WTF WOENSDAG: ROOS VAN VLEES


Tijdens mijn dagelijkse rondje klikklikklikken op internet kom ik nog wel eens bijzondere producten tegen. Sommige producten wil ik HEEL graag testen, sommige wil ik best wel eventjes door m’n handen of langs m’n lichaam laten gaan en van sommige producten wil ik gewoon weten; DUDE, what were you thinking!!! Bovenstaand product is zo’n product! WTF! Help me! Wat is het?! Op de eerste productfoto’s lijkt het toch net alsof er een etterende wond op die bil zit? Iets ranzigs, iets goors, iets uit een zombie-film?! KOTS! Bij nader inzien lijkt het om een ‘roos’ te gaan, denk ik. Maar dan nog? Waarom? Waarom? Als het een tatoeage van een roos voor moet stellen, doe dan een ‘zwarte’ roos, dan heeft het meer een tatoeage-effect! I’m so confused right now! Meer productfoto’s vind je: HIER.

Dit vind je misschien ook leuk...

8 reacties

 1. Hans schreef:

  Het ziet er inderdaad erg ranzig uit
  Maar het kutje heeft wel lekkere opgezwollen volle lipjes

 2. An schreef:

  Ik dacht in eerste instantie precies hetzelfde….wat zit daar voor ranzigs op haar bil? Een roos dus. Shop jij wel eens speeltjes bij Ali, Luna? En wat zijn jouw ervaringen daar dan mee? Het scheelt soms veel geld. Ik denk erover om daar wat glazen dildo’s te bestellen maar blijf toch twijfelen of de kwaliteit wel goed is. Klemmetjes en ander klein spul heb ik daar wel eens besteld en dat was allemaal prima.

  • Josje schreef:

   Ik heb ze daar wel eens besteld, ik heb enkele glazen Ali speeltjes en enkele van icicles, ik zie geen verschil. Wel even de reviews goed lezen, sommige verkopers verpakken ze niet goed genoeg. Een chinese glazen dildo in drie stukken is niet geil.. (wel geld terug gekregen toen) ;)

 3. Marjan schreef:

  het ziet er inderdaad wel heel raar uit…. ik herken er geen roos in, maar meer een ontstoken steenpuist…… lekker pijnlijk ook :-(

  xx

 4. Josje schreef:

  Wie verzint dit?? Ik dacht nog even dat ze flink op d’r bil gemept zou zijn? :o

 5. Linda schreef:

  Ik snap sowieso niet dat mannen wat kunnen met zo’n kont van plastic, maar dat zal dan wel weer een afwijking van mij zijn…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.