DAG BRUCE DE CLIMAXIMAAL-KANTOORKATER

Dit is een afbeelding van bruce
Het was hier een beetje stil de afgelopen weken en de reden daarvoor is simpel; Bruce Lee, de kater die ik al 15 jaar had, heb ik in moeten laten slapen. Hij was niet alleen de allerliefste kat en dé Climaximaal-kantoorkater, maar ook de kat die altijd bij me in de buurt was. Hij lag de hele dag naast me op tafel als ik aan het schrijven was, was ik aan het koken, dan stond hij naast me, was ik aan het eten, dan zat hij naast me en als ik op de bank lag, dan lag hij bovenop me. Ik mis ‘m verschrikkelijk en ik kan de hele dag wel huilen. Als ik ergens geen zin in had en heb, dan is het wel het testen van seksspeeltjes (of überhaupt seks) (zijn er mensen die kunnen vrijen als ze vreselijk verdrietig zijn) (ik niet), maar hé, life goes on (hoe dan???) en gelukkig had ik al een paar producten getest (ja, deze week komt eindelijk de review van de Njoy Eleven)! Hierboven nog even een foto van Bruce Lee in betere tijden en hoe gewillig hij me altijd hielp met het maken van productfoto’s!

Dit vind je misschien ook leuk...

17 reacties

 1. BiteMe schreef:

  Ach nee…wat een verdrietig nieuws
  Mijn Bruce lookalike wordt ook een dagje ouder maar als ik dan aan dit scenario denk trek ik het al niet meer, ook al weet ik dat die dag een keer gaat komen. Kan me je verdriet zo goed voorstellen. Dikke knuffel voor jou en veel sterkte

 2. Betty schreef:

  Wat een triest nieuws, heel veel sterkte. Ik miste je al wel maar nu snap ik het. Neem je tijd ❤️

 3. Sandra schreef:

  Er was geen kat die zo goed kon poseren bij sexspeeltjes als Bruce.
  Heel veel sterkte. Liefs

 4. Marjan schreef:

  Alles stond hem ook zo geweldig! Sterkte Luna….

 5. Loveboy100 schreef:

  Ach wat naar voor je Luna, sterkte!

 6. Jorrit schreef:

  Ah wat sneu…
  Als poezenliefhebber en het zelf afstand hebben moeten doen van mijn 2-jaar oude poes door een rottige auto weet ik helemaal hoe je je voelt.
  Dit soort dingen raken je altijd het hardst.
  Veel sterkte nog…

 7. Anna schreef:

  Oh nee.. Volledig begrijpelijk dat je hier even niet was. Huisdieren zijn onderschatte vrienden. Heel veel sterkte!

 8. dirkie schreef:

  Als ik verdrietig ben heb ik ook geen zin in sex dus helemaal begrijpelijk dat door het gemis van Bruce je even iets anders aan je hoofd had. Als ik verdrietig ben vind ik vaak steun in muziek, vreemd genoeg in wat zwaardere depri muziek/teksten zoals bijvoorbeeld The Smiths of Nick Cave. Luna, heef veel sterkte de komende tijd. XXX

 9. Anne schreef:

  Ach, wat sneu. Sterkte Luna.

 10. Wen Dy schreef:

  Wat verdrietig Luna! Ik volgde je al lang geleden op Maanisch en volgens mij kan ik me herinneren dat je een stuk schreef toen Bruce in de familie kwam. Heel veel sterkte gewenst <3 neem de tijd om verdrietig te zijn en te rouwen

 11. praline schreef:

  Oh Luna, wat vreselijk en verdrietig. vorig jaar ben ik twee van mijn lieve kattenvriendjes verloren dus ik snap je helemaal! Gecondoleerd en heel veel sterkte gewenst!

 12. Wilma schreef:

  Heel veel sterkte. Mijn dierenhart huilt met je mee. :(

 13. Egberrt schreef:

  Sterkte! Je kunt behoorlijk gehecht zijn aan je trouwe huisdier! Wij hebben nog wel een nieuw jong poesjes voor jou!

 14. dirkie schreef:

  Best wel raar volk zijn wij Hollanders, als er een toy-give-away is zijn er soms meer dan 50 reacties. Nu lees ik er na 4 dagen 13. Hopelijk geven ze je wel klein beetje steun. XXX

 15. Simon le Bon schreef:

  Het kan soms heel erg troostend zijn om juist aan de leuke/rare dingen te denken die je met Bruce Lee heb meegemaakt. De dingen waarbij je een glimlach op je gezicht krijgt. Zo blijft hij toch weer bij je, zij het op een meer spirituele wijze. Niet dat ik een zweefteef ben, maar voor mij werkt het….
  Op dit moment zit een van mijn katers naarstig te speuren naar het muisje dat hij gevangen had, maar weer los had gelaten. De hond ziet het allemaal aan en kreunt zelfgenoegzaam op de bank.

 16. Lola schreef:

  Ah gossie, wat vervelend Luna! Heel goed dat je even je rust nam, dat is ook niet gek na na zoiets. Ik kende Bruce niet maar het was vast een beestachtig leuke kat, en hij had absoluut een fotogenieke uitstraling. Veel sterkte ermee en een boel virtuele knuffels!

 17. Liner schreef:

  Wat een lieverd. Veel sterkte met het verlies!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.