WIE NEEMT MIJ NOG SERIEUS???

Ik schreef alweer een tijdje geleden een review over de Mimic van Clandestine Devices. Ik vind de Mimic, ondanks z’n werkelijk schitterende vormgeving (zowel qua product als qua verpakking) helemaal niks, omdat de trillingen gewoonweg te oppervlakkig zijn. Je kunt mijn review nog een keertje lezen (VIBRATOR REVIEW #400: CLANDESTINE DEVICES).

Dit is een afbeelding van clandestine devices mimic 1

Onder mijn review van de Mimic kreeg ik vandaag een nieuwe reactie. Misschien van iemand die werkt bij Mimic? Misschien van iemand die begaan is met het merk Clandestine Devices? Van iemand die groot fan is van de Mimic? Of misschien van een lezer of lezeres die mijn reviews gewoon ruk vindt.

Onder die review schreef Tess (ja, die leuke met die krulletjes van Tesstesst.nl): ‘Jaaaaa maar er komt een nieuwe versie van de Mimic met wel goede vibraties! Ik heb die op een beurs gevoeld en dat was echt zoveel beter! Weet alleen niet wanneer, maar het was wel veelbelovend alvast!’

Waarop ene ‘kssing’ reageert: ‘Tess tesst: Wat lief dat je een positief bericht plaatst… iedereen heeft recht op een mening, maar je kan een negatieve ervaring ook op een positieve manier uitleggen. Dat mis ik echt in dit stuk, de Mimic wordt volledig afgebrand. Je kan ook zeggen dat de Mimic meer iets is voor dames die een zeer gevoelige clitoris hebben. Niet iedereen houdt van sterke vibraties namelijk.’

Nu zou ik onder die review kunnen reageren op ‘kssing’, maar ik doe het liever in een aparte column.

Allereerst: ik héb een heel gevoelige clitoris. En ik hou helemaal niet van sterke vibraties.

En ‘iedereen heeft recht op een mening, maar’… betekent vaak dat iedereen recht op een mening heeft, zolang het maar die van jou is.

Als ik al mijn negatieve ervaringen met seksspeeltjes ook op een positieve manier moet uitleggen, dan kan ik net zo goed stoppen met deze site… mensen komen hier op Climaximaal.nl voor mijn eerlijke mening en die geef ik.

Wie neemt mij nog serieus als ik schrijf: ‘Ja, ik heb dan wel 17 jaar ervaring en ik heb al meer dan 1000 seksspeeltjes getest en persoonlijk vind dit seksspeeltje echt saai en oppervlakkig qua vibraties, maar ja, wie ben ik? Misschien vindt jij dit wél een heel goed seksspeeltje, dus ik zou het gewoon proberen. Koop dit ding! Koop er trouwens meteen 2, ook voor je beste vriendin!’

Om nog even een voorbeeldje te geven; als een seksspeeltje van dubieus materiaal gemaakt is dan ga ik ook niet zeggen; ‘Misschien vinden dames die het geen flikker uitmaakt welk materiaal ze in hun lichaam stoppen deze sekstoy wél een prettig speeltje’. Of: ‘Deze anaalketting is afgebroken in m’n reet, maar misschien heb jij wel een iets soepeler kontgat dan ik, dus ik zou het gewoon proberen!’

NEE! Natuurlijk niet. Ik ben een eerlijke sekstoy-reviewer en ik word gevraagd om mijn persoonlijke mening. Als ik een toy helemaal niks vind, dan schrijf ik dat.

