SALE BIJ ONLINE SEXSHOP

Je bepaalt natuurlijk lekker zelf waar je je kerstcadeautjes koopt (en of je überhaupt kerstcadeautjes koopt), maar als je ze dan koopt, denk dan eens aan de kleine, zelfstandige ondernemers, zoals ik! Als je koopt via onderstaande linkjes krijg ik een klein percentage van de omzet en dan kan ik ook wat kerstcadeautjes kopen! YESSSS!!! Dankjewel!!

Easytoys.nl

Maanzin.nl

Bol.com

Euphoria-erotiek.nl

Willie.nl

Christineleduc.nl

Bdsmstore.nl

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

  1. DibbesD schreef:

    Ik ben al langsgeweest en ik heb de L’amourose prism VII rouge gekocht. Dat ding is geweldig! En dat merk is geweldig! Waarom zijn ze ermee gestopt????? Ik vind dat heel verdrietig….. Ik hoop dat een fabrikant nog wat met de techniek van L’amourose gaat doen, want die motor is heel erg goed. Ik heb toys van We Vibe en Fun Factory, ook met behoorlijk wat power. Maar de motor in de prism VII is uniek in zn soort. Bedankt voor de tip Luna!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.