ROMP HYPE – VIBRATOR REVIEW

Naam: Romp Hype
Producent: Romp
Prijs: € 34,99 (nu € 28,05)
Formaat: 21 centimeter x 3,4 centimeter
Materiaal: siliconen, bodysafe
Batterijen/oplaadbaar: oplaadbaar via USB
Waar te koop: o.a. Easytoys.nl
Het verkooppraatje: ‘Deze vibrator heeft een gebogen top met stimulerende ribbels en vind moeiteloos jouw g-spot voor een optimale stimulatie. De Hype heeft 6 vibratiestanden en 4 verschillende patronen en dankzij de zijdezachte siliconen voelt deze vibrator heerlijk comfortabel aan.’
Is dat ook zo: Hélemaal niks mis mee
Cijfer: 8.5

Dit is een afbeelding van romp vibrator hype

Wat ik 1 van de moeilijkste dingen vind aan het testen van sekstoys en dan voornamelijk aan het schrijven van een review over die sekstoys is dat een heel groot percentage van de toys eigenlijk gewoon op elkaar lijkt. Zo’n 10% van de toys is fucking awesome, zo’n 40% is gewoon kut of van slecht materiaal, maar zeker de afgelopen jaren is 50% van de toys eigenlijk best wel prima. Geen 10, geen 9, geen zware onvoldoende, maar gewoon een leuk gemiddeld zeventje of achtje. En dat is heel erg goed nieuws voor de beginnende sekstoy-gebruiker, maar voor mij als connaisseur is het vaak lastig om over een toy die gewoon goed is en ook nog gewoon leuk geprijsd is een review te schrijven. Het liefst wil ik gewoon schrijven; ‘Deze vibrator is gewoon dikke prima en heb je een beperkt budget? Koop dan deze.’ Maar ik ga het in deze review even anders doen. Ik kreeg de Romp Hype van Romp (WOW Tech) zelf en deze review wordt een lofzang op de gewoon, goede, gemiddelde vibrator!

Romp is een merk dat onderdeel is van WOW Tech en de merken die nog meer onder WOW Tech vallen zijn o.a. Womanizer en We-Vibe. Toch zeker wel 2 van de beste merken als het gaat om geile en goede seksspeeltjes. Romp is het budgetmerk van WOW Tech, maar het feit dat de toys uit deze collectie allemaal ontzettend leuk geprijsd zijn (alles is onder de € 40,-) wil niet zeggen dat ze ook op een budget-manier presteren. Integendeel. De Romp-toys zijn allemaal hartstikke leuk, maar ook echt wel lekker en vooral; prima sekstoys om aan te schaffen als je budget niet zo groot is of als je eerst wil checken of een bepaald soort toy überhaupt iets voor je is. De Romp Hype is de basic vibrator uit de Romp-collectie en ik testte al eerder de Romp Beat (ROMP BEAT – BULLET VIBRATOR REVIEW) en de Romp Flip (ROMP FLIP – WAND VIBRATOR REVIEW) (HIER vind je de rest van de collectie).

Dit is een afbeelding van romp hype sextoy vibrator

De verpakking en eerste indruk van de Romp Hype

Zeker als je alle toys en alle verpakkingen uit de Romp-collectie bij elkaar ziet is het een feestje voor je ogen! Verpakkingen in alle kleuren, maar ook de speeltjes zelf zijn lekker kleurrijk. Zo is deze Romp Hype knalrood met knalgeel (zowel de toy als de verpakking), maar de Romp Flip is knalblauw met knalgeel, de Romp Beat is knalpaars met knalgeel. Geen toys waar je chagrijnig van wordt als je ernaar kijkt. In de verpakking vind je de toy zelf, de USB-oplader, een gebruiksaanwijzing en een velletje stickers. En nu heb je in principe helemaal geen stickers nodig bij je sekstoy, maar hé, het is wel een leuk extraatje, vooral gezien de prijs van de Romp-toys.

Dit is een afbeelding van verpakking romp hype vibrator

De Romp Hype is qua vorm super-gemiddeld. Gemiddelder dan dit worden ze niet gemaakt en dat is helemaal prima. Hij is 21 centimeter lang (invoerlengte zo’n 14 centimeter) en hij is op z’n breedst 3,4 centimeter. Hij is licht gebogen, iets wat altijd fijn is bij het inbrengen (en eventueel) bij het raken van je G-spot. De toy is ietwat buigbaar en de kop kun je een beetje indrukken.