Overigens brand ik de Mimic helemaal niet volledig af, want ik vind het een PRACHTIG seksspeeltje met heel veel potentie… Het feit dat Tess al aangeeft dat Mimic bezig is met een 2.0 versie met WEL goede vibraties, dat zegt toch genoeg? Maar misschien is die 2.0 versie wel weer helemaal niets voor ‘dames met een zeer gevoelige clitoris’? Waarom de trillingen van een seksspeeltje aanpassen als ‘vrouwen met een zeer gevoelige clitoris’ dit seksspeeltje dikke prima vinden? Trouwens, hebben de meeste vrouwen niet een zeer gevoelige clitoris? Volgens mij allemaal! Volgens mij is de clitoris zelfs het meest gevoelige lichaamsdeel van iedere vrouw! Klit, het meest gevoelige stukje vlees, klit!

En daarom nog 1 keertje het verschil tussen DIEPE (rumbly) vibraties en OPPERVLAKKIGE (buzzy) vibraties. Niet te verwarren met HARDE vibraties of ZACHTE vibraties. Diep of oppervlakkig verwijst namelijk naar de KWALITEIT van de vibraties. Harde vibraties of zachte vibraties verwijzen naar de INTENSITEIT.

Dus… wat je graag wil is een seksspeeltje dat je diepe (rumbly) vibraties geeft en die vibraties wil je graag zelf kunnen variëren in intensiteit, dus harder of zachter kunnen zetten (graag van 1 tot 10). Zitten er patroontjes bij? Nog leuker en lekkerder!

Wat je niet wil is een speeltje dat oppervlakkige (buzzy) vibraties geeft. Zullen er vrouwen zijn die hier van kunnen klaarkomen? Natuurlijk! Heel veel! Maar geef die vrouwen een seksspeeltje met diepe vibraties die je harder en zachter kunt zetten en ik verwacht dat ze het seksspeeltje met de buzzy vibraties er nooit meer bij zullen pakken.

Dus! Zoek je een seksspeeltje met oppervlakkige vibraties, dan kun je bij iedere seksshop voor 10 euro een prima apparaatje kopen. Zoek je echter een prachtig vormgegeven seksspeeltje met oppervlakkig vibraties, dan zou je kunnen overwegen de Mimic van Clandestine Devices aan te schaffen voor € 119,95.

Nogmaals, ik ben écht zeer benieuwd naar de Mimic 2.0, want wat een prachtig vormgegeven speeltje is de 1.0, maar ik vraag me af of Clandestine Devices het nog aandurft om mij er eentje op te sturen.

 

maanzinshop

Dit vind je misschien ook leuk...

24 reacties

 1. Puntert schreef:

  Een kritische blik is wat een reviewer onderscheid van een adverteerder. 1 van de hoofdredenen waarom ik op je site kijk Luna. Je hoeft jezelf niet te verdedigen vind ik en je moet lekker zo doorgaan.
  Als de mensen van mimic jou het apparaat zelf hebben toegestuurd, dan zijn ze waarschijnlijk akkoord gegaan met de voorwaarde dat je 100% eerlijk bent, dus heb gewoon schijt.

  • Luna schreef:

   Nee, die heb ik niet van Clandestine Devices gekregen, maar van een shop… En natuurlijk blijf ik doorgaan op mijn manier… eerlijk duurt het langst ;-)

 2. J. schreef:

  Ik vind jouw eerlijkheid geweldig. Dit is jouw blog, je geeft jouw mening. Als jij een speeltje ruk vindt, vindt jij hem ruk. Klaar. Zo simpel is het. Ik vind je nooit gemeen overkomen in je reviews, je benoemt altijd ook de positieve kanten van een speeltje en je erkent ook altijd dat er andere mensen zijn die een andere mening hebben. Ik lees je blog met vee plezier!

 3. Koen schreef:

  Maar wat denk je nu echt?
  ;-)

 4. dirkie schreef:

  ik
  en dank voor je eerlijke, heerlijke reviews
  xxx

 5. Josje schreef:

  Hahaha hoppa amen! En dit is ook precies waarom ik zo ernstig op jouw oordeel vertrouw dat ik onderhand een flinke collectie heb opgebouwd!

  Echt wat een onzin zo’n comment… Verkoop ‘m dan gewoon niet als je niet wilt weten wat anderen er van vinden!

