LUNA OP RADIO 2

radio2

Gisteren, woensdag 16 juli dus, kwam Wendy van Radio2 (van het programma ‘De Heer Ontwaakt’) bij me langs! Wendy is 2 weken op vakantie in eigen land en het enige dat ze bij zich heeft is 5 euro per dag en een koffertje met radioapparatuur. Ze is aan het liften en via de social media wordt ze op diverse plekken uitgenodigd! Gisterochtend las ik haar tweet dat ze bij het standbeeld van Flipje in Tiel stond en ze vroeg zich af of iemand haar op kon halen. Dat ophalen, dat kon ik dus niet, maar ze mocht wel bij me op de koffie komen zodat ik haar alles zou vertellen over goede en slechte seksspeeltjes. Vond ze leuk! De koffie werd uiteindelijk een proseccos (of 2) en Wendy is meteen mee blijven eten bij mij, de echtgenoot en de 3 pubers die momenteel in ons huis verblijven! Hartstikke gezellig. We hebben uiteindelijk een stukje voor de radio opgenomen en dat radiofragment is terug te beluisteren: HIER. Wendy heeft ook een videootje gemaakt en die kun je zien via mijn Facebook: HIER (ook mijn kater Bruce Lee laat nog even van zich zien en horen). Mijn vader Piet heeft Wendy uiteindelijk weer helemaal veilig naar haar nieuwe bestemming gebracht.

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. Maurice schreef:

    Piet is een echte heer ^_^

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.