IN HET NACHTKASTJE VAN… HITCH

Naam: Hitch
Leeftijd: 50
Relatie: samenwonend
Beroep: ambtenaar
Hoeveel speeltjes heb je: 11

hitchnachtkastje

Vertel eens wat over je seksleven?
In mijn vorige huwelijk hadden we gewoon seks. Zonder speeltjes. En de seks die ik met mijn ex had was eigenlijk ook niet zo bijzonder. Zeker niet in vergelijking met nu. Nu vrijen we veel meer, besteden we er meer tijd aan en genieten er ook meer van. Nu proberen we meer zaken uit en maken we er wel eens een seksavondje van, beginnend met een paar filmpjes, wat bubbels, een eerste episode op de sofa en vervolgens naar de kamer. Eventueel met een massage.

Herinner je je eerste seksspeeltje nog?
Een tweetal jaar geleden kochten we ons eerste speeltje. Het was de JimmyJane Form 2. We kochten die in een seksshop in Sluis. We zochten iets leuks om mee te beginnen. We dachten dat het voor allebei wel kon gebruikt worden, maar het is vooral mijn vriendin die het gebruikt. Het was een geslaagde aankoop. We gebruiken het tijdens het voorspel en ook tijdens het vrijen zelf. Mijn vriendin krijgt dan een hevig orgasme.

form2jimmyjane

Ha! De Form 2! Ik heb ‘m ook en dit is, vind ik dan, het enige goede seksspeeltje dat ik ooit van JimmyJane testte (HIER lees je m’n review). Verder heb ik nog al een hekel aan het merk. Hoe vaak gebruiken jullie seksspeeltjes?
We gebruiken niet altijd speeltjes. Zeker niet als we in de ochtend een vluggertje willen doen of als we ’s avonds ook niet zoveel tijd hebben. Maar we gebruiken ze toch heel regelmatig.

Gebruik je ook seksspeeltjes samen met een partner of alleen voor soloseks?
We gebruiken de speeltjes altijd samen. Mijn vriendin heeft de JimmyJane Form 2 wel al eens solo geprobeerd, maar vindt er niks aan als ik er niet bij ben.

Hoe gezellig! Wat is jullie laatste aanschaf?
Dat is de Aneros Helix. Ik heb deze een paar weken geleden aangeschaft. Ik heb hem reeds een paar keer uitgeprobeerd. Het is wel leuk, maar ik moet er nog wat verder mee experimenteren denk ik.

Ja, dat hoor ik ook van J.T.! Dat prostaatspeeltje nogal wat oefening vergen, maar als je het eenmaal onder de knie hebt, dan schijnt het magisch te zijn! Koop je liever online of offline?
Maakt niks uit. We doen het allebei.

Hoeveel seksspeeltjes kopen jullie per jaar?
Hangt er van af wat er in promotie staat of wat we willen uitproberen. De zweepjes en tepelklemmen kochten we omdat ik die wel eens wilde uitproberen. De tepelklemmen zijn trouwens heel goed. Je kunt ze zo hard aanschroeven als je wilt en de ketting is ook al tamelijk zwaar, wat een goed gevoel geeft. Soms staan er op websites ook interessante speeltjes in promotie, die we dan aankopen.

Ben je bereid veel geld uit te geven aan een sekstoy? Wat vind je een ‘normale’ prijs?
Het mag wel wat kosten. Als het maar goed is. De normale prijs hangt ook af van wat het precies is. Een vibrator/stimulator (zoals de JimmyJane Form 2) zal natuurlijk meer kosten dan een paar tepelklemmen.

Zijn er seksspeeltjes die je dus echt je nooit zou kopen?
Een penisplug. Ik mag er niet aan denken dat er daar iets ingestopt wordt.

Snap ik volledig! Wat is het beste seksspeeltje dat je in huis hebt en waarom?
De JimmyJane Form 2 gebruiken we dus heel vaak. Zowel tijdens het voorspel als tijdens het vrijen geeft die een heel goed gevoel voor mijn vriendin. En als ik haar zo zie genieten, geeft mij dit ook een heel grote voldoening.

Wat is het slechtste seksspeeltje dat je ooit gebruikte en waarom?
Dit is zeker het vibrerend ei. Doet echt niks. De trillingen gebeuren vooral in het ei en zijn daarbuiten niet echt voelbaar.

Heb je nog meer miskopen?
De love balls zijn ook niet zo’n succes. En qua prijs-kwaliteit is de Lilo Tiani ook niet zo bijzonder. Enkel het buitenste gedeelte trilt en hoewel de draadloze afstandsbediening wel handig lijkt, krijg je soms het probleem dat de communicatie met het apparaatje verdwijnt als je te dicht op elkaar ligt.

lelotiani

Zijn er sekspeeltjes die snel kapot gingen?
Onze LELO Billy was bijna direct defect. We hebben deze teruggebracht en een andere in de plaats gekregen. Werkt nu nog steeds, maar de batterijduur is nogal beperkt.

Welk seksspeeltje staat op je wishlist?
De LELO Smart Wand Large. Maar het mag natuurlijk ook de Europe Magic Wand zijn!

Enne, nog 1 vraagjew; waarom hebben jullie een strandsetje in het nachtkastje liggen?

Met dat strandspelpalet geeft mijn vriendin mij een billenkoek!

Dat is nog eens een goedkope oplossing! Lieve Hitch! Het was een tijdje geleden dat je me de antwoorden stuurde, dus sorry voor de late plaatsing! Maar; dankjewel voor je antwoorden! Jullie hebben een uitgebreide collectie seksspeeltjes en ik hoop dat er inmiddels een EMW of LELO Smart Wand Large is bijgekomen!

 

maanzinshop

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.