SEX TOY REVIEW #165: SEXY KRASKAARTEN

Naam: Sexy kraskaarten
Producent: Xenox / made in China
Prijs: € 1,99
Formaat: 8 kaarten van 10 x 5 centimeter
Batterijen/oplaadbaar: n.v.t.
Het verkooppraatje: –
Is dat ook zo? –
Aantal punten: 5/10

sexykraskaarten2

Ik ben gek op winkels als de Xenos, de Action of de Big Bazar. Ze verkopen veel voor weinig en op sommige producten kun je dus echt héél veel besparen (voornamelijk op bad-douche-producten, chocolade-producten, huishoudelijk textiel en dingetjes die je eigenlijk niet nodig hebt). Dingen die je eigenlijk ook niet nodig hebt zijn de producten uit de ‘Naughty Collection’ van de Xenos, maar ze zijn geinig, ze zijn goedkoop en… ze staan in het schap op kinder-ooghoogte. En puur en alleen om die reden krijgen de ‘sexy kraskaarten’ die ik testte van mij een onvoldoende.

Vorig jaar verkocht Xenos ook al seks-gerelateerde producten voor Vaderdag en ook die lagen gewoon ‘open en bloot’ in de winkel. En… ik vind dat niet kunnen. Ik ben heel vrij als het over seksualiteit gaat (naar volwassen toe) en kinderen mogen alles vragen en ik geef op alles een eerlijk (maar wel age appropriate) antwoord, maar met sommige dingen hoeven kinderen nog niet geconfronteerd te worden. Zo hoeven kinderen van mij nog geen op-en-neer-springende-piemels te zien, of een ‘ring-for-sex-bel’. Of een ‘willy-exerciser’. Dus… Xenos… zet jullie Naughty Collection even een paar treetjes hoger, dan is everybody happy!

De sexy kraskaarten kosten bij de Xenos € 1,99 en bij een gemiddelde (online) sekshop € 6,50, dus het loont wel de moeite om even bij de Xenos naar binnen te stappen (zei ik toch!). Je krijgt 8 kraskaarten voor € 1,99 en het is de bedoeling dat je je partner (of buurvrouw) een kraskaart geeft wanneer hij of zij dat verdient (zondag, verjaardag, of als hij/zij de vuilnisbak heeft buiten gezet). Elke kraskaart geeft 3 opties voor ‘What’, 3 opties voor ‘Where’ en 3 opties voor ‘When’. De ontvanger van de kraskaart mag dus 1 vakje openkrassen bij ‘What, 1 bij ‘Where’ en 1 bij ‘When’.

Klinkt heel spannend allemaal, maar dit soort seksspelletjes zijn alleen maar leuk als je je ook daadwerkelijk aan de open gekraste vakjes houdt. Dus als er staat dat je ‘standje girl-on-top’ ‘in de badkamer’ ‘NU’ moet gaan doen, dan moet je dat ook NU doen. En dus niet gaan lopen zeuren dat de badkamer niet is opgeruimd of dat je nu ongesteld bent. Een kraskaart geeft recht op een PRIJS!

sexykraskaarten

Dus… mocht je toevallig bij de Xenos zijn, maak dan even een melding van het feit dat jij het ook niet okay vindt dat er seksueel getinte producten op kinder-ooghoogte staan (want als je aan het shoppen bent voor een cadeautje voor de verjaardag van je schoonmoeder heb jij geen zin om uit te leggen aan je 6-jarige dochter waarom er op-en-neer-springende-plastic-piemels in het schap staan). Neem wel even meteen deze sexy kraskaarten mee, omdat je er toch 8 keer plezier van kan hebben (en dat is dus voor € 0,25 per keer, geen geld), mits je je ook daadwerkelijk allebei aan de regels houdt en je dus uitvoert wat op het kaartje staat.

DE SEXY KRASKAARTEN KOSTEN € 1,99 BIJ DE XENOS

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. B. schreef:

    Hahaha, deze heb ik ook gekocht. Als je het vakje open kraste kon je niet meer lezen wat erop stond, maar als je ze tegen jet licht hier kon je bij alle vakjes zien wat er stond. Knap dat ze van jou nog een 5 gekregen hebben ;)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.