SEKS TOY TEST #135: POWER G VIBRATOR

Naam: Power G
Producent: Shots Media
Prijs: € 22,95 (14 -2-2014)
Formaat: 125 x 30 mm
Batterijen/oplaadbaar: 4 x LR44-knoopcelbatterijen (meegeleverd)
Het verkooppraatje: ‘Plaag jezelf of je geliefde met wel 10 verschillende instelbare snelheden. De vorm is perfect om je G-spot te stimuleren en daardoor heerlijk vaginaal klaar te komen. ‘
Is dat ook zo? Ehm. Ehm. Er ging hier iets mis.
Score: 6/10

shotsmediapowerg

Er wil nog wel eens wat misgaan hier in testhuis Luna. Zo test ik alle speeltjes altijd eerst op het droge. Ik doe de batterijen erin, of ik laad het speeltje op. Ondertussen check ik op internet wat de specificaties van het speeltje zijn. En, als ik in een goede bui ben, lees ik de gebruiksaanwijzing en bekijk ik de verpakking. Ik laat een speeltje wat trillen in m’n handen. Of in handen van de verkering. Hoe voelt het? Hoe vindt hij het voelen? Zou ’t geil zijn? Of niet? Soms blijft zo’n speeltje dan alsnog weken in de verpakking liggen. Soms is een speeltje al de volgende dag getest.

Van Shots Media (ook al zo’n 100% Nederlands merk, hun bedrijf zit zelfs maar een paar kilometer van mij vandaan) kreeg ik de Power G opgestuurd. En ik ben hier heel dankbaar en erkentelijk voor. Ik heb ‘m alleen niet kunnen testen.

powerg

Onze megapuppy Nina heeft ‘m wél getest en goedgekeurd. Had van haar wel iets groter gemogen, maar de doos scheurde lekker weg en het speeltje zelf had genoeg elasticiteit om lekker te bouncen op de laminaatvloer. Zucht.

powerg2

Dus… sorry mannetje van Shots Media! Want hoewel ik niet vies ben van mijn hond, was ik niet van plan een speeltje dat in haar bek is geweest te testen. Dus het enige dat ik over de Power G kan zeggen is dat-ie lekker aanvoelt en precies de goede kromming lijkt te hebben om je G-spot te (laten) stimuleren. Ik hou zelf meer van grotere vibrators of dildo’s, want die kun je beter vasthouden (anders lig je zo krampachtig). Nina heeft dusdanig hard op het speeltje gekauwd dat de trillingen het gewoon niet meer doen. En nu zou ik kunnen zeggen dat het speeltje dan wel héél erg snel kapot gaat, maar onze Nina is een Amerikaanse bulldog en een soortement van killing machine (als ze niet laveloos op de bank ligt). Dus; de Power G is volgens Nina perfect om paar uurtjes even heerlijk al je zorgen te vergeten! Ze had er graag nog wat extra uurtjes van genoten en was hoogst gepikeerd toen ik ‘m van haar afpakte. De Power G is alleen wel wat duur voor een hondenspeeltje, maar daar kan Nina niet van wakker liggen.


DE POWER G IS HIER TE KOOP (€ 22,95) >>

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.