SEX TOY TEST #42: LELO INA VIBRATOR

Naam: Lelo Ina
Producent: www.lelo.com
Prijs: € 119,-
Formaat: 200 x 62 x 33 mm
Batterijen/oplaadbaar: oplaadbaar
Het verkooppraatje: ‘De Lelo Ina vibrator is voor de vrouw die alles wil! Een keurige en stijlvolle dubbele actie vibrator die alle lekkere plekjes van het vrouwelijk lichaam weet te bereiken.’
Is dat ook zo: Ja, dit is alles, oehoehoehoe!!!
Aantal punten: 9/10

lelo ina 1

De Lelo Ina bestaat al een jaar of 2 en hij stond ook al 2 jaar op m’n verlanglijstje om te testen. Het gestroomlijnde design, inclusief het feit dat het een soortement van superdeluxe Tarzan zou moeten zijn, deed mijn geile hartje sneller kloppen, maar op de een of andere manier wilde geen enkele winkel hem mij toesturen (wegens te weinig winstmarge op de producten van Lelo, heb ik me laten vertellen). Ook LELO zelf heb ik meerdere keren aangeschreven, maar zij hebben nooit terug gemaild. En dat terwijl ik toch een keurig, nette, vrouw ben, die alleen maar keurige, nette producten wil testen!

Gelukkig was daar het mannetje van www.123erotiekwinkel.com! Die had ook wel te maken met die winstmarge, maar die wilde een keurige, nette vrouw als ik ook best wel een keertje gelukkig maken! En hij stuurde me de Lelo Ina 2 weken terug in een typisch Nederlands kleurtje: oranje. Niet de eerste kleur die ik zelf zou kiezen als het om sekstoys gaat, maar gelukkig is de Lelo Ina ook beschikbaar in andere kleuren (paars bijvoorbeeld, al is er ook een groene, maar ja, een groene is nog stommer dan een paarse, maar het gaat niet om de kleur, maar of-ie een beetje lekker trilt natuurlijk).

De LELO Ina trilt goed en lekker strak

Het eerste wat ik denk als ik de Lelo Ina na al die jaren van wachten en smachten eindelijk in m’n handen heb is; jeetje, wat is-ie klein. Maar dat denk ik wel vaker als ik een nieuwe vibrator mag testen. Maar dat was dan ook het enige minpuntje. En dit is puur een optisch minpuntje, want de Lelo Ina is dus precies breed en lang genoeg om je G-spot te raken als je ‘m inbrengt. Het kleine gedeelte is bedoeld voor clitorale stimulatie en het is even een beetje passen en meten om alles precies zo tegen je klit aan te laten duwen als je zelf lekker vindt. Hij zit ook best wel ‘strak’. Het gedeelte wat tegen je clitoris duwt is namelijk niet zo heel flexibel. Moet je lekker vinden; vind ik lekker. Ik denk trouwens ook dat dit speeltje niet zo geschikt is voor grote vrouwen, of nou ja, jeetje, hoe zal ik het zeggen; vrouwen met een grote vagina! Dus, eh, vrouwen me een grote afstand tussen de vagina-opening en hun clitoris; dit speeltje is niet voor jullie! Sorry.

lelo ina 2

De LELO Ina heeft 2 motoren, dus dubbel genot!

Doordat er 2 motoren in de Lelo Ina zitten zijn de vibraties zowel in je kutje (tegen je G-spot dus) als tegen je clitoris erg sterk. De vibraties trillen van je klit naar die G-spot in een soortement van geile golf. Er zijn 8 verschillende standjes en het is puur persoonlijk welk standje je het lekkerst vindt. De allereerste Tarzans trilden gewoon van binnen en van buiten en je kon het allemaal harder en zachter laten trillen en voor de meeste vrouwen was (en is) dit genoeg om klaar te komen. De nieuwste generatie Tarzans, zoals dus deze Lelo Ina, trilt dus in een golf. Van je klit naar je G-spot en dan weer terug en dat dan in verschillende patronen en vibraties. Ja, typisch een gevalletje van; moet je zelf gevoeld hebben. En dit is iets wat je zelf gevoeld wil hebben! Als keurige, nette vrouw dan.

DE LELO INA IS HIER TE KOOP (€119,-) »

Dit vind je misschien ook leuk...

3 reacties

 1. Anneroos schreef:

  http://www.ovo-shop.nl/?gclid=CLmB2PuLy7kCFYZa3godFz0Arw
  Ik vond dit. Lijkt op Lelo qua design, maar qua technologie denk ik niet (werkt op batterijen). Ben heel benieuwd hoe ze trillen. Ken je dit merk/wel eens getest?

  • Luna schreef:

   Ik ken het merk wel, maar ik heb er nog nooit iets van getest… Het ziet er wel heel mooi uit allemaal… Als ik er eentje heb getest, dan lees je ’t meteen natuurlijk!

 1. 12 januari 2022

  1congregate

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.