VERSPANKEN: EEN ROLLEND RUKAPPARAAT

verspanken

Ik ben volledig geïntrigeerd door dit nieuwe speeltje dat het rukken wat moet veraangenamen. Ook de naam vind ik ontzettend boeiend; VerSpanken. Het is dus een nepkutje, maar eigenlijk is de visuele vergelijking met een kut niet meer terug te vinden. Behalve dat er dus ook een gat in zit. Je stopt je pik in een soort, ja, wat is het eigenlijk, een soort mini glasbak-opening van een zacht siliconen materiaal en dan rol je de VerSpanken op en neer over je lul. Er zijn 3 verschillende soorten opening (glad, ribbels en bobbels) en ik kan me eigenlijk nog wel voorstellen dat dit geil is ook voor een man. Mocht ik er eentje kunnen bemachtigen dat lees je hier binnenkort een review (nee, niet door mij gereviewed, maar door testman JT of de verkering) (mocht jij een man zijn en ‘m al een keer getest hebben, dan hoor ik ook graag wat je ervan vond). Check ook even dit filmpje:


DE VERSPANKEN IS HIER TE KOOP (€ 33,95) >>

maanzinshop

Dit vind je misschien ook leuk...

3 reacties

 1. Patrick schreef:

  LOL Verspanken a new kind of home entertainment system! Hoe komen ze er op! Vind ik nog het leukste van het hele filmpje. Verder vind ik al die hulpstukken voor mannen niets.

 2. JT schreef:

  niet nieuw, wel leuk vorm gegeven.
  Hiervoor hadden wij mannen al de Monkey Spanker….

  http://www.bol.com/nl/p/monkey-spanker-penisring/9200000012143010/

 3. Anke schreef:

  Dat filmpje is echt briljant! hahaha! :D

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.