SQUIRTEN IS NIET HETZELFDE ALS PLASSEN EN SQUIRTVOCHT IS GEEN URINE

Diverse lezers en lezeressen stuurden me een link door (waarvoor mijn dank!) naar een artikel over wéér een nieuw onderzoek naar squirten. Van de suggestieve titel van dat artikel pies ik bijna spontaan in m’n broek: ‘Study Concludes That Women Who Squirt During Sex Are Actually Peeing.’ Daar gaan we weer! Daar gaan we godverdegodver weer. Het ene na het andere onderzoek wordt uitgevoerd (naar squirten, maar ook naar bijvoorbeeld de G-spot) en de meeste onderzoeken spreken elkaar tegen. De resultaten van het onderzoek worden klakkeloos overgenomen door diverse media, even copy en paste en klik, klik, klik, doorgestuurd via de social media, klik, klik, klik, en hoppeta, daar zitten weer een paar vrouwen thuis die nu bang zijn dat ze plassen tijdens het vrijen en daardoor niks meer durven. Of mannen die, als hun vrouw heeft gesquirt gaat reageren met een: “Ieeeewu, je hebt net over me heen geplast.” Godverdegodver.

Het zoveelste onderzoek naar squirten

Ik heb nooit zo’n zin om me volledig te verdiepen in die onderzoeken, want ze spreken elkaar dus vaak tegen, maar het meest recente onderzoek is uitgevoerd door een Frans onderzoeksteam onder leiding van Samuel Salama van het Hôpital Prive de Parly II. Hun onderzoek is gepubliceerd in het Journal of Sexual Medicine. Voor hun onderzoek onderzochten ze 7 (slechts ZEVEN!!!!) vrouwen die van tevoren al hadden aangegeven dat ze tijdens de seks regelmatig flinke hoeveelheden vocht verloren. De vrouwen moesten zorgen dat ze een lege blaas hadden tijdens het onderzoek zelf (en tijdens het onderzoek moesten de vrouwen zichzelf (of hun partner) stimuleren)). Tijdens deze seksuele stimulatie vulde de blaas zich weer en na het squirten was de blaas weer leeg, dus de onderzoekers gaan ervan uit dat de vloeistof die je ziet als je squirt dus uit de blaas komt. Daarna deden ze onderzoek naar het squirtvocht zelf en kwamen tot de conclusie dat squirtvocht voor een zeer groot gedeelte hetzelfde is als urine, behalve dan dat er ook een ander stofje in het squirtvocht wordt gevonden, namelijk PSA (prostatic-specific antigen) (vergelijkbaar met het vocht dat uit de prostaat bij mannen komt).

De totale conclusie volgens de onderzoekers: ‘Squirting, they found, is essentially the involuntary emission of urine during sexual activity—though there’s also a small contribution of prostatic secretions as well.’ Met andere woorden; als je squirt, dan plas je. En het team van Salama gaat nu onderzoeken of het mogelijk is dat je nieren sneller werken als je seksueel gestimuleerd wordt. Okay, THANKS! Eikels.

Ik ben dus nogal pissig

En ik ben niet de enige seks(toy) blogger die zich pissig maakt over dit onderzoek. Mijn Amerikaanse collega Epiphora (van www.epiphora.com) beschreef in een blogpost (HOW I KNOW SQUIRTING IS REAL (AND ALSO NOT PEE)) over haar squirt-ervaringen en roept lezers en lezeressen op om hetzelfde te doen (lees vooral de reacties onder haar posting) (ook kun je op Twitter de hashtag #notpee gebruiken).

Ik heb al eerder columns geschreven over mijn squirten, maar dat waren vooral een beetje lollig bedoelde columns, niet echt informatief (maar wel waar uiteraard); deel 1: I’M GONNA RAIN ON YOUR PARADE en LUNA DOET AAN WATERBALLET.

Ik kan dus spuitend klaarkomen! HOERA! En ik ben dan wel geen seksuoloog, medisch onderzoeker, arts, dokter of bioloog, maar ik weet 100% zeker dat squirten iets totaal anders is dan plassen. Wat me vooral stoort aan de onderzoeksresultaten is het woordje ‘involuntary’. Want hiermee zeggen ze dat squirten iets is wat per ongeluk gebeurd. En dat is het dus niet.

Mijn eerste squirt orgasme

Ik weet nog precies wanneer ik mijn eerste squirt orgasme kreeg en ja, die eerste, die was wél per ongeluk. Al is ‘per ongeluk’ ook niet het goede woord. ‘Ik wist niet wat me overkwam’ is een betere omschrijving. Ik weet nog wel dat ik geil was, heel erg, maar dan ook echt héél erg geil. Ik weet ook nog dat we (mijn toen nog verkering en ik) al uren bezig waren. En ik weet nog dat ik moest klaarkomen, dat mijn hele lichaam schreeuwde om klaarkomen, maar dat het niet zo gemakkelijk ging (want al meerdere keren daarvoor klaargekomen). Om het even heel afstandelijk te beschrijven; J. was mij aan het beffen en stimuleerde met z’n vingers mijn G-spot. Toen ik uiteindelijk klaarkwam, kwam ik zo gigantisch hard en heftig dat ik echt sterretjes voor m’n ogen zag. Normaal gesproken wil ik tijdens een orgasme niet al te lang meer iets tegen m’n klit of in m’n kut, maar J. bleef doorgaan en doorgaan en ik bleef ook maar komen en komen. Wel, eh, meer dan een minuut. Toen ik daarna met trappelende benen (spastisch) naast J. lag zei hij: “Wow, je bent gewoon spuitend klaargekomen!” Ik was ontzettend onder de indruk van mezelf, mijn lichaam, J.’s bedkwaliteiten en het hele universum. Na die ene eerste keer wist ik hoe het moest.

