IN HET NACHTKASTJE VAN… E.

Naam: E.
Leeftijd: 24
Geslacht: vrouw
Relatie: ja, met een man
Beroep: retail

Dit is een afbeelding van nachtkastje e

Kun je iets over jezelf vertellen? Je seksleven nu? Je seksleven vroeger?
Inmiddels woon ik nu vier jaar samen met mijn vriend. Hij is de eerste man waarmee ik echt experimenteer. Voor deze relatie heb ik relaties gehad met vrouwen en dan probeer je al snel allerlei soorten speeltjes. Gelukkig vind mijn huidige partner dat ook leuk.

Wanneer kocht je je eerste seksspeeltje?
Met vrienden in een behoorlijk mooie erotische shop in het dorp. Ik kocht een hard plastic vibrator op batterijen en een pakje beflapjes. Die vibrator was vreselijk en heeft liggen te verstoffen. Hij trilde nauwelijks en had geen structuur, het was gewoon een plastic staaf. En al vrij snel kwam ik er achter dat ‘wij lesbische dames’ geen beflapjes gebruiken, dus die zijn niet uit de verpakking geweest.

Hoeveel seksspeeltjes heb je nu en welke zijn dat?
Op het moment heb ik: een Lelo Ella, een We-vibe Tango, een wand vibrator en een Womanizer Pro40. Alles in mijn huidige nachtkastje is gekocht na het lezen van de reviews op Climaximaal.nl trouwens. Dus dank daarvoor! Ik vind dat je altijd met z’n passie schrijft en dat is zo leuk om te lezen!

Heel graag gedaan! En ik vind het weer altijd leuk om te lezen dat mijn tips worden gelezen! Hoe vaak heb je seks en gebruik je dan altijd een seksspeeltje?
Gemiddeld denk ik 1 tot 2 keer per week. Ik gebruik altijd de We-Vibe Tango als ik seks heb.

Gebruik je ook seksspeeltjes samen met een partner of alleen voor soloseks?

Met mijn vriend gebruik ik dus altijd de We-Vibe Tango en bij soloseks pak ik er nog wel eens andere speeltjes bij.

Wat is je laatste aanschaf? En? Was het wat?
De Womanizer Pro40. Ik ben nog nooit klaargekomen en ik had echt de verwachting dat het met dit speeltje zou lukken. Aangezien iedereen die nog nooit is klaargekomen het met de Womanizer wel kan. Helaas was het voor mij een grootte teleurstelling. Ik heb hem op alle mogelijke manieren (urenlang) geprobeerd, maar, nee het is niets voor mij. Ik doneer hem denk ik met nieuwe kapjes aan mijn zus.

Hahahaha! Dat is misschien wel slim als je er toch niks aan vindt! Jij bent dan misschien 1 op de 100 die het alsnog niet lukt om met de Womanizer klaar te komen. Wat jammer, maar er zijn andere manieren om een orgasme te krijgen. Het begint (en eindigt) uiteindelijk toch allemaal bij ontspannen. Koop je liever online of offline?
Liever online, ik ben niet zo van de stoffige seksshops. Daarbij weet ik altijd al precies wat ik wil.

Er zijn ook een hoop niet-stoffige seksshop hè! Maar… ik begrijp je wel hoor… thuis kun je lekker op je gemak shoppen! Hoeveel seksspeeltjes koop je per jaar/maand/week?
Ik spaar elk jaar voor een ‘goed’ speeltje. Meestal 1 tot 2 per jaar.

Ben je bereid veel geld uit te geven aan een sekstoy? Wat vind je een ‘normale’ prijs?
Ik zou in principe wel alles willen uitgeven. De toys die op mijn verlanglijstje staan zijn tussen de 100 en 200 euro. Voor mij kan niets te gek, maar het betekent wel dat ik echt even moet sparen.

Zijn er seksspeeltjes die je dus echt nooit zou kopen?
Alleen speeltjes in een extra luxe uitvoering gaan mij te ver. Bijvoorbeeld met echte kristallen of goud, voor mij is de reguliere versie prima.

Wat is de leukste, gekste, geilste plek waar je het ooit deed?
’s Nachts op een eiland met hele heftige storm. Op een galerij (buiten) met uitzicht op het wad. Spannend en romantisch! Dit was met mijn huidige partner. En de gekste plek was midden in de nacht op een afgesloten kruispunt, geen idee wat mij bezielde! Zo spannend was het niet eens.
<strong>
Je gaat naar een onbewoond eiland en je mag maar 1 seksspeeltje meenemen, welke?

Voor nu is dat de We-vibe Tango, maar ik weet zeker dat er een speeltje is dat uiteindelijk beter bij mij past.

Wel eens een relatie (of seks) gehad met iemand die echt niets van seksspeeltjes moest hebben?
Mijn eerste relatie was daar niet zo van. Gelukkig was ik ook haar eerste en hadden we toen dus sowieso nog genoeg te ontdekken.

Kan je ook klaarkomen zonder toy? Of is het makkelijker met?
Still working on it!

Heb je ook wat miskopen?
Veel voorbinddildos zijn vreselijk!! Ik weet de merken niet meer maar het ‘broekje’ was altijd binnen de kortste keren stuk. Ook had ik een hekel aan het konijntje, die sloopte ik er altijd meteen van af.

Nog wel eens een blunder meegemaakt op sekstoy-gebied?
Nou dat valt best mee, soms grappige situaties zoals hierboven genoemd maar nooit iets ongemakkelijks.

Welk seksspeeltje staat nog op je wishlist?
De Stronic Surf, de Njoy Pure Wand en de Europe Magic Wand. Dit is mijn top 3, maar ik kan er nog een hele boel opnoemen!

Lieve E.! Heel erg bedankt voor je interview! Ik hoop dat je lekker blijft oefenen met je partner en de toys die je al hebt. The journey is the destination!! En als de toys van je wishlist zijn allemaal SUPER! Vooral de Stronic Surf in combinatie met een Womanizer; WOW!

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. Sandra schreef:

    Het blijft leuk om te horen wat een ander heeft, doet en leuk vindt, meemaakt. Succes met het vinden van het ideale speeltje wat ook jou lat komen. Want dat is en blijft toch wel een feestje. ❤️

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.