IN HET NACHTKASTJE VAN… ERIK

Naam: Erik (en Anne)
Leeftijd: 30
Relatie: Samenwonend
Beroep: Beide kantoorbaan
Hoeveel speeltjes hebben jullie: zo’n 7

nachtkastjeerik

Kun je wat over je seksleven vertellen?
Met m’n vriendin heb ik nu ruim 8 jaar een relatie. We hebben een in mijn ogen goed seksleven waarbij we het minimaal 1 keer in de week wel doen en soms wel 7 keer in de week. Dit is vooral afhankelijk van de drukte van ons werk en natuurlijk hoe we ons voelen. Ze kan mij ontzettend geil maken door me op onverwachte momenten over mijn broek te strelen bij m’n penis. Dit is vaak haar signaal dat ze lekker met me wilt vrijen. Ze vindt het ook erg spannend om soms met een zomers rokje op pad te gaan zonder een slipje eronder. Daar vertelt ze mij dan over als we ergens zijn.
Zij is geil te maken door eveneens op onverwachte momenten op de juiste plekken te strelen. Ik heb daarentegen wel altijd een onderbroek aan onder m’n broek. Zonder schuurt vreselijk, haha.

Haha! Dat lijkt me logisch! Wanneer kocht je je eerste seksspeeltje?
Mijn eerste seksspeeltje was een simpele, goedkope staafvibrator met mijn ex. Hij maakte onwijs veel geluid en achteraf gezien trilde het ding amper. We kochten het vooral om het wat spannender te maken. En dat was wel geslaagd. We vonden het beiden erg spannend om met dat ding te spelen. Maar oh, die lawaai die hij maakte. We hebben de vibrator lekker discreet online gekocht, zoals eigenlijk al mijn aankopen wel online gebeuren. Het is zo gemakkelijk om rond te kijken en te bestellen. Jammer is natuurlijk wel dat je de producten niet even vast kan houden, maar dat kan doorgaans in een gewone winkel ook niet met alle modellen.

staafvibrator1

Hoe vaak gebruik je een seksspeeltje? Iedere keer als je seks hebt? Of zo af en toe?
We gebruiken bijna altijd wel een seksspeeltje. Mits we onderweg ergens zin krijgen en dan hebben we over het algemeen niks voor handen dan de lichaamsdelen die Onze Lieve Heer (haha) ons gegeven heeft.

Gebruik je ook seksspeeltjes samen met een partner of alleen voor soloseks?
Persoonlijk gebruik ik nooit alleen een seksspeeltje en zij alleen als ik er niet ben en ze er behoefte aan heeft. We gebruiken ze dus voornamelijk samen.

Wat is je laatste aanschaf?
Laatste aanschaf was de ‘Sportsheets Under The Bed Restraint System‘. Deze hebben we gekocht naar aanleiding van jouw recensie over een bondageset voor onder het bed.

En? Was het wat?
Het is ideaal op te bergen, je kunt hem heel makkelijk gebruiken en is heel comfortabel. We hebben hem nu pas 1 keer gebruikt, maar hebben hem al ruim een half jaar. Die keer was wel erg opwindend. Het uit handen geven van de controle is heel spannend. Die ene keer ben ik degene geweest die vastgebonden is, zij ziet het nog niet zo zitten.

Alles op z’n tijd! Wat is je favoriete seksspeeltje?
Het is meer ons favoriete seksspeeltje en dat is de Europe Magic Wand. Ook via jouw site hebben we deze opgepikt en zijn er heel enthousiast over. We gebruiken hem voornamelijk samen, maar als ik van huis ben dan weet ze hem ook te vinden.

Koop je liever online of offline?
We kopen liever online. Maar als we soms in een stad zijn en we moeten nog iets hebben, glijmiddel bijvoorbeeld, dan lopen we wel even de Christine le Duc binnen om dit even te halen.

Hoeveel seksspeeltjes kopen jullie gemiddeld?
We zijn nu eigenlijk best goed voorzien. En hebben de afgelopen tijd weinig gekocht. Maar we hebben ook tijden gekend dat we 3 dingen per maand kochten, van groot tot klein.