Elk squirtorgasme is anders

Want iedere keer dat ik squirtend klaarkom is anders en dus zeker niet ‘per ongeluk’. En ik kom ook zeker niet altijd squirtend klaar, maar ook gewoon nog ‘normaal’. Bij een vluggertje kan ik het niet. Bij alleen clitorale stimulatie kan ik het niet. Soms is het heel veel (het theekopje vol waar je wel eens over leest). Soms spuit het er echt uit en mag het de naam spuitorgasme ook echt dragen (soms wel 1 meter ver, over m’n benen, in het gezicht van J.). Soms is het maar een klein beetje. Soms vloeit het eruit. Soms duurt zo’n orgasme wel 2 minuten en kan ik het squirten zelf sturen door m’n adem in te houden en m’n spieren op een bepaalde manier aan te spannen (ja, het is dus echt een trucje). Ik kan het in m’n eentje, maar dan heb ik er wel een speeltje als de LELO Ella of de Svakom Amy (met ribbel) bij nodig, maar het gaat over het algemeen beter en sneller als J. erbij is (want dan ben ik sowieso geiler, natter en dan hoef ik niet onhandig met een G-spot vibrator op en neer te bewegen, dan mag hij dat doen (of z’n vingers gebruiken uiteraard)). Mijn squirt orgasmes zijn iedere keer anders, net zoals de orgasmes van een man anders kunnen zijn (qua hoe ver er gespoten wordt, hoe dik of dun het sperma is en hoe het smaakt). Het lijkt me daarom niet meer dan logisch dat vrouwen allllll over the world steeds een andere ervaring met hun squirtorgasme hebben.

Niks ‘ik moet nu plassen’, nee, ik MOET nu klaarkomen

Ik krijg dus niet ‘het gevoel dat ik moet plassen’ zoals sommige vrouwen het moment voordat ze squirtend klaarkomen omschrijven. Ik krijg het gevoel dat ik heel erg ontzettend hard en spuitend moet klaarkomen. Want ik herken dus inmiddels het gevoel. Het voelt anders. Niet zozeer beter (nou ja, misschien wel, omdat het dus langer duurt) dan een gewoon orgasme, maar gewoon anders . Er bouwt zich een kracht op in je kut en in je hele lichaam en die kracht moet er dan gewoon NU uit. Zoiets.

Het is trouwens zoeter dan urine (zowel J. als ik hebben geproefd), het is dikker dan urine (meer een soort van ‘normaal’ kutvocht), het ruikt naar niks (zeker niet naar urine), het is wittig en doorzichtig. En als je squirtvocht gaat analyseren, dan zullen er heus wel wat stofjes gevonden worden die je ook in urine aan zult treffen, want… als je rode wijn door een buis laat stromen en er daarna witte wijn doorheen voert, sja, dan acht ik de kans zeer groot dat je ook wel wat rode-wijn-molecuultjes in de witte wijn aan zult treffen.

En dit is misschien een beetje fysiologie van de koude grond van mezelf, maar mannen kunnen niet plassen als ze een erectie hebben (en al helemaal niet als ze klaarkomen) en het lijkt mij aannemelijk dat vrouwen dit dan ook niet kunnen. Ik kan ook niet heel gemakkelijk plassen als ik supergeil ben of als ik net ben klaargekomen.

Squirten is niet hetzelfde als plassen. Ik weet dat, omdat ik het verschil tussen plassen en klaarkomen prima kan voelen. Ik plas al 39 jaar en ik kan sinds 5 jaar squirten. En squirtvocht is geen urine! Nee! Nee! Nee! Ik heb geen idee wat het wel is, maar het is géén urine. En zolang onderzoeken waaraan slechts 7 vrouwen hebben meegedaan meteen door allerlei media als waarheid worden aangenomen (WTF.nl kopte al sensationeel met de titel SQUIRTEN IS EEN EXPLOSIE VAN URINE) (What The Fuck inderdaad) en Spuiten en Slikken kopt gezellig met de titel SPUITEN EN PLASSEN. Welke stagiaires hebben ze daar aan het werk gezet?

Dus… lieve lezeressen (of lezers)! Ik zou het erg waarderen als jullie hieronder zouden willen reageren met jullie squirt-ervaring (als je die hebt). Ik heb eigenlijk maar 6 reacties nodig van mensen die, net als ik, 100% zeker weten dat squirtvocht GEEN urine is. Dan heb namelijk mijn onderzoek helemaal in kannen in kruiken en kan ik er even een persberichtje uit sturen.

 

maanzinshop

Dit vind je misschien ook leuk...

91 reacties

 1. Lily schreef:

  Ik vond het al vreemd. Maar ook ik weet zeker dat als ik spuitend klaarkom (idd in verschillende gradaties mogelijk) geen urine is. Het komt van ergens anders. Het ruikt, en smaakt anders. Het is geen urine!
  Groetjes Lily

 2. H schreef:

  Dat mannen niet kunnen plassen met een erectie is onjuist. Sterker nog; dit is juist dé manier waardoor de morningwood wordt omgekapt. ;)

 3. woordenaar schreef:

  Haha, dan is sperma ook pis want dat komt ook uit de urinebuis.

 4. Marrit schreef:

  Bij mannen komt sperma/voorvocht en urine door dezelfde buis. Daarom kan het niet tegelijk. Er is ook een klepje bovenaan de urinebuis die daarvoor zorgt (die kan overigens stuk zijn door ziekte of medische behandeling zodat een man klaarkomt in zijn eigen blaas).

  Bij vrouwen komt de urine uit de urinebuis en vaginaal vocht uit de vagina. Je kunt dus niet het mannen-argument gebruiken (“maar mannen kunnen niet plassen als ze een erectie hebben (en al helemaal niet als ze klaarkomen) en het lijkt mij aannemelijk dat vrouwen dit dan ook niet kunnen”). En daarom ook niet het argument van de rode en witte wijn dor dezelfde buis. Een vrouw heeft 2 buizen :-)

  Ik snap de ophef niet zo geloof ik. Laat het dan urine zijn, so what?

  • Luna schreef:

   Ik maak me hier druk over omdat het geen urine is… Door te zeggen, schrijven, publiceren, dat het urine is, maak je een heleboel vrouwen (en mannen) bang…
   En je squirt inderdaad uit je urinebuis (althans, daar lijkt het in ieder geval uit te komen, ik weet dit niet 100% zeker (wel 99%)), maar dat maakt het nog geen urine (net als bij mannen)… Dus ik kan m’n argument wel gebruiken, want als je squirt uit je urinebuis, dan zullen er vast wel restjes urine achter zijn gebleven ergens…

   • Steph schreef:

    Sorry maar als ik squirt komt het uit mijn vagina(ik kan dit pas 3 weken, dus weet nog heel goed hoe het voelde) dat voel ik ook duidelijk. Plassen doe ik via mijn urinebuis en dat voelt echt ander.

 5. Marjan schreef:

  Het is absoluut GEEN urine….. het is wel wat je zegt… er zit een verschil in ik moet nu plassen of ik moet NU klaarkomen. Het vocht is ook niet geel, het is doorzichtig, het ruikt en smaakt zoet. En NEE als ik spuitend klaarkom, dan moet ik DAARNA alsnog vreselijk plassen.

