HOE FIT IS JOUW PIK ECHT?

Er zijn talloze apparaatjes, App’s en sites die bijhouden hoe vaak je sport, hoe hard je kan rennen, hoe vaak je fitnesst, welke films je hebt gezien, welke boeken je hebt gelezen, welke dingen je nog gedaan wil hebben in je leven, etc., etc. (want we leven inmiddels in een maatschappij waarbij alles bijgehouden moet worden, aaargh). Er zijn dus ook al Apps available in the i-Tunes-store die je seksuele prestaties bijhouden alleen moet je die App wel steeds aanzetten voordat hij begint te meten (en ‘m naast je hoofdkussen leggen, zodat-ie het aantal stoten kan tellen als je aan het neuken bent). Leuk, heel leuk, maar vergeet dat allemaal. Binnenkort komt de SexFit op de markt.

seriousjournalism

De SexFit is gemaakt door de Engelse seksspeeltjesfabrikant Bondara en de SexFit heeft 2 functies. Functie 1; het is een standaard cockring die ervoor zorgt dat het bloed in je pik niet meer terug kan stromen, zodat je dus een hardere en langere erectie behoudt. Functie 2 (en daar gaat het om); het is een soort seksuele fitness tracker die bijhoudt wat je allemaal uitspookt tussen de lakens. Die gegevens worden middels Bluetooth doorgegeven aan een App op je mobiel (en dan kan je die gegevens weer delen met al je vrienden online, want die zitten daar ontzettend op te wachten). De SexFit kan ook als een ‘personal trainer’ werken, want hij kan ook nog trillen en als je kan neuken in het ritme van die trillingen, dan ben je goed bezig (volgens de SexFit dan hè, want aan de vrouw wordt niks gevraagd natuurlijk). Op deze manier kan je zorgen dat je pik in topconditie komt. Volgens de makers dan.

BLOG-SexFit-App-3

Nou ja, het lijkt mij best leuk om de SexFit een keer te testen, maar waarschijnlijk zal ik ‘m, net als de meeste App’s, TODO-planners, personal trainers, activity trackers en stappentellers, snel zat zijn.

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. Marjan schreef:

    Die gegevens worden middels Bluetooth doorgegeven aan een App op je mobiel (en dan kan je die gegevens weer delen met al je vrienden online, want die zitten daar ontzettend op te wachten)

    Ik lig helemaal dubbel hierzo…. het idee alleen al dat dit soort gegevens elke dag op Facebook voorbij gaan komen, tussen al die foto’s van het eten en de hardlooprondjes van mensen en de dagplanningen van mensen door…… briljant!

    Hier is over nagedacht…… niet lang en het moet een man geweest zijn….

    LOL

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.