DILDO REVIEW #326: DELICIOUSLY DEEP DILDO

Naam: FSD Deliciously Deep dildo
Producent: Fifty Shades of Grey / Lovehoney group
Prijs: € 71,96
Formaat: 22,5 x 3 centimeter maximaal
Batterijen/oplaadbaar: n.v.t.
Materiaal: roestvrij staal
Het verkooppraatje: ‘Geniet van een fantastische climax met deze stalen dubbele dildo uit de Fifty Shades Darker collectie.’
Is dat ook zo: Ik ben hier heel blij van geworden! Heel. Heel. Blij.
Score: 9.5

De Fifty Shades Darker-film komt dan nu echt binnenkort uit (9 februari), maar vergeet die film, vergeet de boeken en check de Fifty Shades Darker-seksspeeltjes-collectie eens. Nu zal niet alles goed zijn (en ik kan niet alles testen natuurlijk), maar er zat 1 speeltje tussen deze collectie die m’n geile hartje meteen sneller liet kloppen. Maar dan echt! En dat heb ik niet vaak meer (sprak de professionele sekstoy-tester verveeld)! Halleluja, praise het mannetje van Bdsmstore.nl voor het ook daadwerkelijk toesturen van dit speeltje; de Deliciously Deep-dildo van roestvrij staal!

Goed, de Fifty Shades Darker-collectie bestaat uit wat ‘heftiger’ speeltjes dan de voorgaande Fifty Shades of Gey-collectie. In deze FSD-collectie zit bijvoorbeeld ook een pinwheel, een ball gag, een flogger en een spreidstang. Allemaal seksspeeltjes die je in een gemiddeld huishouden waarschijnlijk niet in het nachtkastje tegen zou komen en die volgens mij ook niet in het Fifty Shades Darker-boek voorkomen (of in de film) (ja, ik ga nog kijken). Wat ik ermee wil zeggen; de eerste Fifty Shades of Grey-collectie dat waren echt nog wel speeltjes voor beginners, voor de dames die gingen blozen (maar wel nat werden tijdens het lezen van deel 1 van de Fifty Shades-trilogie) (ik werd er ook nat van, I admit) (ooooh, die scene in de lift)! In de FSD-collectie zitten wel een paar dingen die leuk zijn voor beginners (een ‘simpele’ rabbit vibrator, een oplegvibrator en een cockring), maar de rest is echt wel eh, een paar tinten donkerder en spannender. Vind ik wel! En ik wil eigenlijk bijna alles wel hebben (en houden) en testen! Maar ik vroeg dus specifiek om de Deliciously Deep-dildo, want die leek me het allergeilst van de hele FSD-collectie.

deep dildo

De Deliciously Deep-dildo is dus van staal

En waarom vroeg ik specifiek om deze dildo? Nou, omdat-ie van staal is! En nu moet ik natuurlijk wel heel even het grapje maken dat de achternaam van Anastasia (de hoofdrolspeler uit de Fifty Shades -trilogie voor het geval je het niet wist) Steele is en dat dat klinkt als ‘steel’ en dat het alleen daarom al het allerbeste speeltje uit de collectie moet zijn en nou ja, hahahaha! Okay, heel voor-de-hand-liggend-grapje, maar een stalen dildo klinkt al geil, toch? Of nog beter ‘Stainless Steel dildo’! Echt! Een paar weken terug was ik wat aan het rommelen in m’n lades met sekstoys en toen kwam ik ineens een oude bekende tegen; de Pure Wand van Njoy (hierover in een andere review meer, want hoe bizar ook, ik heb er nog niet eerder over geschreven), een roestvrijstalen dildo ‘voor superieure G-spot-stimulatie’! En toen ik deze dildo in m’n handen en een paar uur later in m’n kutje voelde had ik meteen zoiets van; waarom heb ik jaren en jaren en jaren geen metalen toys meer gebruikt!? M’n liefde was herboren!

Waarom metaal een goede optie is voor sekstoys

Metaal is dus hard. KEIHARD! En dat is een pluspunt, want hard is goed. Vind ik. Maar dat vind ik soms. Want soms heb ik juist zin in wat zachters (zoals siliconen) (of helemaal geen seksspeeltje in me) en dat maakt het nogal moeilijk om metalen seksspeeltjes aan te raden, want je moet er écht van houden en je kan alleen maar weten of je ervan houdt als je er een keertje eentje hebt geprobeerd (en ja, dat geldt voor alle seksspeeltjes, maar metalen seksspeeltjes zijn dus écht even van een ander kaliber). Doordat metaal niet alleen hard, maar ook echt heel glad is, glijden ze gemakkelijk naar binnen én je kunt ook nog eens alle soorten glijmiddel gebruiken (dus zowel glijmiddel op waterbasis als glijmiddel op siliconenbasis).

Zijn er nog meer voordelen? Yep! Metalen toys zijn dus 100% niet-poreus, waardoor je ze dus heel gemakkelijk ook 100% kunt schoonmaken onder de kraan met wat zeep en water (of met wat toycleaner natuurlijk). En omdat ze dus 100% niet-poreus zijn, zijn ze dus ook altijd vrij van ‘gevaarlijke chemische materialen’ (weekmakers, weet ik veel wat de fabrikanten er soms instoppen). Reden te meer om voor metaal te kiezen.