  Ik kan me de eerste keer ook nog herinneren, mijn toenmalige bedpartner befte mij en stimuleerde mijn Gspot en het leek wel of er iets ontplofte van binnen. Hij had de druppels aan zijn oren hangen (volgens mij vergeet ik dat beeld nooit meer :-)

  Xx

  • San schreef:

   Heb ik idd ook wel dat ik na zo’n explosie ook nog heel enorm moet plassen dat ik denk waar komt al dat vocht vandaan hihi

 6. Marrit schreef:

  heb het artikel even gelezen. Het lijkt een kwestie van én én te zijn: zowel urine als vocht dat PSA bevat wordt ‘uitgestoten’ bij squirten. Bij alle vrouwen zit er pies (urea) in het squirtingvocht, en bij twee vrouwen zit er dan weer geen PSA (prostaatvocht) in het squirtingvocht. Dus urine altijd, PSA niet altijd.

 7. Luna schreef:

  Een ander probleem dat ik niet eens heb vermeld is dat het in Britse porno sinds kort verboden is om te squirten… Dus iets wat eigenlijk heel natuurlijk is (en geil om te zien, maar daar gaat het niet om) is verboden, juist omdat ‘de mannetjes’ (hiermee bedoel ik dus regering, beleidsmakers, etc.) denken dat het urine is (plasseks is dus ook verboden)… Onderzoeken als deze helpen dus niet echt mee bij de seksuele vrijheid van de vrouw…

  • Marrit schreef:

   Onderzoek is er om te beschrijven hoe fenomenen in elkaar zitten. En dat er dus veel urine in squirtingvocht zit. Dat wij als vrouwen ons niet moeten laten aanleunen dat dat iets slechts is, is een totaal andere kwestie.

  • GD schreef:

   Luna, misschien moet je toch maar eens een contact zoeken in de porno-industrie.
   80% van de vrouwen die ‘squirten’ in een porno zijn gewoon aan het plassen.
   Een echte squirt ziet er toch iets anders uit dan in een porno hoor.

   Anyway, pis of geen pis. Als zowel zij als haar parnter het beiden leuk vinden, gewoon laten gaan toch?

   • Luna schreef:

    Ik heb het niet over vrouwen in de porno… maar over huis-, tuin- en keukenvrouwen zoals mezelf… In de porno worden er wel eens ‘waterzakjes’ gebruikt…
    Mijn squirt ziet er overigens wel eens precies zo uit als in de porno :-)

 8. K. schreef:

  Nee, het is niet hetzelfde. Net als al een paar keer is gezegd: het ruikt anders, het voelt anders, het smaakt anders, de structuur is anders.

  Als ik zelf aan de slag ga met mijn vibrator, kan ik trouwens soms wél urine verliezen als ik klaarkom. Dus het niet kunnen plassen en klaarkomen tegelijkertijd, dáár ben ik het niet mee eens. Wrs een kwestie van slappe bekkenbodemspieren na de bevalling ofzo?

  Maar omdat het me beiden overkomen is, kan ik wél zeggen, dat er absoluut verschil is tussen die twee.

  Nogal…

  Poeh ;)

 9. cindy schreef:

  Met de g-vibe en met hulp van mijn man lukt het mij echt wel om heerlijk spuitend klaar te komen… Ik ben een van de gelukkige en wat andere ook zeggen en of wat onderzoeken ook mogen schrijven.. Ik vindt het heerlijk …

 10. Veerle schreef:

  Op zich snap ik de verwarring wel want ik heb me ook wel eens afgevraagd waar dat spul dan vandaan komt, en toch weet ik ook zeker dat het geen plas/urine is, zoals je zei, het ruikt en smaakt er totaal niet naar. Het ruikt gewoon een beetje naar seks, zegmaar. En dat is niet hetzelfde als plassen toch? Ik voel me tenminste extatischer in bed dan op de wc.

 11. Suus schreef:

  Wat het dan ook is, en ik ben vrouw geen man, ik kan absoluut niet plassen tot ongeveer 10 minuten na klaarkomen. Gaat gewoon niet. Mijn man vond dat een verrassend feit en ik dacht zelf dat dit voor alle vrouwen gold.

 12. Daantje schreef:

  Ik kan ook spuitend klaarkomen, en het is inderdaad dezelfde substantie als jij omschrijft, geen urine dus!

  Bij mij is het wel wat vaag, want ik kan
  1. niet bij een man squirten (misschien komt dit omdat ik geen vaste relatie heb, en mij daardoor niet helemaal ”durf’ te laten gaan, omdat ik bang ben dat mijn bedpartner het niet prettig vind
  2. ook kan squirten van clitorale stimulatie.. hé?!

 13. N schreef:

  Helemaal waar Luna,
  Mijn vriendin squirt altijd als we het proberen, soms weinig some veel.
  Zij dacht de eerste keren ook dat het plas was, het ruikt een beetje naar plas soms. Maar na een aantal weken hadden we een keer waarbij er wit vocht uit haar kut langs mijn hand omhoog spoot, het zag er een beetje uit als sperma maar dan dunner. Dit was duidelijk squirt.
  Later zagen we dit nog een keer, het is niet altijd heel wit, maar dat het geen pis is is zeker!
  En als een vrouw squirtend klaarkomt, merk je dat ze niet aan het plassen is hahaha, de nopjes op haar Gspot worden bijna stekels en je voelt de druk.
  Ook haar ingang is dan veel strakker, eigenlijk haar hele pussy als ze net gesquired heeft.
  Het is even oefenen voor beide, maar als ze het eenmaal kan en je voelt elkaar goed aan, draait even vingeren al vaak uit op squirten.

 14. Elsje schreef:

  Hoi, ik squirt al jaren en als mn urine t zelfde eruit zou zien als mn squirtvocht zou ik RENNEN naar de huisarts wegens een urineweginfectie. Het is wittig namelijk. En ruikt nergens naar ook nog ns. Belachelijk onderzoek. En het bestaat ja, zeker. Zonder enige twijfel.

 15. Ben schreef:

  Ik heb verschillende dames laten squirten over de jaren, tegenwoordig regelmatig mijn vrouw ook (die het eerst ook nooit had) en ik weet 100% zeker dat het geen urine is. Geheel andere kleur, andere dikte, smaak, etc (smaak ga ik vanuit, urine heb ik nooit geproefd gelukkig..)
  Wat een onzin weer, dit. Heleboel onzekere vrouwen en boze mannen erbij, relatieproblemen en vrouwen die denken dat ze een probleem hebben.
  Ik zal zeker niet stoppen met mijn vrouw laten squirten, het is gewoon geweldig om te zien hoe ze reageert als het gebeurd, ik moet haar dan ook echt even laten bijkomen voor er iets anders gebeurt.
  Dames, spuit er op los, het is GEEN urine!