Ben je bereid veel geld uit te geven aan een sekstoy? Wat vind je een ‘normale’ prijs?
Ja, we zijn inmiddels wel bereid om meer geld uit te geven aan speeltjes. We zijn er al heel snel achter gekomen dat goedkoop, duurkoop is. Of het gaat kapot of het stelt qua prestaties helemaal niks voor. De prijs kan natuurlijk heel erg verschillen voor het soort product. Een goede vibrator mag bij ons wel meer dan 100 euro kosten.

Zijn er seksspeeltjes die je dus echt nooit zou kopen?
Je hebt al een paar keer geschreven over de Fleshlight geloof ik. Dat ding zou ik dus echt nooit kopen. Lijkt me onwijs smerig zo’n ding.

Je moet ‘m dan ook goed schoonmaken en dat is inderdaad nogal een gedoe, maar de Fleshlight wordt toch echt door de meeste mannen gezien als de beste masturbator! Je gaat naar een onbewoond eiland en je mag maar 1 seksspeeltje meenemen, welke is dat?
Poeh, ik heb niet echt een speeltje die ik zelf gebruik behalve mijn rechterhand. Maar ja die heb ik altijd al bij me. Waarschijnlijk zou ik een buttplug meenemen.

Ook wel slim om een speeltje mee te nemen dat ook zonder batterijen werkt trouwens, naar een onbewoond eiland! Haha! Wel eens een relatie (of seks) gehad met iemand die echt niets van seksspeeltjes moest hebben?
Nee, altijd met meiden een relatie gehad die iets wilden met speeltjes.

Als je al meerdere seksspeeltjes hebt gebruikt/gehad, begrijp je dan waar ik het over heb als ik zeg dat sommige speeltjes ‘buzzy’-vibraties hebben en sommige diepe vibraties?
Ja, ik begrijp je volledig. Zoals ik hiervoor al vertelde, heb ik ook al eens een goedkope staafvibrator gehad. Heel spannend toen om met dat ding te spelen en elkaar op te geilen. Maar als je dat ding vergelijkt met de Europe Magic Wand, dan is dat echt een wereld van verschil. Waar de staafvibrator erg oppervlakkig blijft qua vibraties, gaat de Europe Magic Wand veel dieper. Die trillingen zijn veel aangenamer en intenser en voel je door je hele lichaam.

Kan je ook klaarkomen zonder? Of is het makkelijker met?
Zelf kan ik prima klaarkomen zonder speelgoed. Mijn vriendin minder makkelijk. Ik geniet er overigens ook ontzettend van als ik mijn vriendin bespeel met een seksspeeltje.

Heb je ook wat miskopen? Welke? En waarom?
Jazeker, aardig wat miskopen zelfs. Ik heb van die jelly cockringen gehad en die waren echt niks. Ze gingen snel kapot en voelde niet echt fijn. En we hebben ook ooit zo’n vlinder-tril-ding gekocht voor in het broekje van mijn vriendin. Dat ding was van een soort gel gemaakt. Ze voelde er amper wat van en het zat echt heel ongemakkelijk.

Speeltjes die snel kapot gingen? Merken?
Alles van jelly is eigenlijk bende.

Nog wel eens een blunder meegemaakt op sextoy-gebied?
Nee, nog niet, maar ik hou jullie op de hoogte okay? Haha.

Daar houd ik je aan! Welk seksspeeltje staat nog op je wishlist?
We zouden ook graag nog meer experimenteren met anale speeltjes. We hebben nu wel opzetstukken voor de Europe Magic Wand en die zijn waanzinnig voor vaginaal en anaal. Buttplugs lijken ons daarom ook wel wat of van die parelkettingen.

Lieve Erik! Dankjewel voor je antwoorden! Het blijft leuk om een klein inkijkje te krijgen in het seksleven van anderen! Dus… mochten er nog lezers zijn die ook een keertje mee willen werken aan deze rubriek, dan hoor ik dat graag! Stuur dan een mailtje naar luna@climaximaal.nl.

 

maanzinshop

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.