RIPNDIP + TENGA MASTURBATOREN MET FUCKYOU-POES

Tenga (ja, die van o.a. de masturbatoren) is een samenwerking aangegaan met het merk RIPNDIP. Nu had ik nog nooit van de naam ‘RIPNDIP’ gehoord, maar… ik kende ’t merk blijkbaar wel en ik heb er zelfs dingen van in huis! RIPNDIP heeft als beeldmerk namelijk een poesje dat bij mij bekend is als ‘de fuckyou-poes’! Deze poes, die eigenlijk Lord Nermal heet en misschien dus wel een kater is, prijkt nu op een Tenga-masturbator!

Dit is een afbeelding van tenga ripndip masturbator

Superschattig! De fuckyou-poes-masturbatoren worden uitgebracht als een limited edition, dus of ze ook in Nederland te koop zijn straks, dat is nog de vraag. Benieuwd wat RIPNDIP eigenlijk betekent? Ik wel! Van Urban Dictionary: ‘Rip ‘n’ Dip. When you are wiping your ass and your finger suddenly pokes through the toilet paper into your poopy arse. Most often occurs with cheap, single ply tickets in public restrooms.’ Graag gedaan!

Dit vind je misschien ook leuk...

3 reacties

  1. Uny schreef:

    Hahahaha ik lach me kapot hahaha. Rip ’n Dip

  2. Laykam schreef:

    lol!!!! haha weer wat geleerd :P hij is leuk

  3. N. schreef:

    Haha, gaaf printje

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.