DOE MEE EN WIN – CLONE-A-WILLY

giveawaycloneawilly

Ik las op het forum een erg lovende review van Cristal over de Clone-A-Willy (Cristal is een naar eigen schrijven: helemaal happy, zonder dwang, zonder al die nare verhalen, ex-prostituee, stripper, paaldanseres, SM meesteres en in privé een slavin) (zij heeft op het forum al wat meer reviews van slechte sekstoys achtergelaten, erg fijn!). Haar review over de Clone-A-Willy herinnerde me eraan dat ik nog een Clone-A-Willy weg mag geven! Dus… zeg iets leuks, liefs, geils in de reacties hieronder en maak kans op een Clone-A-Willy, zodat je met je partner thuis een dildo of vibrator kunt maken van zijn pik! Ik maak de winnaar of winnares zondag 23 februari bekend!

De Clone-A-Willy is gewonnen door Anoniempje (ik heb zijn naam niet, maar zijn mailadres wel). Want hij gaf de briljante reactie: ‘Ik wil heel graag mijn vriendin een keer anaal doen, maar zij zei dat nooit gaat gebeuren, tenzij ik me eigenlijk lul in me eigen kont zou stoppen, nou hiermee kunnen we dat dus mogelijk maken!’ Ja, met zo’n reactie ben je dus een winnaar!! Ik heb Anoniempje gemaild, dus de prijs komt eraan!

Dit vind je misschien ook leuk...

17 reacties

 1. Hoof schreef:

  Ik voel me bijna bezwaard dat als iemand met partner-zonder-pik reageer. Dan lijkt het dus net alsof ik mijn eigen willy wil clonen. Maar eh, het is een cadeautje!!

  • Maaike schreef:

   Omdat liefde een van de weinige dingen is die vermeerdert wanneer je het deelt, en ik heel veel liefde voel voor Willy 1, kan ik met een extra Willy nóg meer liefde in de wereld brengen. Ook: orale kunsten op maat oefenen.

 2. Coco schreef:

  Ik doe gewoon weer eens mee ook al heb ik helemaal geen partner maar die vind ik vast ooit wel weer. En als die partner niet zijn willy wilt laten clonen voor me is ie meteen dus niet de juiste partner meer!

 3. Anoniempje schreef:

  Ik wil heel graag mijn vriendin een keer anaal doen, maar zij zei dat nooit gaat gebeuren, tenzij ik me eigenlijk lul in me eigen kont zou stoppen, nou hiermee kunnen we dat dus mogelijk maken… ;)

 4. San schreef:

  Dit moet toch een hilarische avond op kunnen leveren. :)

 5. Ier schreef:

  Niet zozeer heel grappig, maar ik heb dyspareunie en ik zou graag oefenen met een replica van, jawel, de penis van mijn vriend… Zonder dat hij er aan vastzit, dus…

 6. aart schreef:

  Ooo dat zou zomaar voor ons een oplossing zijn, moet zeer binnenkort voor 3 weken voor mijn werk naar het buitenland, lijkt mij wel gezellig voor haar, ben ik er toch een beetje bij……

 7. jp schreef:

  Tja, ik ben eigenlijk altijd al nieuwsgierig geweest hoe mijn penis er nu van de voorkant uitziet en dit is dus mijn kans :-) Als extra-bonus kan mijn vrouw dan ook dubbel van mij genieten :-)

 8. DeArie schreef:

  En spontaan gaan er in mijn hoofd beelden op van rijen met Clone-A-Willy’s..
  Net als het GreatWallOfVagina project (www.greatwallofvagina.co.uk), alleen dan in de kast bij mijn vriendin natuurlijk. Beginnend met de 1e clone met dit mooie ‘speeltje’!

 9. Stout Besigheid schreef:

  Ik moet binnenkort op zakenreis, dus het zou fijn zijn als ik iets van mezelf achter kan laten!

 10. kimy schreef:

  lijkt me leuk om mun vriend jun piemel te clone haha

 11. E.P. schreef:

  Tijdens mijn triootjes heb ik altijd moeite de aandacht te verdelen. Ik zie een oplossing! :D

 12. Anymphos schreef:

  Daar kan iemand op een ander continent heel blij meemaken. Kan ze me nemen, wanneer ze wil.

 13. Anoniempje schreef:

  yeeh, mail gehad en gereageerd…

  Super bedankt, we gaan het meemaken !!

 14. Anoniempje schreef:

  Hoi Luna, ontvang jij mijn mailtjes eigenlijk wel ?

 15. Anoniempje schreef:

  En hij is binnen, spannend !! ;)

 16. Anoniempje schreef:

  Nou, het was even spannend of het nou echt wel gelukt was, zo zag het er niet uit namelijk tijdens het maken van, maar vandaag de clone uit de mal gehaald, en verdomd, zo ziet die van mij er ook uit !

  Luna bedankt, we gaan het proberen !

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.