DOE MEE EN WIN EEN FUN FACTORY VIBRATOR!

giveawayfunfactory

Ik schreef het dinsdag al; ik mag 2 vibratoren van Fun Factory weggeven. De Jam en de Jazzie! Ik testte zelf de Joupie en die is goedgekeurd, al denk ik niet dat je er veel aan vind als je al meerdere seksspeeltjes hebt. De Jazzie, de Jam en de Joupie zijn dus echt vibrators voor beginners; klein, handzaam en ze zijn niet oplaadbaar (dus ze doen het op 1 of 2 batterijen). Ik geef dus de Jam en de Jazzie weg aan jullie, lieve lezers en lezeressen! Hoe kun je er eentje winnen? Door even een reactie hieronder achter te laten.

Sorry! Wegens een ernstig zieke poes (kater Bruce Lee) ben ik vergeten om gisteren de winnaars te trekken… maar… De winnaressen van de Fun Factory vibrators zijn… Bianca en Edith! Ik heb jullie inmiddels gemaild!! Sturen jullie mij jullie adres, dan komt de Fun Factory-vibrator zo snel mogelijk naar jullie toe!!! En… aanstaande donderdag verloot ik wéér iets leuks!!! En die donderdag daarna wéér! En dan wéér!! En ik hoop elke donderdag iets leuks te gaan verloten, dus hou m’n site in de gaten!

 

maanzinshop

Dit vind je misschien ook leuk...

23 reacties

 1. margot schreef:

  ik ben nog steeds bijna jarig dus het zou wel leuk zijn !

 2. DeArie schreef:

  De Jazzie lijkt me het ideale speeltje om samen met mijn vriendin een stapje verder te gaan in bed.. voor mij én haar (leuke verassing aangezien we bijna een jaar samen zijn)!

 3. Ronald schreef:

  Leuk! Eens kijken of ik frau daarmee mag verblijden.

 4. Marc schreef:

  iets leuks of geils :-D

 5. Marjan schreef:

  Ik vind de namen zo grappig…. vaak zijn het enorm lange namen voor speeltjes… deze zijn kort maar krachtig…. fijn!

  liefs!

 6. Rene schreef:

  voor haar en ons genot
  heeft Luna weer wat lekkers getest en gespot
  aardig zoals we ze kennen
  wil ze graag ook ons verwennen
  of we iets leuks, liefs of geils willen noteren
  om zo uit alle reacties een winnaar te sorteren
  Lieve Luna ik hoop dat het niet lastig zal zijn
  en hoop een van de gelukkigen te zijn………..

 7. Henk schreef:

  Het is altijd leuk om je vrouw te verassen met iets nieuws.
  Voor haar weer een nieuw speeltje, voor mij natuurlijk super leuk om haar ermee te mogen verwennen.

 8. Ronald schreef:

  Nice! Mooie verrassing voor Frau.

 9. _Onyx_88 schreef:

  Ik heb laatst mijn eerste vibrator gekocht, de KEY Ceres (Jopen) G massager. Ik vond het niet echt een beginnersvibrator door de dikte van de punt en de hevige trillingen. Ik ben benieuwd hoe deze vibratoren werken en of dit wel prettige beginnersvibratoren zijn :)

 10. Bloempje schreef:

  Als arme student kan ik deze actie niet aan me voorbij laten gaan ;) lijkt me heel leuk om deze uit te proberen, aangezien ik nog niet heel ervaren ben op het gebied van speeltjes en t nog heeeel lang sparen is tot de heilige Europe Magic Wand.. Pick meeee Luna ;)

 11. Rens schreef:

  Een leuk speeltje winnen, en daarna kijken wie ik ermee kan verblijden! ;)

 12. Ben schreef:

  Gezien wij de oude jelly speeltjes, op jouw advies, de deur uitdoen, zou dit een leuke verrassing voor mijn vrouw (en mijzelf!) zijn!
  Ik denk dat ik haar hier heel wat trillend genot mee kan geven

 13. Marloes schreef:

  Mijn allereeste speeltje heb ik ook ooit gewonnen, zelf zou ik er toen nooit een gekocht hebben, maar nu wil ik niet meer zonder. Een 2e exemplaar zou dan nu ook wel leuk zijn!

 14. bianca schreef:

  Ik zeg wel iets heel liefs als ik m win…..

 15. Demi schreef:

  Ik moet nogsteeds mijn allereerste sexspeeltje aanschaffen maar ik durf eigenlijk niet zo goed. Ultieme kans dus voor mij om er eindelijk eentje uit te proberen!

 16. Edith schreef:

  Lieve Luna, ik ben enorm blij dat ik jouw site gevonden heb!! Je schrijft zo goed en duidelijk en het leest heerlijk weg! Ik heb zelf totaal geen ervaring met viborators, buttplugs etc maar na 4 maanden geen seks, en dus heel wat pandapunten te hebben gespaard, ben ik overstag tot m’n eerste aanschaf! Ik denk dat het hier niet bij zal blijven en dat ik zeker voor ik tot aanschaf overga even jouw site raadpleeg om je reviews te bekijken. Je site is een aanrader voor iedere zelfbewuste, seksuele vrouw!

  • Luna schreef:

   EN NOG EEN KEER HOERA! Jij hebt er ook eentje gewonnen! Stuur je me je adres?? Dan stuur ik naar jou de Fun Factory vibrator!! Gefeliciteerd!!!

 17. Rico schreef:

  Hoi Luna,
  Wat een leuke actie!
  Een zes a zeven weken geleden ben ik een leuke vrouw tegen het lijf gelopen en het klikte gelijk.
  Beide hebben we een lange relatie achter de rug waarin intimiteit geen plaats had. Apart van elkaar had ieder zichzelf beloofd dat dat nooit meer zou gebeuren.
  We genieten volop van elkaar en zijn beetje bij beetje aan het experimenteren. Speeltjes zijn daarbij een leuke volgende stap. Ik geniet nu al van de gedachte.
  Have fun, Rico

 18. Wieter schreef:

  morgen zijn we 25 jaar samen, 25 jaren die uitmondden in drie kids en heel veel liefde, spelen, experimenteren. Met ups en downs, natuurlijk. Maar de ups halen het makkelijk van de downs hoor. Deze speeltjes lijken leuk om uit te proberen

 19. Natasha schreef:

  Ik heb al een roze handtas…
  Ik heb al een zwart poesje…
  Maar ik heb nog geen… (oké, die Jazzie lijkt me wel leuk!)

 20. Rene Brand schreef:

  Gewoon lekker uit proberen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.