevige grip maar is toch ook enigszins flexibel. Aan de boven en onderkant zitten een paar dekseltjes, why?? En aan de zijkant 2 openingen waar je electrogel kunt aanbrengen en aan de onderkant 2 aansluitingen voor een 2 millimeter pin aansluiting (standaard bij Electrastim). Tenslotte zitten tussen de binnen- en buitenlaag nog 2 geleiders die de electro overbrengen naar hetgeen er in de Jack Socket gestoken wordt.

electrastim jack socket masturbator 

Maar J.T. is het wat, die Jack Socket???

Maar goed, jullie willen weten of het wat is en niet hoe hij er uit ziet, toch? Nou het is zeker wat! Ik vind hem zo goed dat ik zelfs van wat principes/vooroordelen afstap! En dat zal ik hieronder proberen uit te leggen. Allereerst het gebruik. De Jack Socket is niet een apparaat dat je er even snel bij pakt om jezelf tot een hoogtepunt te brengen. Het vergt namelijk enige voorbereiding om ermee aan de slag te kunnen. Allereerst moet je electrogel aanbrengen in de daarvoor aanwezige uitsparingen. Net zoveel tot je het er aan de binnenzijde uit ziet komen. Vervolgens is het een goed plan om veel glijmiddel op waterbasis aan te brengen op je pik (maar dat is handig bij elke masturbator) en tenslotte moet je hem aansluiten op een powerbox. Maar dan kan de pret ook echt beginnen. De electrostootjes zorgen voor extra heftige tintelingen in je pik op de plaats van de masturbator. Deze voel je meer ‘in’ je pik dan aan de buitenkant en dat geeft een extra heftig gevoel. Afhankelijk van je gebruikte powerbox kun je ook de intensiteit en de variëteit van de tintelingen veranderen. Het mooie aan dit systeem is ook dat als je stopt met op en neer bewegen, de electrostootjes gewoon doorgaan en je deze kunt positioneren op de plaats die jij het lekkerst vindt! En geloof mij, je orgasme zal nooit meer hetzelfde zijn als je eenmaal met de Jack Socket aan de gang gaat.

electrastim jack socket inside

Tip van de expert: als je een powerbox hebt met 2 aansluitingen, gebruik dan anaal een bi-polaire (aansluiting van – en +; net zoals de Jack Socket is trouwens) plug. Hierdoor wordt je orgasme nog heftiger.

Houd trouwens wel altijd de electrogel en glijmiddel bij de hand. Electrostimulatie op een droge huid geeft een minder plezant gevoel. Tsja, en dat ik enthousiast ben is wel tegenstrijdig dus met wat ik altijd geroepen heb. In mijn ogen is/was electro meer iets dat je statisch deed. Met andere woorden: je bracht wat electrodes aan, ging achteroverliggen en genoot. En daar kwam geen handwerk bij te pas. Tel daarbij op dat ik niet echt van de quick fix ben en je snapt mijn punt. Nou ja, tot nu toe dan.

En dan de nadelen. Het is zeker geen goedkoop ding, en al helemaal niet als je er een electrobox bij moet kopen. De Jack Socket kost € 94,90 (ter vergelijking; een Fleshlight QuickShot kost € 29,90) en de goedkoopste powerbox van Electrastim kost ook nog eens zo’n € 135,-.

Tip van de expert: mocht je de aanschaf overwegen kies dan voor de iets duurdere duo box waarbij ook wat elecrodes bij zitten waaronder een bipolaire anaal probe.

Naast het feit dat het dus een dure hobby is (maar zeker waar voor je geld!!) is niet alleen de Jack Socket, maar ook je pik nogal lastig schoon te maken. Door de combinatie van electrogel en glijmiddel wordt je pik, en de binnenkant van de Jack Socket redelijk plakkerig en dit gaat er niet heel eenvoudig af. Tel daarbij op dat de binnensleeve van de Jack Socket poreus is en deze dus extra goed dient te worden schoongemaakt. Dit is ook nog eens extra lastig vanwege een paar kleine gaatjes waar de electrogel doorheen komt en waar vaak wat achter blijft. Deze even vlug onder de kraan houden is er niet bij. Als ik het voor het zeggen had gehad, had ik waarschijnlijk geprobeerd een powerbox in de Jack Socket te bouwen. Zodat je niet ook nog eens een losse box hoeft te kopen. Dan heb je ook geen last van draden die in de knoop kunnen gaan zitten.

Maar toch, maar toch, vind ik het een topper. Helemaal als je voor het eerst wilt experimenteren met electrostimulatie.

Tip van de expert: DOEN!

DE JACK SOCKET ELECTRO MASTURBATOR IS HIER TE KOOP (€ 69,99) >>

Dit vind je misschien ook leuk...

3 reacties

  1. Jan schreef:

    Zou het gebruik van een condoom het schoonmaken van de pik al wat makkelijker kunnen maken, of zou dit teveel inboeten aan genot of geleiding van de stimulatie (elektriciteit dus :)?

  2. J.T. schreef:

    Goede vraag! ik zal het eens voor je uittesten en zal dan onder dit artikel er op reageren!

  3. J.T. schreef:

    ow …. en Luna…. Niet aleen de leukste van NL hoor…… ;-)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.