LIEVE LUNA, MIJN VIBRATOR DOET ‘T NIET!!!!

Lieve Luna,

Ben je bekend met de Swan-speeltjes? Ik heb vandaag een vibrator gekocht, de Tundra Swan. Helemaal blij naar huis, gebruiksaanwijzing gelezen en hup opladen dat ding. Echter… m’n nieuwe aanwinst zit nu al ruim 5 uur aan zijn (haar?) infuus en er gebeurt helemaal niets! Is het normaal dat het zo lang duurt een eerste oplaadsessie?

swanvibrator

De dame van Christine le Duc waar ik haar (toch vrouwelijk, merk ik) kocht, was uiterst behulpzaam en vriendelijk. En vertelde dat ik er sowieso een jaar garantie op heb bij haar winkel en daarna nog 10 jaar fabrieksgarantie. Dus ik maak mij daarover geen zorgen. Maar ik wil haar zo graag proberen!

Vandaar mijn vraag: is het gebruikelijk dat een eerste keer opladen zo lang duurt?

Dank voor je antwoord vast en ik lees je graag. Groet, L

Hi L.!

Irritant hè? Dat je een speeltje koopt en dat je ‘m graag zo snel mogelijk, als in nu, nu, nu, wil gaan proberen en dat je zelfs de gebruiksaanwijzing niet eens leest, maar meteen op zoek gaat naar het aan-knopje! Heel herkenbaar!

De meeste seksspeeltjesfabrikanten houden hier volgens mij rekening mee. Want ondanks dat de meeste oplaadbare speeltjes die ik heb getest in de gebruiksaanwijzing hadden staan dat je ‘m eerst een paar uur aan de oplader moet hangen, deden ze het bijna allemaal wél meteen toen ik ze binnenkreeg. Het wordt overigens niet aangeraden i.v.m. met de levensduur van je vibrator (net als met mobiele telefoons), maar soms wint de lust het van de rede. Ik heb in ieder geval nog nooit een speeltje gehad dat ik eerst 5 uur moest opladen.

Dus… er bestaat een kans dat jouw oplaadbare Tundra Swan kapot is, maar ik kan het me haast niet voorstellen; de meeste speeltjes (en zeker in dit duurderde segment) worden getest (en ietwat opgeladen) voordat ze de fabriek verlaten. En ik kan me ook haast niet voorstellen dat je een vibrator eerst 5 uur moet opladen voordat-ie het doet; meestal is een uurtje of 2 wel genoeg. Dus! De voor-de-hand-liggende vraag; zit de stekker er wel goed in? Of staat het speeltje nog in de lock-stand? Veel nieuwe speeltjes (en juist die uit het duurderde segment) hebben een speciale lock-stand die je eerst moet unlocken door een speciale toetsencombinatie (meestal wel te vinden in de gebruiksaanwijzing, maar ik neem aan dat je die al uitgebreid hebt gelezen, je hebt 5 uur de tijd gehad, haha).

Mocht jouw Tundra Swan toch kapot zijn, dan is het in ieder geval super dat je een jaar garantie hebt (en dat mag ook wel bij een speeltje van 99 euro). En nu kun je ‘m ook nog ongebruikt omruilen, dat scheelt toch wat blozen en uitleggen bij de kassa (al kijken ze daar bij Christine le Duc vast helemaal nergens van op).

swanvibrators

Overigens is Swan een nieuw merk in Nederland en ze hebben een uitgebreide en mooie collectie. Het is de Europese lijn van de Vanity-lijn van het merk Jopen (en dat is een bijzonder goed merk wat door Amerikaanse toytester enorm wordt gewaardeerd). Ik heb zelf nog geen Swan getest, maar dat gaat in de toekomst vast wel gebeuren (en ik verwacht dat ze net zo goed zullen zijn als de Jopen-vibrators)! Ik wens jou in ieder geval heel veel plezier met je Tundra Swan (met degene die je al hebt, of met een vervangexemplaar en in de tussentijd dan maar in Godsnaam met je vingers) en ik ben benieuwd hoe je ‘m vindt!

lieveluna

p.s. Ik verkoop de Swan-collectie ook in m’n eigen shop, dus mocht je tevreden zijn over je Tundra Swan, dan kun je bij mij altijd een andere uitkiezen!

Dit vind je misschien ook leuk...

3 reacties

 1. Bianca schreef:

  Luna, misschien kun jij na een “monstertest” aangeven welke we moeten kopen. Want eerlijk gezegd vind ik dat het er weliswaar fraai uitziet maar wel een overkill aan varianten is. Daar is toch geen fatsoenlijke keuze uit te maken??

  Bianca

 2. L. schreef:

  Dank voor je uitgebreide antwoord Luna!

  Helaas is mijn Tundra Swan kapot. Na een hele nacht aan de oplader gebeurde er de volgende ochtend ook niets. Uiteraard heb ik de stekker gecheckt en de lockstand geprobeerd. Mocht niet baten.

  Dat wordt dus terug naar de winkel. Maar wel pas over anderhalve week, want ben nu op vakantie. Tundra Swan was bedoeld als leuk extraatje onder de Griekse zon. Gelukkig heeft m’n verkering nooit last van oplaad-problemen :-)

 3. melanie schreef:

  Niet alleen deze vibo doet het niet ook als ik je wil emailen pakt hij jou email adres niet deze word niet herkend heb het al op verschillende manier geprobeerd

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.