En hoe voelt die Romp Hype?

Ik zou nu kunnen schrijven; ‘Sja, jeetje, ik was niet echt onder de indruk.’ Maar dat is niet eerlijk. Want de Romp Hype is van een prima formaat en als alle mannen een piemel van dit formaat zouden hebben, dan zou er weinig geklaagd worden tussen de lakens (in ieder geval niet door mij). De ribbels die erop zitten zouden je G-spot moeten stimuleren, maar daar had ik dan graag wel wat grotere, hogere ribbels gezien, maar hé, als interne vibrator is dit dus echt een ‘basic fitje’. Lekker gemiddeld, gewoon prima. En laat ik nog een keer de prijs noemen; slechts € 34,99!!!

Dit is een afbeelding van romp hype goede vibrator

De trillingen van de Romp Hype

De Romp Hype heeft 2 knopjes. Een aan-uit-knopje en een knopje om mee door de verschillende patronen te scrollen. De Hype heeft 6 steady trillingen en 4 patronen en er zitten 2 ‘golf-patronen’ tussen (which I like a lot).

Dit is een afbeelding van knopjes van de romp hype vibrator

Het eerste standje steady is al behoorlijk krachtig en de andere 5 steady trillingen worden steeds geleidelijk wat krachtiger. Heel prettig.

Maar golf-patronen, dus heel zacht beginnen, dan langzaam harder en weer terug naar zacht, zijn eigenlijk de enige patronen die me ooit hebben kunnen boeien en de trillingen van deze Hype vallen me helemaal niks tegen. Gewoon lekker. Best wel diep ook eigenlijk. Ja, ik heb toys die beter, dieper, wat lekkerder trillen, maar voor een toy binnen deze prijscategorie; helemaal niks mis mee. En… de batterij gaat 2,5 uur mee!

Dit is een afbeelding van romp hype vibrator met kater

Ook heel lekker op je klit uiteraard

Het toffe van staafvibrators is dat je ze zowel intern als extern kan gebruiken. Intern ga ik dan voor een golfpatroon (toch een beetje een neuk-gevoel) en extern kies ik dan liever voor steady trillingen. En met een staafvibrator als de Hype kun je dit dus allebei. De keuze is reuze!

De Romp Hype is wat mij betreft een tussendoortje dat altijd tussendoor kan. Wel met glijmiddel uiteraard, want alles, maar dan ook alles wat met seks te maken heeft wordt gewoon een stuk leukerderder met glijmiddel. Misschien nog een keer ten overvloede, maar siliconen sekstoys gebruik je altijd met glijmiddel op waterbasis (Sliquid Sassy bijvoorbeeld) zodat het siliconen van je toy ook intact blijft.

Dit is een afbeelding van opladen romp vibrator

Conclusie

Heb je niet zoveel geld te besteden, maar wil je wel een gewoon goed, geil (en veilig) seksspeeltje? Dan kan ik je de toys uit de Romp-collectie echt aanraden. De Romp Hype is een hele leuke, prima, lekkere middle-of-the-road-vibrator die je intern kan laten trillen, maar uiteraard ook extern (tegen klit, tepel, perineum, you name it, you try it). En… voor de prijs hoef je het dus écht niet te laten. Ik zal het nog een keertje schrijven; hoera voor vooruitgang, hoera voor het feit dat er tegenwoordig een enorm assortiment aan gewoon prima, maar vooral veilige seksspeeltjes op de markt is! Hoera vooral gemiddelde vibrators! Hoera voor gemiddelde formaatjes. Hoera dat je tegenwoordig ook onder de 50 euro (wat zeg ik; onder de 30 euro) een sekstoy kunt kopen die veilig, oplaadbaar (!) en ook nog eens écht gewoon lekker is.

DE ROMP HYPE IS HIER TE KOOP (€ 34,99) >> (nu € 28,05)

DE REST VAN DE ROMP-COLLECTIE VIND JE HIER >>

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. linnas79 schreef:

    Wat ik jammer vind is dat toys van bekende merken vaak zo godsgruwelijk duur zijn. Ik ben fan van de miss Bi (fan? Ik zou ermee trouwen!) maar ze heeft het loodje gelegd. Stuk.
    Nu zit ik dus te dubben; koop ik een nieuwe (duur) of probeer ik een nepperd met het risico dat het tegenvalt?

    Dit soort reviews zijn dus gewoon fijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.