 16. Renske schreef:

  Hmmm, ik hoor tot de ‘bange’ vrouwen geloof ik. Mijn vriend wil me heeeel graag een keer laten squirten, hij is er zeker van dat ik het kan. Ik niet persé en er ligt wel wat druk op doordat hij het zo doet, dus we doen het nu maar weer wat rustiger aan op dat front. Het schijnt ooit gebeurd te zijn en ik weet wel dat dat m’n beste orgasme ooit was, dus ik vermoed dat die jongen niet loog, haha. Maar het ‘loslaten’ en laten gebeuren durf ik dus nog niet echt. Ook niet met een g-spot orgasme.
  Achja, we blijven oefenen, op zich ook wel leuk ;-)

 17. Gnsk student schreef:

  Kliertjes van Skene:

  De kliertjes van Skene (Skene’s glands) zijn 2 kleine vaginale kliertjes die aan weerszijden van de opening van de urinebuis zitten. De openingen zijn klinisch niet of nauwelijks waarneembaar en mogelijk niet bij alle vrouwen aangelegd. De kliertjes van Skene zijn embryologisch gezien het vrouwelijke equivalent van de prostaatklier bij de man.

  Waar de kliertjes precies zitten is de geneeskunde het niet helemaal eens. Volgens sommige auteurs gaat het om meerdere kliertjes die niet uitkomen in de vagina maar in het uiteinde van de plasbuis.

  Tijdens seksuele opwinding kunnen deze kliertjes een vloeistof produceren. Sommige vrouwen produceren tijdens het vrijen betrekkelijk veel vocht in de kliertjes van Skene dat vervolgens uit de openingen kan spuiten. Dit fenomeen wordt wel de vrouwelijke ejaculatie of squirt genoemd.

 18. A schreef:

  Het klinkt misschien ongeloofwaardig, maar ik ben een man die kan squirten…,als ik gewoon sex heb gebeurt het niet, maar als ik een kunstvagina gebruik en ik kom gewoon klaar en ga dan door dan begin ik een heldere vloeistof te spuiten, reukloos, het spuit er kort maar krachtig uit, en kan het gemakkelijk vier of vijf keer achter elkaar….(en het voelt geweldig;-) maar vind het gek omdat ik er nog nooit van gehoord heb dat een man dat kan….

  • Gnsk student schreef:

   Klinkt als prostaatvocht

   • Onderons schreef:

    Ik squirt al jaren en zelfs op momenten dat ik het niet wil. Kom gewoon ontzettend nat klaar. en dan is een handdoekje gewoon te weinig. Badlaken komt meer in de richting. (helaas ruikt ie daarna wel). Matrasbeschermer is hoogstnoodzakelijk. Elke bedpartner vindt het geweldig, maar soms zou ik wel wat minder vochtig willen zijn. En ik ben erg benieuwd waar al dat vocht zit opgeslagen of wordt aangemaakt want 99% van de keren is het geen urine. Ik zal me niet inhouden, maar wil het erg graag weten.

    • femke schreef:

     Wauw, dat heb ik ook. Sinds ik erg seksueel actief ben kom ik bijna altijd squirtend klaar. Vaak sijpelt het maar soms spuit het heel ver weg. Soms zou ik hetwat beter onder controle willen hebben

 19. Ier schreef:

  Goed dat je hier aandacht aan besteedt :)
  Iets anders; heb jij niet ooit in een artikel geopperd er aan artikel aan te wijden? Een soort how-to?
  Want na het lezen van jouw andere twee artikelen hierover, ben ik zeer benieuwd!

 20. anne schreef:

  Ben blij met dit artikel. Nadat ik het las op fb werd ik weer onzeker en dacht hm tog.. Dus gelijk idee om er mee op te houden. Dit artikel omschrijft precies hoe het is eigenlijk bij mij. Blij ok het gelezen te hebben, dan kunnen mijn vriendin en ik er gewoon van blijven genieten

  • Luna schreef:

   Ik ben blij dat jij blij bent met mijn tekst! En gewoon lekker blijven genieten zonder je zorgen te maken… handdoekje eronder en GAAN!!! ;-)

  • Ferry schreef:

   Waarom zou je het ineens vies vinden omdat iemand anders er een ander labeltje aan hangt? Als het nooit een probleem was en je geniet er van zou ik me niet zo snel laten weerhouden in ieder geval :).

 21. Kate schreef:

  Hoi Luna, wat goed dat je hier aandacht aan besteedt!
  Ik heb lang aan tantra gedaan en heb heel vaak mogen ervaren hoe geweldig het is om spuitend klaar te komen. Ik heb wel vaak vlak van tevoren het gevoel gehad alsof ik moest plassen. Beste oplossing is dan voor mij om gewoon even naar het toilet te gaan, als je dan toch even moet plassen is het er maar uit en hoef je je er niet meer druk om te maken. Flinke stevige handdoek op de matras leggen helpt bij mij ook om mezelf makkelijker te laten gaan, anders is je bed zooo nat daarna.
  Maar inderdaad is het volgens mij de stimulatie naar binnen toe (G-plek, je partner kan als het ware een “kom hier”-gebaar maken met zijn vinger) die er voor zorgt dat ik kan spuiten. Heerlijk gevoel en zeer zeker géén urine. Ik vind het meestal vrij dun en ruikt een beetje zoetig.
  Raad alle vrouwen aan om het uit te proberen – laat je lekker gaan – je partner zal het vast ook geweldig vinden!

 22. Marie schreef:

  Hoi hoi!

