EVEN OOK HIER EEN KLEINE UPDATE


Bovenstaand plaatje is te leuk om niet gewoon nog een keer te delen! En wat ik momenteel daadwerkelijk doe is inderdaad vergelijkbaar met het laatste plaatje; ik slaap en lig veel. Soms met poes. Soms met hond. Soms met de Luna-fluisteraar. Ik ben afgelopen vrijdag met spoed geopereerd in het Antonius ziekenhuis in Nieuwegein omdat een galsteen de natuurlijke doorstroom van gal richting de darmen blokkeerde. Hierdoor begon m’n alvleesklier ook te ontsteken en dit is niet de bedoeling van het menselijk lichaam (paniek!!!). Door middel van een slang in m’n keel is die steen verwijderd (ja, dit ging onder een roesje) (maar je merkt het dus wel) (doe mij maar liever 3 pikken en een kaneelstok in plaats van deze operatie)!

Ik ben nu weer thuis, m’n organen zijn ietwat aangerand van binnen en ik voel me goed, maar moe. Niet gek ook als je al 2 weken met pijn rondloopt, een week morfine hebt geslikt, nog nooit iets hebt gehad en nu ineens een paar dagen achter elkaar afspraken met chirurgen, internisten, bloedprikkende verpleegkundigen, weet ik veel wat hebt. Ik ben HEEL ZIELIG! Ik vond het een intense, heftige ervaring en ik ben er helaas nog niet. Aanstaande vrijdag moet ik nog een keer geopereerd worden! Dan gaat m’n volledige galblaas eruit! OMG! Lekkere geile praatjes Luun, dit is toch een seksblog of niet? Yep, maar een stukje achtergrondinformatie naar de mensen toe is nooit verkeerd.

Ik doe mijn best om ook dit blog gewoon keurig bij te houden met reviews, vlogs, gezelligheid, give away‘s, maar ja, soms is je gezondheid even belangrijker (niet alleen soms, eigenlijk altijd). Als je ergens geen zin in hebt als je pijn hebt dan is het wel seks in het algemeen en seksspeeltjes testen in het bijzonder (echt zo’n galsteen-aanval is met niets te vergelijken) (ja, met langzaam sterven) (denk ik). Ik ben nu aan de beterende hand en gelukkig had ik al wat speeltjes getest de afgelopen tijd (dus daar hoef ik alleen nog maar de review over te schrijven) (al zal dat al een opgave genoeg zijn als ik operatie nummer 2 achter de rug heb). Wat ik wil zeggen; als het hier de komende tijd wat rustiger is, dan weet je waar het aan ligt. Maar ik doe m’n best.

 

Dit vind je misschien ook leuk...

8 reacties

 1. J schreef:

  heel veel beterschap <3

 2. Kevin schreef:

  Je gezondheid gaat idd boven alles. Veel beterschap Luna !

 3. RT schreef:

  Beterschap/sterkte

 4. Anna schreef:

  Beterschap en sterkte!

 5. dirkie schreef:

  Heel veel beterschap gewenst Luna en sterkte vrijdag!
  XXX

 6. An schreef:

  Beterschap Luna!

 7. Gert schreef:

  Je weet hoe kleinzerig ons mannen zijn, ik neem m’n petje voor je af om na een operatie door te gaan met sex gerelateerde items. Na mijn liesbreuk operatie geen eens een erectie gehad. De lust ontbrak me. Beterschap!

 8. J-P schreef:

  Heel veel sterkte en beterschap!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.