Nog meer voordelen? Yep! Metalen seksspeeltjes gaan een leven lang mee! Hoe fijn is dat? Je moet ‘m alleen niet tegen de muur gaan opschuren, want dan zouden er dus ‘metaalsplinters’ vrij kunnen komen, maar ja, wie gaat er nu met z’n seksspeeltje tegen de muur schuren? Ik niet, maar er zal vast wel ergens een gek rondlopen die denkt; als ik die dildo met een metaalzaagje nu iets inkort, dan wordt het past écht leuk.

deep dildo fifty shades

Het visuele aspect van metalen toys

Het kan aan mij liggen, maar ik vind een metalen dildo (of buttplug) er gewoon supermegageil uitzien. En ik denk trouwens niet dat het puur aan mij ligt, want metalen toys hebben iets stoers, iets SM-erigs, iets seksueel-professioneels en dat is geil. En hoewel m’n nieuwe vriend M. en ik héél veel plezier gehad hebben met mijn roze Tantus Tsunami hadden we allebei zoiets van; zo’n metalen dildo is toch net wat stoerder en mannelijker voor hem om te hanteren en ik voelde mezelf ook net wat vrouwelijker en ‘genomen’ terwijl hij ‘m vast had. Maar… whatever rocks YOUR boat! Praat er samen trouwens, want ik kan me voorstellen dat er mannen zijn die denken; ja, supermegageil, zo’n metalen dildo, ik bestel ‘m meteen! Maar dat vrouwen er juist helemaal niet op zitten te wachten, want dus ietwat te SM-erig. Dus; SPREEK!

Nadeel van metalen dildo’s

Het voordeel (dat ze dus zo hard zijn) kan ook meteen het nadeel zijn. Sommige vrouwen vinden het dus helemaal niet prettig, zo’n hard en vooral ZWAAR ding in hun kutje. Deze Deliciously Deep-dildo weegt 868 gram, bijna een kilo dus, en dat voelt zwaar (van binnen in je). Ik vind dit zelf erg lekker (en weer eens wat anders), maar je zult het echt moeten proberen om uit te vinden of het wat voor je is. Als je de dildo zelf in-en-uit beweegt, dan kun je gemakkelijk last van je pols krijgen, want een seksspeeltje van een kilo zorgt  voor een behoorlijke work-out (kan ook ergens weer een voordeel zijn natuurlijk)! Een ander nadeel is dat ze nogal koud zijn als je ze uit je nachtkastje haalt. Je moet ze voor gebruik echt even opwarmen tussen je handen. Maar ook dit is iets wat IK graag wil, want ik ben een enorme koukleum. Metalen sekstoys lenen zich juist erg goed voor warm-koud-spelletjes, omdat ze de temperatuur van hun omgeving gemakkelijk aannemen. Je kunt een metalen toy dus gemakkelijk koud laten worden in een bak ijswater (niet in de diepvries!) of in een bak met heet water (geen kokend water!). Ook hier: whatever rocks YOUR boat!

Maar hoe is die Deliciously Deep-dildo nou?

Dit zou dus eigenlijk een review over die Deliciously Deep-dildo moeten zijn, maar het is meer een lofzang op metalen dildo’s in het algemeen geworden. Als ik je interesse heb gewekt voor metalen speeltjes, dan is de keuze voor die Deliciously Deep-dildo helemaal geen verkeerde! Want… aan 2 kanten te gebruiken (dus eigenlijk een soortement van 2 voor de prijs van 1)! Mijn persoonlijke voorkeur gaat uit naar de kant met de ribbels, want… fan van ribbels (harde ribbels) (maar dan wel graag zachtjes op en neer) over m’n G-spot! Echt; een top-product en een dikke 9.5!

DE DELICIOUSLY DEEP DILDO IS HIER TE KOOP (€ 71,96) >>

Dit vind je misschien ook leuk...

6 reacties

 1. Marjan schreef:

  Ik heb 1 metalen dildo en precies…. dat wat je allemaal zegt. Zwaar en stevig, koud en warm… en erg leuk om mee geplaagd te worden……

 2. An schreef:

  Een metalen dildo staat op het verlanglijstje. Wellicht dat dit een goede optie is want de Njoy is toch nog weer een stukje prijziger.

 3. Josje schreef:

  Oeh, tempting ! Goeie vorm ook…

 4. J.T. schreef:

  Beetje goedkope rip-Off van de Njoy PureWand als je het mij vraagt. Maar ja, al die dingen lijken op elkaar….

 5. Koen schreef:

  Net een pure wand van njoy besteld, heel benieuwd. Is ons eerste niet trillend speeltje. Ben ook benieuwd naar jouw review van de PW :-)

 6. EG schreef:

  Een tijd geleden heb ik ook een pure wand besteld, ik ben ook om voor de metalen speeltjes! Met name omdat het makkelijk schoon te maken is en al goed glad is met weinig glijmiddel, wat ook weer fijn in bad is. Maar het opwarmen gaat toch wel een stuk beter met warm water. Met m’n handen wordt het me nog niet warm genoeg.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.