FUN FACTORY NEW WAVE – DUBBELE DILDO REVIEW #559

Dit seksspeeltje is helaas niet meer te koop! Maar neem eens een kijkje bij mijn LUNA’S TOP 10 BESTE SEXTOYS ALLERTIJDEN, daar staat vast wel iets goed en geils voor je tussen! Of ga meteen naar Easytoys.nl, de grootste online sexshop van Nederland met een ontzettend uitgebreid assortiment aan sextoys!

Op een schap zag ik de Fun Factory New Wave liggen, een seksspeeltje van mijn favoriete merk dat ik nog niet kende! Hoe dan!?? Ik mocht ‘m meenemen, maar ja, eenmaal thuis kwam ik erachter dat het een dubbele dildo is en aangezien ik geen partner heb die actief mee zou willen helpen met het testen van een dubbele dildo (wat zeg ik dit netjes hè, hij wil gewoon niks anaal bij zichzelf) en ik ook geen girlfriend on the side heb, bleef de New Wave onverrichter zaken liggen. Tot ik tijdens een DM-gesprek met Kirsten (die van IN HET NACHTKASTJE VAN KIRSTEN EN NOVA) bedacht; zij vinden dit vast wel een geinig ding om te proberen! Vonden ze! Hieronder lees je hun review!

Naam: New Wave
Producent: Fun factory
Formaat:
Baterijen / oplaadbaar: n.v.t.
Materiaal: siliconen
Prijs: € 79,90
Waar te koop: Niet meer te koop…
Verkooppraatje: ‘Double dildo specially designed for pairs. For intens moments with eye contact. Vaginal and clitoral stimulation. Flexible W shape for intens thursting movements.’
Is dat ook zo: Nee joh!!!!
Cijfer: 5

Dit is een afbeelding van fun factory new wave dubbele dildo

Ergens midden in een gezellig Instagram-DM-gesprek met Luna viel de vraag (der vragen): ‘Willen jullie een speeltje testen?’ Nova en ik (Kirsten) zijn geen newbees op sekstoy gebied. In de tijd dat we samen zijn hebben we een flinke verzameling aangelegd. Via Google kwamen we op Climaximaal.nl terecht en hier zijn we een beetje blijven hangen. We hebben hier ontzettend veel goede ideeën op gedaan, zijn behoed voor flinke miskopen en een beetje opgevoed in het verantwoord en bodysafe speeltjes gebruik. We zijn dus twee vrouwen en Luna kreeg de New Wave, een speeltje wat zich zo op het eerste oog erg goed zou laten testen door twee vrouwen. ‘Nou, kom maar door! We testen het met alle liefde en plezier’, zeiden wij. En dat hebben we ook gedaan. Die liefde zit sowieso wel goed en plezier hebben we absoluut gehad. Dat lag ook deels aan de ‘New Wave’, maar niet helemaal op de manier waarop de fabrikant dat waarschijnlijk bedacht had.

De verpakking van de Fun Factory New Wave

Met de verpakking is werkelijk niks mis. Fun Factory verpakt zijn speeltjes in een mooie strakke verpakking. Beetje hip, beetje design, beetje degelijk. Gewoon een kartonnen doos met een foto van de New Wave er op. Wat ik leuk vind aan de verpakking van Fun Factory is dat aan de zijkant van de doos ook een foto van hun speeltje staat maar dan vanaf de zijkant genomen. Het speeltje in een heel ander perspectief. Je hebt er niks aan, maar het is toch grappig. In de doos zit de New Wave en een klein foldertje / boekje met in pictogrammen een gebruiksaanwijzing. Het is wel een heel klein boekje met ook hele kleine pictogrammen. Het was wat turen, maar uiteindelijk bleek dat Fun Factory inderdaad hetzelfde voor ogen had als wij met deze toy; hij kan aan twee kanten ingebracht worden en dan kan je feest vieren.

