NOU, EN DIT IS ‘M NOU

Ik heb sinds een tijdje dus een nieuwe vriend, man in mijn leven, minnaar, Luna-fluisteraar of ik hoe ‘m ook zou moeten noemen. Ik noem ‘m thuis gewoon M., maar ik vind het nogal lastig om hem ook online een naam te geven. En niet alleen om hem een naam te geven, maar ook om hem een online plekje te geven. Want… ik ben nogal open online; over mijn leven op www.maanisch.com en over mijn seksleven op deze site. Nu wist M. precies waar hij aan begon (hij las al een aantal jaar mee) en hij wil mij nergens mee in de weg staan en ik mag (en moet) van hem gewoon schrijven wat ik wil en wanneer ik wil, maar wat ik niet wil is hem nergens mee in verlegenheid brengen. Niet dat hij op een maandagochtend op z’n werk komt en dat z’n collega’s dan zeggen; ‘Nou, nou, nou M., we lezen hier net dat je een wel héél goed weekend hebt gehad met die Luna.’ Inclusief een staande ovatie. En het is niet dat ik me schaam voor m’n werk (nooit gedaan) of dat hij zich schaamt voor mijn werk (ook nog nooit gedaan volgens mij), toch vind ik het wel een dingetje.

Want ik ben thuis niet Luna. Thuis ben ik Chantall. En dat klinkt allemaal heel logisch, maar mensen die mij nog nooit in het echt hebben gezien en alleen online (denken te) ‘kennen’ zullen toch snel met een (voor)oordeel klaar staan. En dat kan zowel positief als negatief zijn. Nou, nou, nou, die M., die heeft het goed voor elkaar met dat vrouwtje. Die is vast altijd zo geil dat je elke dag moet dweilen (dat moet zeker in verband met de katten- en hondenharen) en ze ligt vast de hele dag met dildo’s en vibrators te spelen (nou, nee, ik moet dus ook nog dweilen) en als hij dan langskomt, dan mag hij er meteen bovenop (ehm, nou dat dan nu nog wel, maar ja, we kennen elkaar nog niet zo lang) of hij mag kijken terwijl ze met die speeltjes bezig is, dat is Goddomme geil zeg (ja, dat zou wel geil zijn, maar ook ik ben best wel een beetje preuts en onzeker) (terwijl ik Goddomme een hartstikke lekker wijf ben). Of er wordt gedacht dat M. het juist heel zwaar heeft en dat hij moet wedijveren met al die seksspeeltjes en dat dat bij voorbaat een onbegonnen zaak is voor iedere man (ik heb nog altijd liever een echte man dan een vibrator). Of mijn beroep wordt gelijkgesteld aan het zijn van een slet of een vrouw die vreemdgaat en waarom zou hij daar in Godsnaam voor kiezen (ik ben heel lief en ik kan dus heel goed dweilen).

Ik wil niet dat hij zich voor mij moet verdedigen. Maar ik wil mezelf ook niet in allerlei schrijftechnische bochten gaan wringen als het gaat over seksspeeltjes die ik samen met hem heb getest. Dus… Hoi, ik ben online nog steeds Luna! En ik heb net m’n relatie-status aangepast!

Dit vind je misschien ook leuk...

7 reacties

 1. S. van Rijn schreef:

  Hahaha, zo herkenbaar! ;-) Super leuk geschreven! Doeiiii (ik moet echt even dweilen!) :-D

 2. Linda schreef:

  Leuk geschreven. Hoop dat je status een ‘lang-en-gelukkig’ vervolg krijgt!

 3. Marjan schreef:

  En dan nu maar even een Dweilpauze? ;-)

  Liefs! en heb het fijn samen!

 4. Wouter schreef:

  He he he!! Super geschreven. Veel geluk samen…. met dweilen….. en de rest van die gezellige dingen als warme croissantjes met een jus-tje in de ochtend.

 5. Josje schreef:

  Haha wat kan jij toch leuk en grappig schrijven, dat die M. een bofbips is heeft niets met die berg dildo’s te maken ;)

 6. Hans schreef:

  Geweldig hoor zoals jij dat hier neer zet
  En laten we eerlijk zijn
  Wie wil er op deze mannier nu niet graag de M van jou zijn

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.