SEKS TOY REVIEW #176: MYCERO, VINGER VIBRATOR

Naam: Mycero
Producent: Feelztoys
Prijs: € 9,90
Formaat: 115 x 190 mm (de doos)
Batterijen/oplaadbaar: n.v.t.
Waar te koop: Bol.com
Het verkooppraatje: ‘Eén voor hem en één voor haar, allebei voor haar, allebei voor hem… De combinaties zijn eindeloos, en de stimulatoren zelf zijn eindeloos lekker!’
Is dat ook zo? Eh, de combinaties zijn niet eindeloos, er zijn er eigenlijk maar 3; 2 voor haar, 2 voor hem, een voor haar en een voor hem. Of je moet de Mycero’s om verschillende vingers gaan dragen, maar dan nog zijn de combinaties niet eindeloos. Ook niet eindeloos lekker trouwens.
Score: 5

mycero vingervibrators

De laatste vingervibrator die ik testte is me niet zo goed bevallen. Dat was de Hello Touch van het merk JimmyJane en dat ding zat zo strak om mijn (en zijn) vingers dat m’n hele bloedtoevoer werd afgekneld. Niet mijn idee van een vinger-feestje. Tijd om een andere populaire vingervibrator te testen; de Mycero!

De Mycero is vooral nogal ielig en moeilijk schoon te maken

In het doosje van Mycero vind je 2 vingervibratortjes, dus ik neem aan dat je 1 zo’n vingervibrator een Mycero noemt en 2 van die vingervibratortjes Mycero’s? Anyway, er zit een rode en een groene vibrator in de verpakking en beide vibratortjes bevatten een hele kleine bullit die al voorzien is van 2 G3-A CNB knoopcelbatterijtjes. De bullit moet je eruit halen als je de Mycero schoon wil maken, want de bullit zelf is niet waterproof. En daar ontstaat al probleem 1; als je aan de slag gaat met de Mycero, dan is het niet meer dan logisch dat je ‘m tussen je schaamlippen laat trillen en laat dat nu net een plek zijn waar het nogal vochtig kan zijn. Je ontkomt er niet aan dat er vocht tussen de drukknop van de Mycero komt te zitten en dit kun je dus niet tot heel erg moeilijk schoonmaken.

De trillingen van de Mycero zijn RUK

Probleem 2; de Mycero trilt op 2 minuscule knoopcelbatterijtjes en sja, die zorgen uiteraard niet voor de allersterkste of diepste trillingen. Wat zeg ik; die zorgen voor wel héél oppervlakkige trillingen. Niet sterk genoeg om klaar te komen. Niet voor mij in ieder geval en het lijkt me stug dat er vrouwen zijn die hier wel een orgasme mee kunnen krijgen. Zelfs als voorspel (op tepels bijvoorbeeld, of alleen op schaamlippen) vind ik ze niet geschikt. Het blijft heel erg oppervlakkig gekietel. Misschien als je nog nooit iets trillends tegen je clitoris hebt gehad dan is het spannend, maar waarschijnlijk ook dan niet echt doeltreffend.

mycero

Hebben de Mycero’s dan niets positiefs? Oh jawel! Ze knellen niet af! En dat is toch wel vereiste nummer 1 als je met een vingervibrator te maken hebt. Zowel ik als de echtgenoot kunnen de Mycero’s zonder moeite een kwartier omhouden (de batterijtjes stoppen er overigens na 30 minuten mee, dus dan zul je naar de winkel moeten om nieuwe te halen). Maar het feit dat de Mycero’s niks afknellen kan er toch niet voor zorgen dat dit speeltje een voldoende krijgt. Daarvoor zijn de trillingen echt te oppervlakkig en de bullit te slecht schoon te maken.

DE MYCERO’S ZIJN HIER TE KOOP (2 VOOR € 9,90) >>

 

maanzinshop

 

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.