Dit is een afbeelding van fun factory new wave verpakking review

Double dildo specially designed for pairs

De New Wave is een dubbele dildo in een W-vorm, een soort dong, en allebei de kanten kan je inbrengen. Super handig. De New Wave die wij kregen is zwart en volledig gemaakt van siliconen. Van het soort siliconen waar FunFactory om bekend staat; volledig bodysafe, maar stof en haar aantrekkend.

Dit is een afbeelding van pgu6305

Het maakt natuurlijk niet in welke samenstelling je hem gebruikt. Twee vrouwen zijn wel het meest voor de hand liggend. Twee mannen kunnen hem natuurlijk ook allebei anaal gebruiken maar het lijkt mij dan weer zonde van die twee piemels. Een man en een vrouw kunnen er vast ook wel wat mee bedenken en, ach uiteindelijk kan je altijd wel wat bedenken. Als je als vrouw erg gesteld bent op vaginale stimulatie, en je hebt een relatie met een vrouw die dat ook heeft, dan lijkt deze toy een geschenk uit de hemel. Je kan allebei een kant inbrengen en je hebt ook nog eens allebei je handen vrij. Ja, het idee is echt leuk bedacht.

For intens moments with eye contact (haha)

Hier heb ik de meeste lol om gehad. Alsof ik een speciale toy nodig heb voor intense momenten met oogcontact. Natuurlijk zijn er momenten waarop het oogcontact even wat minder is, momenten waarop ik, of zij, elders vertoeven, maar serieus!! Ik hou van Fun Factory, don’t get me wrong, maar hoe komen ze hier nou weer bij? Ik ben maar eens op onderzoek gegaan op Pornhub.com, maar ook daar kijken al die dames elkaar zo geil mogelijk aan. Er komt alleen geen enkele New Wave aan te pas en het is toch wel behoorlijk intens!

De vaginale stimulatie van de Fun Factory New Wave

De twee dildo’s zijn allebei ongeveer even groot, maar ze zijn wel erg verschillend. De ene kant heeft een soort verdikking bovenaan, de andere kant is geribbeld en heeft een beetje een gebogen punt, een G-spot ribbel. Voordat we de New Wave als een dubbele dildo hebben gebruikt, hebben we eerst allebei de kanten maar eens solo geprobeerd.

Dit is een afbeelding van fun factory new wave dildo review dubbele dildo

De gladde en verdikte kant is een prima dildo, niet heel groot, dus je voelt je niet meteen gevuld als een kalkoen in het feestseizoen. Ik had niet verwacht dat ik de verdikking echt zou voelen van binnen maar dat is niet helemaal waar. Die glijdt, bij mij dan, prettig over mijn G-spot en met een beetje hulp kon ik daar ook prima van klaarkomen. Nova vond er niet zo veel aan, of eigenlijk, die begon zich na een tijdje te vervelen (hoe intens ik ook oogcontact probeerde te houden). De geribbelde kant met de gebogen punt is ook absoluut een prima dildo. De ribbels voel je goed en de punt tikt lekker over mijn G-spot. Toch had ik er meer moeite mee om van deze kant klaar te komen. Nova daarentegen was meteen overtuigd van de kwaliteiten van deze kant. Dat was nuttige informatie, want het werd zo langzamerhand eens tijd om hem als dubbele dildo te gebruiken.

De clitorale stimulatie van de New Wave

Maar voor we daar naar over gaan zijn we nog even opzoek gegaan naar de clitorale stimulatie. Die vaginale stimulatie zit wel goed, of eigenlijk voldoende. Fun Factory kan namelijk beter. De Stronic Surf doet het qua vaginale stimulatie echt beter, ook als je hem als dildo gebruikt, die ribbels zijn geweldig. De Bück Dich, ohhhh, de ribbels van de Bück dich, die zijn echt geweldig lekker, verslavend geweldig. Als je weet dat Fun Factory dat in zijn assortiment heeft dan zijn deze dildo’s voldoende maar wel enigszins matig. De clitorale stimulatie bestaat echter uit een ronde kleine verdikking aan de kant van de gladde dildo. Een soort gladde knop. Hallo! Wie voelt er iets van een ronde gladde verdikking van 3 millimeter? Wie komt er klaar van het wrijven tegen een gummetje? Want als dat zo is, gefeliciteerd! Tof voor je! Ik, wij , veel vrouwen hebben echt wel iets meer nodig. Denk aan wiebelende vingers, een goed opgeladen luchtdruk speeltje of een goed functionerende wand vibrator maar op zijn minst een fijne ribbel.