 6. S.van R-B schreef:

  Het is altijd spannend-je product opsturen naar iemand die deze wil testen voor je en er dan ook nog wat over schrijft, terwijl je niet in de hand hebt, wat de uitkomst is. Ik spreek uit ervaring, want ik stuur ook regelmatig speeltjes van ons merk, zelf, dus zonder tussenkomst van een winkel, jouw kant op. Want ik heb vertrouwen in wat je doet. Ik zie het namelijk zo- als jij ons product test, en jouw menig is ons dus heel veel waard, en je blijkt minder positieve ervaringen te hebben met ons product en je benoemt waar je denkt dat er iets verbeterd aan kan worden, dan is dat enorm behulpzaam. Want deze verbeterpunten verzamelen we, en gaan direct naar de verantwoordelijken. Zij kunnen deze O-zo-belangrijke feedback, want zo zie ik het, het is feedback, positief dan wel negatief, gebruiken om de producten in de toekomst te verbeteren. Dus…ga zo door! Jouw objectieve menig als ervaringsdeskundige, is heel belangrijk voor de eindgebruiker, de verkoopkanalen en de ontwikkelaar van het product wat je hebt getest! Ik blijf je onze speeltjes gewoon opsturen, juist omdat we jouw eerlijke menig op prijs stellen, en wacht, zoals altijd, met spanning op jouw review! Dus tegen alle andere merken wil ik alleen maar zeggen-leer van de reviews!

  • Guido schreef:

   En dat is de beste manier om met feedback om te gaan. Hulde!

  • Luna schreef:

   Dankjewel! Echt! In vlagen van onzekerheid denk ik wel eens; misschien moet ik een ’toontje lager’ schrijven en wat gemiddelder, gematigder (niet het woordje kut 100 x gebruiken als iets kut is bijvoorbeeld), maar dan zou ik uiteindelijk ‘mezelf niet meer zijn’… <3

 7. E. schreef:

  Je eerlijkheid vind ik juist super! Ook je openheid en humor. En je bent een mens en elke vrouw vind weer wat anders dat klopt. Maar je geeft oprecht en eerlijk jouw mening over producten gebaseerd op je ervaring en hoe jouw lijf reageerd. Mensen verklaren mij voor gek dat ik de Womanizer en Lelo gigi 3x niks vind. Tja kan jouw revieuw afkraken maar ik reageer gewoon anders. Ik zie en snap wel wat je bedoelt over een speeltje. En daarbij zijn jouw revieuws heerlijk om te lezen!

 8. Laykam schreef:

  Tja je kan natuurlijk ook gewoon de opbouwende kritiek ter harte nemen en de boel verbeteren….
  Het is maar net hoe je er mee omgaat!
  Lekker jezelf blijven Luna, er zijn genoeg bedrijven die wel goed met jouw opbouwende, hilarische, eerlijke kritiek omgaan ;)
  Dikke knuf

 9. Maria de Haas schreef:

  Hahaha Heerlijk dit ……… ” Betekend dat jij , je werk dus heel goed Don’t doet en ons ,
  de lezer “Serieus neemt !
  ik had al veel waardering voor je tests , en dat is alleen maar meer geworden”

  Don’t Fuck With Luna ….

 10. Maria de Haas schreef:

  he bah die Don’t tussen goed en doet ……….. moet weg ……..

 11. Marjan schreef:

  Blijf jij nou maar lekker gewoon zoals je bent, eerlijk, spontaan, de dame die 1000 keer KUT roept als ze iets KUT vindt en die 2000 keer GEWELDIG roept als ze iets GEWELDIG vindt…

  Jouw site, Jouw Climaximaal zegt meer dan genoeg over jou als tester, als eerlijke tester…. de reactie van kssing is niet eens serieus te nemen…. (doet me zelfs denken aan die dame die zo fan was van de Fairy… die zij het allerbeste vond en elke keer als iemand dan zei dat de EMW veel beter was dan haalde ze die nagatieve reactie weg….)

