LUNA IN DE LINDA.

Dit is een afbeelding van unvx3342
Hierboven zie je 4 fotootjes van pagina’s uit de allernieuwste LINDA. (die morgen pas in de winkel ligt). Ergens in oktober werd ik door de LINDA. gevraagd om mijn 6 favoriete seksspeeltjes te beschrijven. Op z’n LINDA.’s, dus niet op z’n Luna’s. Ga er maar aanstaan. Het verschil tussen op z’n LINDA.’s en op z’n Luna’s zit ‘m in de OMG, je MOETMOETMOET deze toy kopen, want hij is fantastisch, het is de beste die ik in tijden heb getest!!! Voor de LINDA. moest ik wat meer eh, understated enthousiast schrijven.

Ik mocht m’n 6 beste toys beschrijven, maar ja, de lezers van de LINDA. die kennen mijn reviews van de slechte(re) toys natuurlijk niet. Jullie, mijn vaste lezers, weten dat als ik enthousiast over een toy ben, dat dat dan niet voor niets is en als ik dan 10 keer ‘OMG OMG OMG’ schrijf, dan weten jullie; koop dat ding! Maar hoe overtuig je in 150 woorden iemand die misschien nog nooit een toy heeft geprobeerd? Ik vond het toch best lastig. Maar hé, het is gelukt! WOEHOE!

Ik mocht uiteindelijk zelfs 9 toys beschrijven, maar helaas ging er op het laatst toch eentje niet door. Maar ja, who cares, er staan 8 van mijn favoriete toys in de LINDA.!!!!! Of trouwens, I do care, want de We-Vibe Gala ging uiteindelijk niet door en dat is toch wel m’n dikke vette nummer 2 EVER en zelfs m’n favoriete nummer 1 trillende toy EVER (de Njoy Pure Wand is m’n nummer 1 van allllllllles EVER) (duhhhhhhh)!

Ik ben zo trots als weet ik veel wat. Echt. Want ondanks alle stress, drukte en verdriet van de afgelopen maanden sta ik toch maar mooi met 8 (ACHT!!!) pagina’s in de LINDA.!

Dit vind je misschien ook leuk...

17 reacties

 1. M. schreef:

  Wat gaaf! Gefeliciteerd met je 8 pagina’s publicatie :) (& Ik ben blij dat je hier gewoon lekker op z’n Luna’s schrijft!)

 2. Marjan schreef:

  En daar mag je terecht!! heel erg trots op zijn! Wow Luna, gefeliciteerd, wat ontzettend mega-gaaf is dat!!!
  Ik snap dat je voor Linda op zijn Linda’s moet schrijven, maar ik lees je het liefst hier, waar je gewoon lekker jezelf kan blijven, en OMG kan schrijven zoveel je wil…. en al die andere termen die dan bij Linda weer niet kunnen, maar het blijft natuurlijk wel gaaf dat je gevraagd bent om ACHT pagina’s voor Linda te schrijven…..
  Die pakken ze je lekker niet meer af!

  Mag je ook vertellen waarom bepaalde speeltjes zijn afgevallen, of moet dat het geheim van Linda blijven? (of misschien weet jij het zelf ook wel niet eens, dat kan natuurlijk ook nog….)

  • Luna schreef:

   Ik denk dat het puur een beeld-dingetje was… moest een balans zijn qua foto’s en kleuren en toys… en 9 of 8, het blijft OMG OMG OMG OMG!!!! ;-)

 3. Jessica schreef:

  Keigaaf! Da hedde gij eel goed gedaan meiske! (op z’n Brabants)

 4. Maurice schreef:

  Wie weet mag je in de nabije toekomst wel meer schrijven!!!!!!
  En in een Linda Auto rondrijden of zoiets..

 5. dirkie schreef:

  Dat wordt tijd voor een vergelijkend warenonderzoek. Ik ben heel benieuwd hoe “op z’n Linda’s” bij jou klinkt. Dat wordt snel een Linda kopen.

 6. DibbesD schreef:

  Wauw! Wat leuk dat je in zo’n groot blad terecht komt, en ook nog acht pagina’s! Dat ga je zeker wel vieren toch? Ik vind t geweldig voor je, maar ik ben blij dat we hier gewoon van de onverdunde Luna-style kunnen genieten. En natuurlijk ga ik de Linda halen en van een stukje Luna-light tekst genieten!

 7. Janine schreef:

  Superstoer! Ik lig vannacht voor de winkel! X

 8. Claire schreef:

  Wat leuk!! Ik ga zeker het hele artikel lezen….. XXX Claire

 9. Laykam schreef:

  Zoooooo gaaf! Inlijsten!!!
  Dik verdiend hoor :D

 10. Patrick schreef:

  Cool, eens kijken of we een Linda kunnen opsnorren.

 11. Johnny schreef:

  Geweldig man. Echt leuk. Je bent goed bezig. Erg ondernemend. Ik ga eens zoeken naar die “Linda”. Beniewd of de passie er ook uitspringt, wanneer je het op een Linda manier schrijft. De Luna manier in ieder geval zeer aanwezig.

 12. Buuf schreef:

  Jaaa, geweldig! Je ligt op mijn nachtkastje ;) ! Gefeliciteerd!

 13. Sandra schreef:

  Nou, het mocht ook wel tijd worden hoor. Ze hadden je wel wat eerder kunnen ontdekken.
  Wel echt gaaf!! Echt leuk. Ik hoop dat je er ook nog een mooi vervolg mee krijgt (en lekker gecasht hebt, natuurlijk). OMG OMG OMG. Ik moet de Lind kopen!

 14. Sandra schreef:

  Ziet er stijlvol en chique uit met die foto’s…met grappige tikje-luna teksten erbij. Mooi geheel! Goed gelukt, gefeliciteerd!

 15. Hot Stuff schreef:

  YEAAAAAAAA! Wij zijn zo trots op jou en je ook zo dankbaar dat wij gewoon 4x met naam in de Linda zijn gekomen; allemaal dankzij jou. WOW! 2019 gaan we ze eens een poepie laten ruiken heh ;)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.