PERFECT 1″ PENIS EXTENSION SLEEVE – SEKSTOY REVIEW #383

J.T. heeft het maar moeilijk, moeilijk, moeilijk! Want dat testen van de Fantasy X-tensions – Perfect 1″ Penis Extension Sleeve was een makkie, maar een stukje erover schrijven, ja, dat is een stuk minder leuk, dat snappen we allemaal! Maar… hij heeft het weer gedaan. Voor Volk en Vaderland! En jullie!

Naam: Fantasy X-tensions – Perfect 1″ Penis Extension Sleeve
Producent: Pipedream
Prijs: € 34,90
Formaat: Lengte: 17,7 cm / Breedte: 4,4 cm / diameter binnen: 2,5 cm
Batterijen/oplaadbaar: n.v.t.
Waar te koop: Bol.com
verkooppraatje: ‘Verander je penis in een genotsmachine met deze ongelooflijke Fantasy X-tensions. Je kan nu de man zijn die je altijd al had willen zijn en je partner met deze makkelijk te gebruiken erectie versterker beter dan ooit behagen.’
Is dat ook zo? Nou… lees even verder…
Score: 5

Dit is een afbeelding van penis extension sleeve

Al een tijdje liggen er nog 2 speeltjes te wachten op een genadeloze review. En eigenlijk had ik mijn ervaringen met deze toys alweer verdrongen totdat ik een mailtje van meesteres Luna ontving of ik nog van plan was weer eens wat te gaan reviewen en dat ik niets nieuws kreeg zolang ik nog met achterstallig werk kampte. Nou wordt mijn spaarzame tijd de laatste weken voornamelijk in beslag genomen door een jonge pup die teveel aandacht vraagt, maar dat mag natuurlijk geen reden zijn om jullie niet te waarschuwen voor of juist te adviseren tot de aanschaf van nieuwe toys voor boys.

De toy die nu voor mij ligt is de ‘Fantasy X-tensions Fantasy X-tensions – Perfect 1″ Penis Extension Sleeve’ en deze penissleeve kregen we opgestuurd door een seksshop, waarvoor onze hartelijke dank! Het is een toy die eigenlijk een beetje in het midden van beide hierboven genoemde categorieën valt (ik kan ervoor waarschuwen, maar ik kan ‘m ook wel adviseren). Vandaar ook de score 5 op de schaal van Luna (in dit geval dus eigenlijk de schaal van J.T., maar die is hetzelfde als die van Luna, maar dan voor mannen).

Maar goed, de Fantasy X-Tensions Penis Extension Sleeve dus. Volgens het verkooppraatje is dit een realistisch model ‘sleeve’ die je penis 33% dikker maakt en 2,5 centimeter langer. Nou! Wie wil dat nou niet? Toen ik dit ding kreeg keek ik er al smachtend naar uit om mevrouw J.T. op 33% meer dikte te trakteren. Die 2,5 extra centimeters waren natuurlijk ook mooi meegenomen, maar die 33% zouden zeker het verschil gaan maken.

De sleeve is gemaakt van, ik citeer de verpakking, ‘weekmaker-vrij superzacht materiaal’ met de veelbelovende naam ‘Fanta Flesh’. Ik weet niet in hoeverre de Fantasy Fantasy X-tensions – Perfect 1″ Penis Extension Sleeve er echt realistisch uitziet. Ik denk dat als de mijne er zo uit zou zien ik toch met enig schaamrood op de kaken even een bezoekje aan de huisarts zou brengen. Maar dit geheel terzijde.

Dit is een afbeelding van penis extension sleeve 2

De Penis Extension Sleeve past gemakkelijk

Naast deze Penis Extension Sleeve zit er in de doos een zakje met glijmiddel en schoonmaakmiddel. Hulde hiervoor! Dus het feest met mijn nieuwe super-verwen-machine kon meteen beginnen. Het aanbrengen is trouwens een verademing in vergelijking met de andere door mij geteste sleeve (BOY TOY REVIEW #342: BIG FAT COCK PENIS SLEEVE).

Het ‘Fanta Flesh’-materiaal is zo flexibel dat je hem makkelijk uit kunt rekken, zodat je hem helemaal over je penis kunt trekken. Daar is geen druppel glijmiddel voor nodig. Sterker nog, ik zou afraden dat te gebruiken bij het omdoen, omdat je anders de kans hebt dat hij er weer te makkelijk af schiet.

Eh… er zit iets helemaal niet lekker

Maar dan, nog voordat ik mijn eega kan gaan doorboren begint dit ding toch aardig pijn te doen aan mijn eikel. WTF? Het lijkt wel of er iets hards in mijn eikel aan het duwen is en dit terwijl er door mij nog weinig geduwd wordt tot mevr. J.T.’s spijt.

Nader onderzoek leert dat in de eikel van de sleeve een soort iets minder zacht dopje zit wat het gedeelte van die extra 2,5 cm moet overbruggen. Dit is gewoon kut, want dit zit echt niet lekker. Ik heb het dopje ook los getest maar ook dan irriteert het al redelijk snel. Tsja, en zonder dopje verlies je die 2,5 centimeter dus hou je alleen een dikkere pik over.

Je kan wél langer doorgaan, dus toch 5 punten

Deze Fantasy X-tensions – Perfect 1″ Penis Extension Sleeve kost € 34,90, dus het is een niet al te duur ding waarmee je makkelijk je penis 30%+ dikker kunt maken. Vergeet de extra lengte en haal het dopje uit de eikel. De sleeve is verder makkelijk schoon te maken en je kunt hem zelfs nog iets afknippen als dat nodig zou moeten zijn. Niet slecht dus!