  Super dat dit onder de aandacht wordt gebracht! Zelf ben ik een ervaren squirter, hahah. En zoals vele hier ook al beaamden het vocht dat eruit komt tijdens het squirten is totaal anders van substantie dan urine. Wel merk ik dat wanneer ik vaginaal/anaal klaarkom en squirt het wat witter en dikker is dan wanneer ik clitoraal klaarkom en squirt. Bij clitoraal spuit ik meestal ook veel meer. Enne van plassen heb ik nog nooit zo’n intens en euforisch gevoel gehad dat ik er soms van begin te shaken en spartel beentjes van krijg. Daarnaast kan ik meerdere keren achter elkaar squirten, als ik ga plassen kan ik een halve minuut later niet nog een keer gaan hoor!
  Voor zo ver ik weet vinden veel vrouwen het lastig om klaar te komen. Ga daarom eerst bij jezelf op onderzoek uit! Met je vingers, een dildo, vibrator whatever… Je komt er dan vanzelf achter wat jouw gevoelige plekjes zijn.Als je een partner hebt kan je samen met hem alles ondervinden. Communiceer met elkaar! Als hij een centimeter omhoog moet geef dat dan gewoon aan, daar is echt niks mis mee! Ik weet niet of iedere vrouw kan squirten, wel denk ik dat er veel vrouwen zijn die het wel kunnen maar er zelf nog niet achter zijn.

  Misschien kunnen deze video’s helpen:

  http://www.xvideos.com/video7115396/flower_tucci_-_tutorial_de_squirt

  https://www.tnaflix.com/squirting-videos/Alisha-Klass-The-Squirting-Queen-of-90s-%28Compilation%29/video493805?utm_source=Nudevista&utm_medium=web&utm_campaign=Nudevista+Camp

 23. I schreef:

  Ik ben een van de vrouwen die gezegend is met het feit dat ik ook spuitend kan klaarkomen en ik kan je zeggen… GEEN URINE!!!! Sterker nog, als ik moet plassen lukt het niet hoor. Degenen die dat beweren hebben het zelf gewoon nog nooit ervaren, weten niet waar ze over praten. Mijn vriend en ik genieten intens van de sex, het geeft echt een extra dimensie! Elke vrouw zou zichzelf moeten ‘onderzoeken’ op dat gebied, dan weet ik zeker dat het lukt!

 24. Nina schreef:

  Ik dacht dus ook dat ik kon squirten.. net voor het klaarkomen, maar toen ik een heel simpel experiment uit heb gevoerd door er gewoon een bakje onder te houden.. leek het toch echt verdacht veel op urine :) Ik zou zeggen probeer het eens en trek je eigen conclusie…

  • Luna schreef:

   Nou, ik hoef er geen bakje onder te houden hoor… de mond van mijn man heeft er meerdere keren onder gehangen… en die heeft er ook zijn conclusies uit getrokken (en dat zijn dezelfde conclusies als de mijne)… :-)

 25. Laura schreef:

  Ik was op zoek naar info omdat ik sinds 3/4 jaar ofzo squirt. En ik ben nu 40. Ik heb me een tijd erg onzeker gevoeld omdat alles onder gespoten werd. Mijn ervaring is ook dat het helder is en niet ruikt. Verder heb ik het idee dat hoe geiler is ben en hoe heftiger ik klaar kom, hoe meer vocht er uit komt en hoe harder het spuit. Soms gebeurt het al na een paar seconde. En verder vind ik het super onhandig dat alles doorweekt is. Ik haal dus maar incontinentie materiaal. Dat klinkt helemaal niet romantisch en dat is het dus eigenlijk ook niet.
  Als ik plas dan voel ik aan mijn lichaam dat het anders gebeurt dan wanneer ik klaarkom en dus squirt. Toch ben ik blij om hier te lezen dat het echt iets anders is dan plas. Gelukkig ruikt het niet naar urine en urine ruik je meteen .
  Verder kan ik alleen squirten als ik vaginaal klaarkom.
  Mijn vriend vind het overigens erg geil en heeft echt zijn best moeten doen om me te helpen over mijn schaamte heen te komen. Toch vind ik het fijn er nu ook nog over te lezen. En blijkbaar is het ’t tegenovergestelde van iets om je voor te schamen.

 26. Laura schreef:

  Mijn foto verschijnt bij mijn reactie
  ik had graag anoniem willen blijven

 27. Denise schreef:

  Naar mijn idee is het ook ècht géén urine! Als ik, nadat ik gesquird heb” met een handdoek de boel droog maak, ruikt deze handdoek de volgende dag nergens naar. Een handdoek die gebruikt is voor het opruimen van urine (heb kleine kids bij wie wel eens een ongelukje gebeurd) ruikt juist heel sterk naar urine! Dag en nacht verschil hoor ;-) Daarnaast ga ik vaak voordat ik sex heb even plassen en plas ook goed uit, dus heb echt een lege blaas. Binnen slechts een paar minuten (3 min ofzo) na het plassen kan ik al spuitend klaarkomen…ik kan mij dan ook niet voorstellen dat mijn blaas zich dan al weer gevuld zou kunnen hebben. Zeker niet met de grote hoeveelheid waarmee ik spuit. #justsaying

 28. chantal schreef:

  Sinds 2 maanden kan ik squirte en ik kan alleen tot nu toe squirten in doggystyle dan durf ik het gevoel te laten gaan. Ik ga altij voor de sex eerst douchen en plassen daarna beginnen we met ons intiemieteit binnen paar minuten squirt ik dan al en net wat denise zegt de handdoek ruikt nergens naar de volgende dag en ook ik heb wel eens met een handoek plas van me dochter opgeveegd en de stonk naar urine dus squirten is echt geen urine want het smaakt gewoon naar kutvocht om het zomaar te zeggen

 29. dory schreef:

  Ik kan ook squirtend anaal klaarkomen, het is echt geen plassen ik ga altijd vantevoren naar het toilet, je moet je wel helemaal geven dus helemaal ontspannen …. en ben meestal dan supergeil. Het is heel raar ik kon het opeens nadat ik een andere sexpartner had . pas sinds 5 jaar ongeveer … het is inderdaad zoet en wittig sap ruikt naar helemaal niks …Maar ik snap niet dat ze dit nog niet honderd procent weten … is toch niet zo moeilijk te onderzoeken als je het sap ziet zie je al dat geen urine is …deed het keer in de auto op zwart leder en het was doorzichtig wit … echt geen urine ..maar ja dat weet iedereen wel die kan squirten

 30. M schreef:

  Pff.. Wat zijn onderzoekers toch zeikerds :p
  Ik was een keer goed geil maar mijn partner was al gekomen en moe (mannen he). Ben toen naar de badkamer gegaan en heb mezelf geholpen, ‘per ongeluk’ ging ik dus ook spuiten en wist niet wat me overkwam. Ik heb nog eraan geroken om te kijken of het idd geen urine was en jullie raden het al geen urine geur/kleur/dikte.

