MAMA (SHELTER) LOVES SEX TOYS


Ik ben net terug van een paar zalige, heerlijke, verliefde dagen in Parijs! M. en ik sliepen in Mama Shelter, een vreselijk hip hotel met… in de lobby diverse vitrines met ‘kekke spulletjes’ die je kon kopen; souvenirtjes, typische ‘Mama Shelter’-dingen (maskers, bepaalde glazen, waterkannen), typische Parijs-dingetjes, design-dingetjes… en… seksspeeltjes! Nog nooit meegemaakt; een hotel dat gewoon seksspeeltjes in de lobby aanbiedt! Heel leuk! Uiteraard had ik m’n eigen seksspeeltjes meegenomen (dat is altijd nog een dingetje, want welke speeltjes verdienen het om mee te mogen op een korte vakantie) (de Njoy Pure Wand natuurlijk) (duh)! De speeltjes die in Mama Shelter verkocht worden zijn van het kaliber yukiyuki (te duur, en waarschijnlijk superslecht), maar verder; een top-hotel (en als je om een seksspeeltje verlegen zit, dan is zelfs een roze banaan van 49 euro waarschijnlijk prima)!

Dit vind je misschien ook leuk...

5 reacties

 1. Mark schreef:

  Van alle markten thuis :D

 2. Else schreef:

  Misschien kun je ze nog (tegen betaling) tips geven – want zou het niet helemaal top zijn als het niet yukiyuki zou zijn.

 3. Esmé schreef:

  Hahaha geweldig! Heb het ooit eerder zoiets gezien in Londen. Een automaat met drinken, snoepjes, condooms en wat is dat nou..? Een klein roze vibo! Maar dit overtreft het haha geweldig!

 4. Josje schreef:

  Eigen seksspeeltje meegenomen… ik dacht dat het M. betrof.. maar helaas ;)

 5. Linda schreef:

  Ehm, ik denk dat ik dan maar ergens een aubergine koop, dan heb ik nog zo’n 47 euro over voor café au lait en croissants

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.