#LUNA500 – YESSSSS I DID IT

Dit is een afbeelding van yes party
YESSSS! Vandaag is het de laatste dag in m’n #luna500 maand! Jullie hebben nog tot 0:00 vannacht om mee te doen met ALLE winacties! Dan sluiten de eh, lijnen en worden reacties en inzendingen niet meer meegeteld!

Op bovenstaande foto zie je ‘clue’ nummer 15 voor de winactie van dag 17! Hoe en wat? Dat lees je hier: #LUNA500 – DAG 17 – MY BIRTHDAY XXXL GIVE AWAY T.W.V. € 1065,30! Je kunt de 15-cijferige code sturen naar luna@climaximaal.nl! Vermeld er in het subject even iets bij als ‘dag 17′ en dan komt alles goed! De prijs wordt verloot onder de goede inzendingen (ik doe alle namen in een bak en trek een winnaar) (de vorderingen van alle verlotingen kun je volgen op m’n Instagram: www.instagram.com/lunaclimaximaal.

Morgen maak ik hier een posting aan die ik steeds zal aanpassen (met alle winnaars erbij)! Dus morgen wordt het F5-en! Al benader ik alle winnaars natuurlijk persoonlijk via de mail!

Dit vind je misschien ook leuk...

25 reacties

 1. Uny schreef:

  Ik heb de code ingezonden. Maar ik hoop dat ik de zumio win haha

 2. DibbesD schreef:

  Ik stuur m zo in! Nogmaals bedankt voor deze leuke actie!!!

 3. Marjan schreef:

  Je hebt wel heel erg je best gedaan om al die nummertjes goed te verstoppen zeg….. ik vind het best wel knap van mezelf dat ik ze uberhaupt allemaal heb gevonden al en nu niet meer als een gek op zoek moet gaan naar een gemist nummertje….. ( o wow Marjan, dat heb je weer mooi verwoord zeg….. daar is Luna veel beter in)
  Ik ga later vandaag de code naar je doormailen…

  Liefs!

 4. JJ schreef:

  oké dat ding is HUGE!

  Code komt eraan!
  Bedankt Luna voor de leuke maand
  Het voelde misschien voor jou als een achtbaan,
  Maar ik heb met plezier aan bijna alle acties meegedaan.
  We hebben je gefeliciteerd met je 500ste review
  en genoten van al je interviews.
  Van pulsators, glijmiddel, kalenders, handboeien, cock ringen naar vibrators.
  We hebben het deze maand allemaal gezien.
  Je verdiend een dikke 10!
  Je hebt deze maand namelijk ondanks alles echt geknald!
  Nu hopen dat er ook een leuk prijsje voor mij op de deurmat valt :D

 5. Dennis schreef:

  De code is me ontschoten. Toch enorm voor deze extra feestmand, zo richting het eind van het jaar.

 6. Jessica schreef:

  Een geweldige actiemaand Luna! Je ziet dat er veel werk en liefde in is gegaan en ik hoop dat je er zelf toch ook veel lol mee hebt gehad!
  Petje af hoor!

 7. Peter schreef:

  Vandaag de laatste dag van deze geweldige actiemaand.
  Super gedaan, ondanks alle omstandigheden.
  Dank je wel.

 8. Sandra schreef:

  Joehoeee, ik heb in ieder geval 15 cijfers :)

 9. Jan jansen schreef:

  Dank je Luna om ons een hele maand extra te entertainen! Je enthousiasme werkt erg aanstekelijk en als ik niets win, koop ik zo de halve webshop leeg omdat al dat lekkers in mijn hoofd staat te blinken :-).

 10. M. schreef:

  Bedankt voor de superleuke acties deze maand! Ik zeg houd de vragen er zo nu en dan in, is leuk om de reacties te lezen of over na te denken. En geniet van de welverdiende rust straks na deze marathon..

 11. DeArie schreef:

  Gefeliciteerd met deze knaller van een maand en gewoon een top blog :)

  Moge er nog vel reviews, en posts volgen!

 12. Yvette schreef:

  Echt een geweldige leuke actie. Dank je wel hiervoor.

 13. Patricia schreef:

  Wat een gave actie was dit zeg, super leuk om alle reacties en antwoorden van andere te lezen. En knap dat je dit de hele maand volgehouden hebt met alle omstandigheden die op jou af kwam en. Petje af !!!
  Hoop dat ik iets win en anders inderdaad gewoon via jouw webshop bestellen, heb weer nieuwe ideeën opgedaan.

 14. Erwin schreef:

  Was n leuk maandje Luna!
  Nu hopen dat ik wat gewonnen heb!
  Ik ben benieuwd!! Ik blijf je leuke reviews in ieder geval volgen!! Gr. Erwin

 15. M schreef:

  You sure did!!!! WoW en wat ga ik in een gat vallen na vandaag! Elke dag even een momentje om de acties te doen. Om een blogje te lezen en cijfers te zoeken…., super leuk gedaan joh! Trots kan je zijn op al dat werk en enthousiasme! Thank u!

 16. Ju schreef:

  Bedankt voor deze fantastische maand, ik heb echt van je genoten en met je meegeleefd.

 17. Sandra schreef:

  Je hebt het gered! Ook mijn nummertjes zijn naar je mailbox gevlogen.
  Wel erg gezellig, die drukte op climaximaal zo! Wetende dat je van reacties houdt, probeer ik vaker te reageren (was tot nu toe vaak een stille slurper, eerst op maanisch, later op je andere sites).
  *knuf* en high five!

 18. Sandra schreef:

  Ik vond het een hele leuke, toffe maand.

  Ik bekeek je website al, maar dat ga ik nu zeker vaker doen. Tot nu toe alle speeltjes die wij hebben, eerst gezocht op jouw website. En daar ben ik best blij mee, want leuke speeltjes. Zou het niet erg vinden om ze in december uit te breiden. :)

 19. Claire schreef:

  Hoi Luna, wat een super maand heb jij en je site achter de rug. Dank voor deze feestelijke Herfst maand en ik wens je heel veel plezier en succes bij het schrijven van nog veel meer reviews. Ik blijf ze volgen en soms ook proberen. Alle aandacht naar jou toe is meer dan verdiend. Love You XXX Claire

 20. Mea schreef:

  Wat een heerlijke foto! Knap van Nina dat ze zo’n goed fotomodel is!

 21. Rian schreef:

  Nooit geweten dat je met F5 pagina’s kunt verversen, zo leer je nog eens iets extra’s =)

 22. Flip schreef:

  Bedankt voor de leuke maand! Nogmaals gefeliciteerd! En sterkte met je moeder.

 23. Uny schreef:

  Het zit er op. Ben super benieuwd of ik wat ga winnen. Zou zo gaaf zijn. Dankjewel voor deze geweldige maand. Alsnog veel sterkte met je moeder. Zulke dingen zijn nooit leuk

 24. Elianne schreef:

  Hoi Luna, t is voorbij en nu maar hopen op een leuk berichtje van jou.
  Veel plezier vandaag met t uitdelen want vandaag worden mensen blij van jou kado’s!!!!
  Eelke

 25. Danny schreef:

  Hoi Luna, dank voor al je mooie creatieve en inspirerende acties! Respect en kracht voor jou! We blijven je volgen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.