  Zijn we nu met z’n alle ook onderzoekers? Ps het is mij niet meer gelukt sindsdien om te spuiten :(

  • Luna schreef:

   Vaak gebeurt het de eerste keer per ongeluk… en daarna is het oefenen… en ontspannnnnnnnnn! Ik ga nog een keer een squirt handleiding schrijven (maar dat ze ik al lang) (ik ga het NU echt doen)!

 31. leoni schreef:

  Squirten: ik heb sinds ruim een maand een andere sex partner en wauw. De eerste keer liet hij me squirten. Ik wist niet wat me overkwam. Voor iedereen die er onzeker is, laat het los! Matrasbeschermer gebruiken, want die is echt nodig, en geef jezelf eraan over. Heerlijk! En het is echt geen urine.

 32. Nico schreef:

  Mijn lief heeft het onlangs mee gemaakt. Zij vond het dan weer niet fijn, maar ik vond het de maxxxx. Ik denk dan ook dat zij niet helemaal mee was met wat er gebeurde. Ik heb het al meerdere meegemaakt met andere vrouwen en moet daarbij met klem bevestigen dat het zeker geen urine is. Gebrek aan de zoute smaak denk ik dan. Dus lieve dames geniet van uw squirts die gewoon in mijn ogen normaal zijn en dan ook nog lekker zijn. vriendelije groet van een voorstander. Xx

 33. Jessica schreef:

  Ik heb gisteren voor het eerst (dat ik weet) gespuit. Ik was al een paar uur met mezelf aan het spelen, met verschillende vibrators, waaronder een G-spot vibrator en had al verschillende orgasmes gehad. Elke keer als een batterij leeg was toverde ik weer een ander speeltje te voorschijn. Heb dus veel verschillende soorten van stimulatie gehad. Nadat ik mezelf een diepe, snelle penetratie gaf met een vibrator kwam mijn speeltje drijfnat uit mijn kutje. Niet het gebruikelijke “geil” wat ik vanmezelf gewend ben. Dit was helder van kleur en waterig. Toen ik ging voelen bleek ikzelf ook kletsnat te zijn evenals mijn bed. Het stomme was dat ik dus niets gemerkt heb op het moment zelf. Dat het geen urine was weet ik zeker want mijn urine is geel van kleur en het vocht wat van mijn vibrator afdroop was absoluut niet geel maar helder van kleur. Rook ook niet naar urine. Ik wilde dit al een tijdje leren maar nu gebeurde het dus spontaan en ik vind het geweldig! Ik vind het nogal “geil” dat ik dit vermogen ook blijk te hebben en hoop in de toekomst er nog veel te zullen krijgen.

  • Sylvia schreef:

   Dat had ik dus ook een paar maanden geleden voor het eerst. Ik had zelf een clit stimulator, en ik wilde het dus uittesten. Ik ben van mijzelf behoorlijk nat, laat staan als k geil word of bezig ben. Normaal gesproken na een paar keer komen trek ik weg. Juist net als k t niet meer kan houden. Zo lekker dat t is. Maar k wilde doorgaan. En inderdaad het spoot eruit. Bille bed buik armen alles zat onder. Toch twijfelend aan mezelf, hoe lekker t ook was, rook even aan het goedje. Rook echter niets. En t had geen gele kleur. Ben wat op gaan zoeken op internet. Maar de meeste artikelen gingen inderdaad over plassen, en k schaamde mezelf. Durfde t niet te vertellen tegen anderen. Maar wilde t wel vaker doen. Het gevoel dat de druk er echt af gaat is zeer fijn…. het enige wat k mezelf wel af vraag… in filmpjes over squirten is t allemaal spierwit. Net als sperma eigenlijk. Maar t mijne was meer doorzichtig. Hoe zit dit dan? Want k weet nu zeker, door meerdere reacties hier, en mijn eigen lichaam kennende, t is geeen urine!!

  • epsilone schreef:

   “Typische” eerste ervaring, zo heb ik de meeste die het nog niet “wisten” hun eerste keer zien beleven, het golft er echt uit en je kan meteen je matras omdraaien want die is kletsnat :) whaha, enjoy!

 34. Onderons schreef:

  @Silvia, bij vrouwen is het niet wit, eerder transparant zoals de meeste reacties hierboven. Bij mij ook. Soms wat dunner dan wat dikker, iets slijmerig. Maar sowieso realiseer je dat filmpjes fake zijn! Enjoy

 35. epsilone schreef:

  Het is echt geen urine, pussyjuice is zoeter van smaak en geur dan gewoon urine. Alle dames (ook die het nog niet van zichzelf wisten) waarmee ik intiem ben geweest hebben ge-squirt bij het leven. En het komt telkens in verschillende “vormen” soms gutst t eruit en soms spuit het echt een eind weg. En zodra ze het doorhebben is het mega leuk voor mij en nog 10 keer lekkerder voor haar als ze er dan leert mee te spelen en te controleren. Dan kunnen ze zo ontzettend hard en lang komen het lijkt wel een trans, echt bizar vet. En moet je nagaan dat ik het zelf dus niet eens voel, moet echt heaven zijn voor de dames ;) leuke blog btw, keep it going!

 36. Wendy schreef:

  Hi,

  Mijn eerste squirt ervaring.
  Dat was met T. T had een juiste formaat penis met de juist kromming. Dat heeft mijn matras geweten. Ik raakte verslaafd aan het squirten, zeker toen ik doorkreeg hoe dit nou precies werkte. Inmiddels liters squirt vocht lichter, vraag ik me steeds meer af waar dit vocht nou vandaan komt. Het lijkt mij onmogelijk dat zulke hoeveelheden (ik kan non stop squirten, in die zin… Ik ben op een gegeven moment wel uitgeteld) uit mijn blaas komt. Daarbij komt ook nog eens dat ik nadat er sex is geweest, ik gewoon naar de toilet moet om te plassen. Dit is dan voor mij een normale hoeveelheid urine.
  Dus ja, ik vraag me ernstig af waar zulke hoeveelheden vocht vandaan komt.

  Verder vraag ik me nog iets af.
  Hoe doen jullie spuitende vrouwen dat…?
  Ik bedoel, mijn matras is echt over loaded met kringen. Het is nogal a romantisch om er een handoekkie bij te pakken.. “Wacht even schat, eerst ff een stapel handdoeken”.

  Iemand een goeie tip?