  Jij neemt jezelf en je werk heel erg serieus… en dat is prima zoals het is… en kssing… mag weer terug naar waar ze vandaan kwam… onder die steen waar ze al die 400 andere reviews gewoon genegeerd heeft.

  Proost Luna! Op maar heel veel meer eerlijke reviews en heel veel meer GEWELDIG en ietsje minder KUT-speeltjes.

 12. Jessica schreef:

  Ik ben zelf manager van een sexshop/erotiekboetiek/huwelijkshulpstukkenhandel (hoe je het ook wilt noemen) en ik kijk vaak op je website, omdat ik wil weten wat de gebruiker er nu echt van vindt.
  Ik krijg van de fabrikant altijd te horen hoe geweldig iets is en dat het super gaat verkopen (jaja) en als ik de toy in de hand hou dan weet ik meestal wel of de vibraties goed zijn ja of nee. Maarrrr, ik heb geen tijd (of zin) om alles uit te testen wat in de winkel ligt en daar kom jij in the picture!
  Zo kan ik dus toch mijn klanten adviseren HOE ze een speeltje precies wel of niet kunnen gebruiken en ik doe inspiratie op over hoe ik een speeltje kan uitleggen aan mensen die soms compleet overdonderd midden in de shop staan en door de bomen het bos niet meer zien.
  Als jij een speeltje hebt gereviewd en je vindt het geweldig dan ben ik zelf ook enthousiast over het speeltje, of als je het niks vindt kan ik de klant misschien iets vergelijkbaars aanraden. Nog steeds de klant z’n eigen keuze als ie toch liever yuki yuki wil, maar dan heb ik toch geprobeerd om hem iets fatsoenlijks mee te geven…
  Dus dank je Luna, voor je oprechte/ongecensureerde/enthousiaste/chaotische, maar altijd oh zo leuke reviews, of ze nu positief of negatief zijn!

 13. Wouter schreef:

  Heerlijk!! Duidelijke taal. Ga gewoon door zo als altijd, daar hebben wij teminste wat aan.

 14. Liner schreef:

  Wij zijn altijd blij met die eerlijkheid hoor, Luna! Ik lag trouwens helemaal dubbel om de opmerking van de anaalketting! Hahahaha echt geniaal!

 15. kssing schreef:

  Ik vind het heel lief dat je er een aparte column voor maakt, ik probeerde het gewoon van een andere kant te benaderen. Ik schrijf ook letterlijk “iedereen heeft recht op zijn mening, maar je kan een negatieve ervaring ook op een positieve manier uitleggen. Jij ziet dat als een aanval, is niet de bedoeling dus mijn excuses daarvoor. Waar jij recht hebt op je mening, mag ik hem toch ook hebben? Ik vond de reactie van Tess gewoon leuk en reageerde daar ook op.

  Ik begrijp je dat de Mimic niet helemaal je ding is, maar als je jouw stuk leest, is het een behoorlijke dosis negativiteit. En ik probeerde het op een andere manier te benaderen vandaar de reactie, niet direct op jou maar op Tess. En nee, ik werk niet voor Mimic en ja, ik lees je reviews met plezier.

  Ik vind het gaaf dat er vrouwen zijn zoals jij die dit doen en andere dames op weg helpen naar de leukste, gaafste en beste speeltjes. Dus blijf het vooral doen! Ik wens je nog een heerlijke dag!

 16. JJ schreef:

  Ik vind het heerlijk dat je zo recht voor z’n raap bent. Daar hou ik van. Ik wil geen slap gelul en erom heen draaierij. En wie is die ene persoon nou om jouw schrijfstijl te bekritiseren gewoon lekker laten lullen en doen wat jij wil. Genoeg mensen die het zo wel waarderen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.