SEX TOY TEST #41: GIMME A BIG ONE, PENIS SLEEVE

Naam: Gimme A Big One, penis sleeve
Producent: www.you2toys.com
Prijs: € 19,95
Formaat: 130 mm x 34 mm
Batterijen/oplaadbaar: n.v.t.
Het verkooppraatje: ‘Verwen uw schat nu ook met een 3 cm lange, strakke en dikke penis. Gewoon dit sterk buigzaam penisomhulsel op een comfortabele manier aantrekken en ga uw gang’.
Is dat ook zo: Puur relatie-crisis materiaal!!!
Aantal punten: 1/10

penis sleeve 1

“Schatje, vanavond gaan we deze testen”, zeg ik tegen de verkering en ik laat hem de verpakking van deze Gimme A Big One, penis sleeve, zien. Na een vluchtig bestuderen van de verpakking reageert de verkering met een: “Hoezo?” “Hoezo, hoezo?”, vraag ik. “Vind je dat ik een kleintje heb?”, vraagt hij. “Hoe kom je daar nou bij?”, vraag ik, “het is gewoon om te testen hoor, niks bijzonders, ik heb een missie! Een heilige missie en daar moet jij gewoon aan meewerken, dus trek jezelf maar even stijf, dan kijken we of-ie past.”

Vond-ie niet zo leuk.

Daarna volgde een hele discussie die totally nergens op sloeg, want ik ben al bijna 4 jaar samen met de verkering en trust me, ik heb hem niet op z’n mooie, blauwe ogen uitgekozen, maar op z’n skills in bed natuurlijk, maar deze man die ging ineens een beetje onzeker doen. Dus, mijn advies: dames, koop dit soort producten nooit voor je man, verkering, vriend, partner of bed-buddy. Do Not Try This At Home!!!!

Zo’n penis sleeve is niet echt het ideale cadeautje

Het is een beetje hetzelfde effect als je vriendje met een lingerie-setje aan komt zetten dat 2 maten te groot is. Of dat je vriendje oppert dat je best een borstvergroting (of nog erger; een borstlift) mag voor je verjaardag. Of dat hij tijdens een uitzending van TellSell over de Brazilian Butt Lift – BeachBody workout DVD’s oppert dat dat ook wel iets voor jou is. Of dat er ineens foldertjes van de sportschool in je handtas zitten. Of dat je net aan een lekkere zak chips wil beginnen, met dipsaus en dat hij zich hardop afvraagt of je dat nou wel zou doen!!! Dat effect dus.

penis sleeve 2

Toch getest

Nu is mijn verkering een trooper, een held, de allerbeste en vooral; hij doet altijd alles wat ik aan hem vraag als ik er maar heel lief bij kijk. Dus toen ik ‘m nog een keertje vroeg om dit ding om te doen, deed-ie dat zonder morren. Althans, hij probeerde het, want deze Gimme A Big One, penis sleeve is natuurlijk van het kaliber ‘yukiyuki’. Valt erom, eraf, linksom, rechtsom, zit niet lekker, staat niet geil en als je ook maar een poging tot penetreren doet, dan schuift-ie eraf. Een non-product dus! Maar ik wil deze recensie wel graag opdragen aan de verkering, die het ook niet makkelijk heeft met een vrouw als ik. Vanavond krijgt-ie een kusje.

DE GIMME A BIG ONE PENIS SLEEVE IS HIER TE KOOP (€ 19,95) »

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. 14 augustus 2013

    […] die waarschijnlijk mijn review over de ‘Gimme A Big One, Penis Sleeve’ gelezen heeft (SEX TOY TEST #41) en het wel leuk leek om mij weer een relatiecrisis te bezorgen. Want… niks zo lullig voor […]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.