  • Jessica schreef:

   Zelf heb ik een matrasbeschermer om mijn matras zitten. Dus ik kan zoveel kliederen als ik wil zonder dat mijn matras vies wordt. Daarnaast heb ik een plastic zeiltje (zoals je voor baby’s kunt kopen) voor momenten dat ik solosex heb. Dan heb ik vaak geen zin om keer op keer mijn hoeslaken te verschonen dus leg ik gewoon een zeiltje onder me (handdoeken volstaan niet). Wat er ook gebeurd, in welke omstandigheid mijn matras blijft mooi schoon en droog……..

  • J schreef:

   Hoi
   Het komt uit de binnenwand van je vagina. Wat jij be schrijft heb ik ook soms wel 20 keer achter elkaar en ook dat ik erna nog gewoon moet plassen en ja ik neem matrasjes en handdoeken mee naar bed niks a romantisch aan hoor. En t is licht van kleur beetje zurig maar niet ammoniak achtig zoals urine

 37. Heanne schreef:

  Ik kan inwendig klaarkomen maar wat mijn man ook probeert, squirten kan ik niet. Ben al 40+ dus moet het er een x van komen dacht ik zo. Heeft iemand de ultieme tip? Het plasgevoel heb ik trouwens ook niet. Kan ik dan überhaupt wel squirten.

  • J schreef:

   Hoi ik was 41 jaar dus je kan t en vrouwen zijn rond de 40 op hun hoogtepunt sexueel gezien. Alleen moet je gefild hebben en veel oefenen. In t begin zul je veel persen en kun je door de druk ook gaan poepen sorry maar t gebeurt. Als je voelt dat je moet plassen niet terugtrekken want t lijkt erop. Je vriend man moet 2 of 3 vingers krom naar binnen duwen en hard vingeren liefst met handpalm van hem drukkend op de venusheuvel. Aan de buitenkant dus. En t helpt ook als hij je eerst zachtjes slaat op je vagina en likt om te stimuleren. Probeer t maar. Succes

 38. F. schreef:

  Na dat ik dit las was ik ook boos, of nou ja teleurgesteld… En ik dacht hoe fantastisch zou het zijn als we zelf een onderzoek doen naar wat wij vrouwen eigenlijk wel niet kunnen, en wat we doen. Zodat vrouwen die deze kunst nog niet onder de knie hebben dit ook kunnen leren!

  • Jessica schreef:

   In de Tao wordt gezegd dat vrouwen 3 soorten vloeistof afscheiden overeenkomstig met de ”3 poorten” die ze hebben namelijk de clitoris, de G-spot en de A-spot. Zij zeggen dus duidelijk dat we als vrouw verschillende soorten vloeistof kennen en daarbij wordt geen woord gerept over urine……..

 39. Jelle schreef:

  Ik ben gister een paar keer achter mekaar squitend klaar gekomen en dat was zo apart. Voelde het onder me billen en mijn partner zat ook vol. Het was voor hem wel voldoening dst hij dat bij me voor mekaar gekregen heeft. Het was beslist geen urine want je rook niks. Heb het 1 keer eerder gehad toen ik aan zelfbevrediging deed dus dit was wel even heel anders. Mijn partner vond het gelukkig geil ik vond het even eng (bang dat hij het vies zou vinden)

 40. L. schreef:

  Zelf heb ik de ervaring dat het wel naar urine ruikt, al denk ik niet dat het echt pure urine is! Het is meer een onderdeel van het geheel haha! Wat het wel is, ik zou het niet weten! Ik heb er geen controle over, meestal gebeurd het gewoon! als iemand tips heeft, let me know.

 41. Rin schreef:

  Dit is de eerste keer dat ik zo iets opzoek Maar ik ben gister klaar gekomen en ik denk dat ik er bij geplast heb Het rook ook naar plas, nu zit er een kring in m’n hoeslaken, normaal leg ik wel een handdoek neer, maar dat was ik nu vergeten
  Ik kan dus geen duidelijk antwoord vinden of dat het echt plas was, of iets anders….

 42. Anoniemie schreef:

  Help… ik squirt sinds 2 jaar maar ik ben er dus NIET van overtuigd dat het geen plas is… soms is het gewoon geel namelijk als pies en het rook ook als pies terwijl dat een andere keer niet het geval is. Is dit nou wel of geen pies want door deze (laatste, gele) ervaring ben ik fucking onzeker geworden.

 43. J. schreef:

  Tja…. als ik bijna ga squirten hoor je mijn vagina, waar op dat moment een paar vingers inzitten , steeds meer gaat “soppen” en na de explosie is mijn vagina natter dan ooit… dus……. mij vagina van binnen… waar de plasbuis NIET zit, die zit er boven! Het vocht komt dus uit de schede en niet de plasbuis…. onderzoek onder 7 vrouwen bij deze wel ontkracht ;) Heel soms ruikt het wel licht naar urine, soms niet, dus bij voorkeur heb ik paar handdoeken bij de hand… maar urine of niet, het voelt vreselijk lekker!

 44. lena schreef:

  Gewoon urine dames hoe lekker en anders het ook lijkt. Zou zeggen gewoon genieten.

 45. danie schreef:

  Ik vraag mij het altijd af.. Ik plas altijd voor het seksen omdat ik het zelf niet zo prettig vind maar mijn partner vind het heel geil als ik squirt. Ik dacht misschien hebben vrouwen dit als ze zwakke bekkenbodemspieren hebben maar deze train ik ook nog eens. Het is wel zo dat ik ook altijd extreem snel nat word en ben tijdens de seks, dat is sowieso geen urine en dus geloof ik ook niet dat het urine is. Het is inderdaad geen urine geur (ik schaam mij er nog wel eens voor en daarom heb ik er wel eens aan geroken maar dit ruikt echt anders)…. buiten dat komt dit vocht uit een ander “gat” dan wanneer ik plas… Maar goed, misschien wil ik ook niet weten dat het urine is.. Dat zou ook nog zo kunnen zijn..

 46. J schreef:

  Hoi
  Ik ben 45 en squirt sinds 5 jaar. En t ging steeds beter en meer je kunt t trainen en he voelt t duidelijk aankomen. Het vocht komt uit de binnenwand van je vagina t sponsachtig weefsel dit weet ik omdat ik dat voel en t is heel warm en al heb ik geplast moet ik nog spuiten en veel soms is alles nat en me vriend vind t heel opwindend. Soms kom ik dubbel klaar zowel spuitend als inwendig orgasme tegerlijk. Soms squirt ik als geneukt wordt zowel vaginaal als anaal. Mensen die zeggen dat t plas is hebben dit nooit meegemaakt.