Flexible W shape for intens thrusting movements

Ja, en dan het moment van de waarheid. Door de flexibele W-vorm zouden we tegelijk kunnen genieten van de stotende beweging van een dildo. We hadden er eerlijk gezegd niet zo heel veel vertrouwen in want, kijk… Het is natuurlijk ontzettend leuk bedacht, door die bocht zit er flexibiliteit in de New Wave waardoor hij zou kunnen stoten. Maar, tijdens de testronde op het droge, waarbij we allebei een dildo in onze hand hielden, merkte we al dat bij die stotende beweging er niet veel beweging in de dildo zelf kwam, juist door die flexibele W (die vangt de stoten op). Maar goed, voor de wetenschap, voor God en vaderland, voor een hoger doel (nee, gewoon omdat we heel benieuwd waren en ondertussen ook opgewonden genoeg) zijn we aan de slag gegaan.

Dit is een afbeelding van fun factory new wave dildo review

Seks voor de wetenschap

Echt mensen, God knows we’ve tried! We hadden allebei een favoriete kant, we hadden goede zin, we hebben elkaar intens in de ogen gekeken, maar het werd het gewoon niet. Ik durf zelfs te zeggen dat ‘als het ons niet lukt, dan lukt het niemand’ maar misschien is dat een beetje te overmoedig. Het was in het begin best een gedoe om allebei een kant in te hebben, zonder dat de ander zei: “Nee, hij is er weer uit”, maar na een tijdje ging dat goed. We hebben zacht stotende bewegingen gemaakt, we hebben hard stotende bewegingen gemaakt maar het droeg niet echt bij aan de opwinding. Voor de wetenschap zijn we door gegaan, een ander standje, een been over de ander. Maar telkens was één van ons hem kwijt, of er was gewoon geen ruk aan. De stotende beweging hebben we ook niet gevoeld. Is er dan helemaal niks aan? Nou, toen de een op haar buik lag met een wandvibrator tussen haar benen, de New Wave achterlangs ingebracht en de ander de andere kant van de New Wave bereed kwamen we allebei een keer klaar! En het idee dat we allebei iets in ons hadden was best wel geil, eigenlijk.

Conclusie

Het is het gewoon niet. De stotende beweging komt niet tot stand, de dildo’s zijn ook te klein. Misschien waren we ze wat minder snel kwijt geweest als ze wat langer waren geweest. Ik had nog het idee; misschien is het net als bij je ontmaagding. Dat het een leuke ervaring is, maar dat het even duurt voordat het echt lekker wordt en je er van gaat genieten, maar ook dat is niet zo. De laatste poging was eigenlijk net zo teleurstellend als eerste. Met pijn in ons hart moeten we deze Fun Factory toy met een onvoldoende naar huis sturen. Er is nog een plan om hem als dubbel penetratie dildo te gaan gebruiken maar daar lopen de onderhandelingen nog over.

DE FUN FACTORY NEW WAVE IS NIET MEER TE KOOP >>

Thanks meiden! Voor het testen en het schrijven van deze uitgebreide review!!!

Dit vind je misschien ook leuk...

3 reacties

  1. DP schreef:

    Leuk om weer eens een toffe en heldere review van een andere dame(s) te lezen. Zoals jij en Nova dubbel hebben gezeten of gelegen om de diverse standjes uit te proberen heb ik figuurlijk dubbel gelegen om het gummetje. Mijn week start weer vrolijk.

  2. R. schreef:

    wat een leuke review! zo zie maar weer, sextoys testen lijkt leuk maar is een hele hoop werk!

  3. Lola schreef:

    Wat een leuke review! Dat stukje over hoe twee mannen deze dildo zouden kunnen gebruiken .. ‘zonde van die twee piemels’. Ik zie het helemaal voor me haha

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.