VIBRATOROORLOG

Zo’n 5 jaar geleden verscheen de We-Vibe op de markt. Over dit speeltje heb ik al veel geschreven, omdat het, vind ik, 1 van de beste seksspeeltjes is om samen te gebruiken. En ik ben niet de enige die nogal te spreken is over de We-Vibe, want met mij zijn er millions of peoples alllll over the world die met plezier een We-Vibe gebruiken (Standard Innovation, het bedrijf achter de We-Vibe, heeft inmiddels voor meer dan 100 miljoen dollar aan We-Vibes verkocht en de groei is er nog niet uit, want vorig jaar verdubbelde de omzet.). Inmiddels is de We-Vibe III al op de markt (en de versies worden steeds beter qua trillingen en gebruiksgemak).

En als iets goed is, dan wordt het gekopieerd. De afgelopen jaren zijn er diversen U-vormige klonen van de We-Vibe op de markt gekomen en dat mag dus niet zomaar. En dat is logisch. Standard Innovation bracht de zaak voor de Amerikaanse handelscommissie en er werd in de media gesproken van een heuse ‘vibratoroorlog’. Zo’n 2 weken terug werd Standard Innovation in het gelijk gesteld. De rechtszaak liep voornamelijk tegen concurrent LELO (toch een bedrijf wat ik heel hoog heb zitten) en LELO moet nu (net als andere fabrikanten) stoppen met de verkoop van al hun We-Vibe kopieën.

clonebrothers

Nu snap ik dat zo’n rechtszaak gaat over millions and millions of dollars die Standard Innovation misloopt doordat er klonen van de We-Vibe worden gemaakt en dat de sekstoy-industrie big business is tegenwoordig, maar even op huis-, tuin- en keukenniveau; LELO heeft dan wel kopieën van de We-Vibe proberen te maken, binnen hun eigen stijl, maar ze zijn totaal niet geslaagd in hun poging. Hun kopieën sucken big time! Hun Tiani (#365SEXTOYS, #99) zit tenminste nog wel een beetje lekker en ach, in de verte lijkt-ie ook qua gevoel een heel klein beetje op de We-Vibe, maar hun Picobong Mahana (#365SEXTOYS #33) (Picobong is de low budget-afdeling van LELO) is werkelijk waar een miskleun van een seksspeeltje en het is volledig terecht dat-ie binnenkort uit de handel gehaald wordt. Althans, ik neem aan dat er straks geen We-Vibe-kopieën meer verkocht mogen worden.

Nu liggen de Picobong Mahana’s, de LELO Tiani’s en de LELO Noa’s nog gewoon in de (online) winkels en ik verwacht dat ze binnenkort in de uitverkoop gaan, dus doe daar je voordeel mee. Of doe eigenlijk maar niet, want er is maar 1 goed, geil en lekker U-vormig seksspeeltje en dat blijft de We-Vibe.

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. 23 september 2013

    […] schreef er al eerder over (VIBRATOROORLOG), maar voor wie het niet weet: LELO kopieerde een tijdje terug het fantastische ontwerp van de […]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.