 47. marie schreef:

  Voor zover ik weet smaakt urine niet zoet, squirtvocht daarentegen wel. Dit smaakt eigenlijk best wel lekker. Daarnaast ruikt squirtvocht ook zoetig en urine zeker niet. Ook nadat het opgedroogd is ruikt het nog steeds zoetig/neutraal, in elk geval geen urinelucht. Verder moet ik nadat ik hele golven gesquirt heb ontzettend nodig plassen. Als ik dan naar de wc ga komt er altijd een grote plas uit…..zo’n plasma voor je gevoel geen eind aan komt terwijl het wel een krachtige straal van normale grote is. Hoe kan je blaas zo vol zitten als je hem net geleegd zou hebben en er normaal uren tussen het plassen zit !!!??
  Verder komt squirtvocht uit je vagina, je urinebuis ligt buiten de vagina…..wederom kan squirtvocht dus geen urine zijn.

  Vraag me wel af of iemand weet waarom ik na het squirten zo ontzettend nodig moet plassen?

 48. Juweeltsje schreef:

  Ik squirt ook al heel lang. Dacht eerst dat het met de zwangerschappen te maken had. Mn ex vondt mij altijd te nat . Tijdens de scheiding heb ik een aantal bedpartners gehad en die vonden het heerlijk dat ik zo nat was. Nu met mn huidige vriend viel ik mij super relaxed en gaat het squirten vanzelf. Mn lichaam reageert soms heftig (ademhaling, ik doe veel ademhalingen tijdens de sex) . Het spuit alle kanten op. Ook in ons gezicht. Mn vriend stimuleert het om met zn eikel over mn kutje heen en weer te gaan ! Heerlijk is dat. Maar ja idd flinke plassen op het bed of op de bank en vloer. Soms uitkijken dat we niet uitglijden. Er blijven geen vlekken achter dat doet urine dus wel. Wat mijn probleem nog is dat ik na zoveel squirten niet meer via de clitoris kan klaar komen met mn vingers. Binnenkort gaan we naar de Kamasutrabeurs en gaan we een goede vibrator uitzoeken om dan net dat stukje extra te geven aan ons geweldige sexleven. Ik ervaar nu echte sex wat ik flink gemist heb in mn huwelijk!
  Juweeltsje.

 49. Jessica schreef:

  Het vocht wat tijdens squirten vrijkomt is afkomstig van de kliertjes van skene. Deze klieren zitten onder de plasbuis en maken vocht aan bij opwinding wat er spuitend uit kan komen.

 50. Sabrina schreef:

  HELEMAAL MEE EENS!! Ik kan het ook sindskort en het gevoel is een WERELD van verschil tussen plassen en squirten!! Net zoals jij het omschrijft, er bouwt zich een kracht op en die móet er uit! Ik schreeuw het dan ook uit op zo’n moment, wat een héérlijk gevoel, een gevoel van een explosie!! :)

 51. Lilly4y schreef:

  Lees net artikel dat het toch echt niks anders is dan plas. Zie artikel onderstaande website.

 52. Fenna schreef:

  Dit is was een hele late reactie maar ik ben een beetje research aan het doen. Namelijk dat ik nergens anderen mensen kan vinden of verhalen van doktoren dat je ook doormiddel van clitorale bevrediging spuitend klaar kan komen.

  Ik weet namelijk niet anders dan dat ik door clitorale bevrediging spuitend klaarkom.

  Vroeg mij af of iemand hier misschien ook mee te maken heeft

 53. M schreef:

  Als er bij mij tijdens het vrijen heel heel heel veel vocht vrijkomt dan voel ik dat niet aankomen en ik kon ook niet klaar. Maar het is echt wel squirten. Alhoewel het maar 1 x spoot, alle andere keren liep het er opeens uit.

  Kan het ook dat ik niet klaarkom als ik squirten?

  En kan het ook dat het er gewoon uitloopt en niet spuitend eruit komt?

  Weet iemand dit?

  • Jessica schreef:

   Bij veel vrouwen loopt het er uit, zonder dat het echt spuit. Klaarkomen en squirten zijn twee verschillende dingen. Deze kunnen tegelijkertijd ervaren worden maar dat hoeft niet.

  • Luna schreef:

   Yep, ik sluit me aan bij de reactie van Jessica… het verschilt per keer… soms loopt er een behoorlijke hoeveelheid gewoon uit tijdens het vrijen… soms spuit het heel zachtjes en soms heel hard en ver… dat ligt aan de manier van stimulatie/penetratie, maar ook aan hoe lang het voorspel duurde, m’n periode van de maand, aan zoveel dingen… en ook; de ene keer kom ik klaar, dus echt een orgasme-gevoel (met piek) en de andere keer is het een constant durend ‘lekker gevoel’… je lichaam is zooooo heerlijk complex! :-)

 54. Sonja schreef:

  Ik zie veel reacties uit 2015, dus weet niet of je site nog actueel is? Maar ik heb een ‘gek’ vergelijk. Ik denk dat ik weet dat squirten geen plassen is want; (beetje ‘vies’ misschien) als ik ongesteld ben en een tampon in heb, kan ik uiteraard gewoon ook plassen. Als ik echter een tampon in heb en mezelf bevredig, kan ik niet squirten. Het ‘drukkende’ gevoel is er dan wel. Dat lukt alleen zonder de tampon. ‘Bewijst’ volgens mij ook discussie over ‘uit welke gaatje’. Klinkt misschien wat banaal allemaal, maar ik dacht, ik moet het toch eens vragen..

 55. Madelief schreef:

  Net heel leuk item op 3FM, over Isabella Griffioen die afgestudeerd is op squirten. :-) zie de link hieronder!

 56. Mark schreef:

  Het klink misschien raar maar mannen kunnen ook squirten. Als ik met mijn handpalm over mijn eikel vrijf begin ik te schokken van genot en heb het gevoel alsof ik klaarkom. Maar dan komt eer een korte explosie van squirt. Een heerlijk gevoel! En nee het is zeker niet het gevoel van plassen, maar een heerlijk gevoel! Het is ook zekker geen urine nee. Het is idd wat dikker en helder van kleur. Ook ga ik eerst plassen voordat ik ga masturberen. Dus mijn blaas is dan leeg en toch komt er dan veel squirtvocht uit. Heerlijk!

 1. 14 januari 2015

  […] omdat de conclusies van het onderzoek wel heel erg kort door de bocht lijken. Collega-blogger Luna vloekt “squirten niet hetzelfde als plassen en squirtvocht is geen urine!” En ook haar collega […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.