GLÄS DILDO’S

glas dildo
Een relatief nieuw merk op de seksspeeltjesmarkt is Gläs, een merk dat, de naam zegt het al, dildo’s van glas maakt (ik geef meteen 100 punten voor de naam). Speeltjes van glas zijn sowieso niet-poreus, wat het supermakkelijk maakt om ze schoon te maken en alleen niet-poreuze speeltjes kunnen ook daadwerkelijk 100% schoon worden (net als dus 100% siliconen of metalen speeltjes). Glazen speeltjes zijn uiteraard hard (moet je van houden), maar als je er goed voor zorgt (dus niet laat vallen op de badkamervloer) dan gaan ze een leven lang mee. Hoera! En nog een hoera voor de prijzen van de Gläs-speeltjes; van € 19,90 tot € 34,90.

Dit vind je misschien ook leuk...

10 reacties

 1. Robert schreef:

  Wow, die zien er mooi uit! En aantrekkelijk geprijsd..super! Ben benieuwd hoe zo’n glazen buttplug zit :)

 2. Ier schreef:

  Heel mooi! En lekker betaalbaar

 3. Marjan schreef:

  Mooi dat glas, het ligt ook lekker in de hand…. en je kan ook leuk spelen met temperatuur… heel koud maken, of juist lekker warm…..

  XX

 4. J.T. schreef:

  controleer glazen spullen wel altijd even voor de zekerheid voor je ze gebruikt. je wilt niet dat er een klein stukje is afgebroken…. hoe voorzichtig je er ook mee om gaat!

 5. Jessica schreef:

  Glas heb ik nooit aangedurft om uit te proberen. Toch bang dat ik er een keertje te wild mee speel en dan met een heel genant probleem naar het ziekenhuis moet…..

 6. lola schreef:

  Oei, ja glas vind ik ook wel heftig. Zit dat wel lekker, als het zo keihard is? Ik vind normaal hardere speeltjes wel fijn maar glas geeft natuurlijk helemaal niet mee. Zijn wel erg sexy

 7. tamara schreef:

  Lijkt mij echt niet prettig zitten, Zo hard hard.. Naar ieder zijn ding :-)

 8. Esmeenoelle schreef:

  Erg prettig, ook door de sensatie van het koude glas. Sommige glazen dildo’s zijn echt kunstwerkjes. Zo hebben wij een glazen dildo in de vitrine met glaskunst van mijn tante gelegd. Ze was er erg blij mee:)

 9. Patricia schreef:

  Zien er inderdaad sexy uit !

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.