VIBRATOR REVIEW #206: BSWISH BWILD DELUXE BUNNY

Naam: BWild Deluxe Bunny
Producent: BSwish
Prijs: € 39,90
Formaat: 150 mm lang en 35 mm breed
Waar te koop: Bol.com
Batterijen/oplaadbaar: 2 AAA-batterijen
Het verkooppraatje: ‘De BWild Deluxe Bunny combineert twee motoren en 6 functies voor maximale pulserende kracht in zowel de as als het precieze kietel konijntje. Het is waterdicht en gemaakt van zachte siliconen.’
Is dat ook zo: Ehm, maximaal pulseren is iets heel anders
Score: 6

bswish bwild deluxe bunny

Ik ben niet echt een megafan van de speeltjes van BSwish, maar ik kan ze ook niet echt afraden. Het is een middle of the road-merk. Een merk dat heel erg z’n best doet om mooie seksspeeltjes te maken en goed naar de duurdere concurrenten kijkt, maar uiteindelijk is het het allemaal nét niet helemaal. Ze verkopen leuke eerste seksspeeltjes (want ze zijn niet duur) maar het zijn geen speeltjes die ik er persoonlijk vaker bij zou pakken. Hetzelfde geldt voor deze BWild Deluxe Bunny. Hij is niet stom, maar ik loop er ook niet echt warm voor. Ik kreeg deze BSwish Bwild Deluxe Bunny trouwens opgestuurd in ruil voor een eerlijke review!

De BSwish heeft een standaard verpakking maar mét opbergzakje

De BSwish BWild Deluxe Bunny komt in een behoorlijk standaard verpakking. Normaal gesproken heb ik een hekel aan verpakkingen met een half-ontklede dame op de doos en normaal gesproken is dit vaak een teken dat je met yukiyuki-kwaliteit te maken hebt, maar ik wil voor BSwish een kleine uitzondering maken. De blonde dame oogt fris en heeft geen geilig stringetje aan, maar eerder een degelijke doch sexy Zeeman-slip. Bonuspunten voor het feit dat je een opbergzakje bij je BSwish-vibrator krijgt!

bswish bwild delux bunny 2

Is-ie van 100% siliconen? BSwish zegt van wel

Er doen verhalen de rondte dat siliconen seksspeeltjes kunnen ‘smelten’ als je ze tegen elkaar aan legt, maar dit is niet waar, ik herhaal, dit is NIET WAAR. Speeltjes die gemaakt zijn van 100% siliconen kunnen niet smelten. Speeltjes die gemaakt zijn van mengvormen (dus siliconen met weet ik veel wat voor een goedkopere chemische substanties) kunnen wél ‘smelten’ als je ze tegen elkaar aan legt. Nu is het sowieso wel handig om je speeltjes netjes en veilig op te bergen en een meegeleverd opbergzakje is daar perfect voor. Is deze BSwish gemaakt van 100% siliconen? Hmmm… er staat op de verpakking van wel (althans, er staat ‘silicone’) (op de BSwish-site staat trouwens ‘100% bodysafe silicone’), maar er hangt een licht plastic geurtje aan de vibrator, wat toch wel een indicatie is voor eventuele andere toevoegingen aan het siliconen (maar ik heb vibrators in m’n handen gehad die veel erger stonken).

Slordige afwerking

Er loopt een duidelijke ‘gietnaad’ door het midden van dit speeltje en dat staat nogal slordig en goedkoop (en maakt ‘m moeilijker schoon te maken, zeker bij de konijnenoortjes), maar het materiaal voelt verder erg prettig en zacht aan. De onderkant van de BWild Deluxe Bunny is gemaakt van ABS-plastic en als je die onderkant er vanaf draait kun je 2 AAA-batterijtjes in een houder doen. Onderaan de vibrator vind een knop gemaakt van een ander soort leer-achtig plastic en daarop bevinden zich 2 knoppen; 1 aan-uit-knop en 1 knop om door het vibratiemenu te scrollen. Er zijn 6 vibratiepatronen, 3 steady en 3 interval.

bswish bwild deluxe bunny 2

Als rabbit vibrator faalt-ie

Maar ja, en dan? Dan moet ik die BSwish Bunny ook daadwerkelijk gaan testen. Kijken of die trillingen wat zijn. En dan sja, hmmm, jeetje, wat zal ik zeggen. Als de Europe Magic Wand een 10 is, dan is dit een 4-tje, heel misschien een 5-je. De vorm van de staaf is op zich wel goed (heeft iets van de LELO Mona), maar het konijntje is echt een gevalletje hangt-er-een-beetje-lullig bij. Het is een heel klein lullig dingetje en de trillingen in het konijntje zijn ook een beetje tralalalalala-lullig. Je voelt er weinig van op je clitoris. Met andere woorden: BOOOOOOORRRRRRING!!! Dus als rabbit vibrator faalt deze Bunny behoorlijk (voor goede rabbit vibrator verwijs ik je naar mijn artikel: WAT IS EEN GOEDE RABBIT VIBRATOR?).

Maar de staaf heeft dus een goed formaat en met een beetje van mezelf, een beetje fantasie en een beetje op-en-neer bewegen kon ik wel een orgasme bereiken. Maar ben je ook echt lekker klaarkomen? Nou, nee. Het was meer een moetje. Meestal voel ik me altijd wel goed na een orgasme. Opgeladen. Nieuwe energie. Zin om dingen te gaan doen (behalve als ik dan ’s avonds met de echtgenoot vrij, want dan heb ik toch meestal wel zin om tegen ‘m aan in slaap te vallen). Na m’n orgasme met deze BSwish Bunny voelde ik me een beetje bedrogen. Ik zat met een is-dit-alles-gevoel. Ik voelde me een beetje simpel, net als deze vibrator. Ik denk dat vrouwen die nog nooit een rabbit vibrator hebben gebruikt ‘m best leuk zullen vinden. Ikzelf had er bij voorbaat al niet heel veel van verwacht, dus dan kan je ook niet echt teleurgesteld raken. Toch?

DE BSWISH BWILD DELUXE BUNNY IS HIER TE KOOP (€ 39,90) >>

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.