JA, IK WIL… EEN DOOS MET EEN VIBRATOR

Ik ben (nog) niet getrouwd en als ik zou gaan trouwen dan denk ik dat een doos met seksspeeltjes nou niet het meest voor de hand liggende cadeau is wat ik van vrienden of familie zou krijgen. Het is dan wel weer een cadeau wat ikzelf gemakkelijk aan vrienden zou geven (ik doe dat ook zonder dat er een trouwerij aan te pas komt overigens).

LELO heeft een soort cadeaupakket samengesteld wat je met gemak kunt geven als je beste vriendin, je moeder (voor de tweede keer) of je buurvrouw gaat trouwen. Het pakket is eigenlijk helemaal in de ‘Fifty Shades of Grey’-sfeer, maar dan niet in het zwart (of grijs), maar in het wit.
Deze Bruiloft Pleasure Set bestaat uit de LELO Noa (ik schreef daar onlangs een niet zo lovende recensie de LELO Tiani, die lijkt hierop, maar dan zonder de afstandsbediening), een soort ring die je als een soft zweepje kunt gebruiken, een blinddoek met parels en een paar satijnen linten die je kunt gebruiken om je partner aan het hotelbed vast te binden.

lelobruiloft

Het pakket kost € 158,90 en dat is best een hoop geld, maar voor dat geld hoef je het huwelijkscadeau niet zelf in te pakken en heb je wel iets origineels! En al is de LELO Noa niet de allerbeste partnervibrator die er is (de We-Vibe is beter), toch zal een stelletje dat nog nooit zoiets heeft getest er best plezier mee hebben tijdens hun huwelijksnacht (en als je dronken bent is alles geil).

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.