Dit is een afbeelding van penis verlenging sleeve

Die 5 punten is wellicht wat ruim bemeten, maar hij doet deels wat hij moet doen. En je zult er zeker wat lol aan beleven. Nou ja, je vrouw dan, want zelf voel je er weinig van. En dat laatste kan ook weer een voordeel zijn dat je wellicht wat langer door kan gaan. Dus… doe er weer je voordeel mee!

Ik, Luna, snapte het allemaal niet zo met deze penissleeve. Dus ik wilde nog even wat meer weten over hoe en wat.

Chatten over penisverlengers

Luna: Heeee J.T.!! Ik snap je review niet… want de hamvraag is natuurlijk; voegt het wat toe qua seksen?? En… hoe heb je dat plastic ding eruit gekregen? Zit dat los?
J.T.: Wat ik aan heb willen geven, is dat het voor de man weinig toevoegt. Alleen het idee dat hij zijn partner met een dikkere pik kan nemen. En ja, dat dopje zit gewoon los bovenin de sleeve.
Luna: Maar voelt dit wel lekker voor de vrouw, want het lijkt mij dus heel vervelend vrijen?
J.T.: Valt reuze mee, met wat glijmiddel gaat het prima. Nou ja prima, gaat goed… want sleeve zit wel strak om je pik. Met die sleeve om zou je het wellicht wat langer kunnen volhouden aangezien je minder geprikkeld wordt.
Luna: En glijdt hij er niet af?
J.T.: Je zou er ook nog een condoom om kunnen doen, dan zit hij nog beter… en hij glijdt er niet af als je hem ‘droog’ om je pik doet… als je je pik eerst met glijmiddel insmeert werkt het niet echt, Maar dat had ik toch ook geschreven? Moet ik de review anders nog wat aanpassen?
Luna: Okay… maar wat vond mevrouw J.T. ervan? Ik zou liever een dildo hebben dan zo’n sleeve, maar dat kan aan mij liggen…
J.T.: Haha, voor haar hoeft het allemaal niet. Maar ze voelde wel wat meer opgevuld, maar leverde niet meer plezier op.
Luna: Nee, en jij voelt zelf ook niet waar je mee bezig bent, lijkt me…
J.T.: Ach, ik denk dat het puur psychisch voor de man is, dat hij een partner met een dikkere pik kan nemen, het is het idee…
Luna: Ja, maar als je er zelf dan weinig van voelt, dan is het toch niet fijn? Met zo’n plastic dopje tegen je eikel?
J.T.: Nee, daarom schreef ik dacht ik ook dat je die eruit moet halen, toch? Ik lees hem nog wel eens na…
Luna: Ik knip en plak dit gesprek er wel bij… :-)

Conclusie

Voor J.T. is het dus een puur psychische ervaring, maar voor de vrouw van J.T. had het niet gehoeven. Mij (Luna dus, deze eindconclusie schrijf ik) lijkt het ook helemaal niks, zo’n penissleeve. Al moet ik toegeven; ik heb er eerder eentje getest (4 jaar geleden met m’n ex) en dat vond ik toen op zich wel geinig voor een keertje (SEX TOY REVIEW #108: FAT JACK PENIS ENLARGER SLEEVE). Ik schreef toen nog dat ik de penissleeve standaard in m’n nachtkastje zou leggen, maar dat is uiteindelijk nooit gebeurd. Na 1 keer testen is de penissleeve in de vergetelheid geraakt (want van slecht materiaal gemaakt) (en ik was het nu, 4 jaar later, ook weer vergeten, dus uiteindelijk toch niet heel veel indruk op me gemaakt) (en verder een heleboel verdrongen) en J.T. (en z’n vrouw) hebben de ‘Fantasy X-tensions – Perfect 1″ Penis Extension Sleeve’ ook alweer maanden niet gebruikt. Dus… rest mij de vraag aan jullie lezers (en sekstoy-fans); hebben jullie wel eens een penissleeve gebruikt en zo ja; welke, waarom, met wie, waar en vooral; hoe was het? En, als je er nog nooit 1 hebt gebruikt, zou dit je iets lijken?

<DE PERFECT 1″ PENIS EXTENSION SLEEVE IS HIER TE KOOP (€ 34,90) >>

Dit vind je misschien ook leuk...

5 reacties

 1. Guido schreef:

  Wel geprobeerd, maar de ene zit niet fijn, de ander gaat snel los/verschuiven. Uiteraard voegt het wel wat toe voor mijn vriendin, maar de lol is er snel af als ik na een minuut zeg dat het niet zo lekker gaat…

 2. Iris schreef:

  Hey J.T. en Luna, ik had hier nog nooit van gehoord, en voor mij hoeft zo’n sleeve ook niet (zeker als ik deze review en de reactie van Guido lees). Het gaat er tijdens de sex bij mij om dat we beiden genieten en iets voelen, en niet alleen ik. Dus deze komt bij mij op het lijstje ‘komt er niet in’ ;). Wel een leuk geschreven review trouwens, ik heb hard gelachen om het stukje waar je vrouw vond dat er nog te weinig geduwd werd!

 3. Mike schreef:

  Ik sluit me hierbij aan. Lijkt mij en haar helemaal niks. Meer ‘vulling’ is niet iets wat haar over de drempel tilt. Samen genieten doet dat veel meer. En laat dan nou lastig zijn met een sleeve. Zouden wij dus niet snel aanschaffen.

 4. Joyce schreef:

  Wij hebben er een met zo’n “harnas” en die trilt. Die is echt super!!!!! Voor beide. Dit lijkt me niks…

 5. Uny schreef:

  Hmmm snap er niet veel van hahaha.. ik zal me er eens op inlezen want weet niet echt waarvoor dit dient

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.