LUNA MAG 3 CONDOOM-ABONNEMENTEN WEGGEVEN

give away shaggies
Het is weer tijd voor een leuke give away! Dit keer mag ik 3 condoom-abonnementen weggeven van Shaggies.nl! Een condoom-abonnement? Yep! Je krijgt dan elke maand een doosje met 10 condooms opgestuurd, zodat je nooit zonder hoeft te zitten, hartstikke handig! Ik schreef er al eerder over: SHAGGIES: CONDOOM-ABONNEMENT en de dame achter Shaggies.nl is in de tussentijd goed bezig geweest! Je kunt nu niet meer alleen kiezen voor een abonnement met ‘gewone’ condooms (de Basic Shag), maar er is ook een Premium Shag, een Allround Shag en een Shuger Shagger XXL abonnement! Ik mag 3 abo’s voor 3 maanden (dus 30 condooms) naar keuze weggeven, dus… laat een reactie achter, zeg iets liefs, iets leuks of iets geils en ik maak aanstaande maandag (22 februari) de 3 winnaars bekend!

Update: Geheel random en onbevooroordeeld heb ik de winnaars geselecteerd! Anwen, Sharon en Angela hebben inmiddels een mailtje van mij ontvangen, zodat ik hun adresgegevens weer door kan geven aan de Shaggies-dame!

Dit vind je misschien ook leuk...

14 reacties

 1. Lisette schreef:

  Ik heb net een nieuwe relatie, dus die condooms komen hier wel goed van pas! Haha :D

 2. RobertK schreef:

  10 per maand!
  Heb ik voor drie jaar een voorraadje

 3. Anwen schreef:

  Hoi Luna!

  Ik houd van condooms! Waarom? Ik ben niet zo monogaam ingesteld en heb op dit moment drie minnaars/speelpartners. Ik geniet erg van hen, en zij van mij. En dit doen wij uiteraard veilig! Ook de heren zouden heel blij zijn met een extra voorraadje. Meer Shaggies voor meer shaggen!

 4. Bobby schreef:

  Wist helemaal niet dat er condoom abonnementen bestaan hahaha.. Cool idee!

 5. MW schreef:

  Net een kind gekregen en hoop dat we binnenkort weer condooms nodig hebben…. Nooit meer zwanger aub! Maar nooit meer sex? Geen optie.

 6. Olove schreef:

  Jeetje Luna, je geeft ook alles weg……. Laat maar komen, die halen de zomer niet!!!! Top actie weer!!

 7. Angela schreef:

  WoW! Dat wordt lekker genieten van elkaar en met anderen ook! Dat is voor mij een must, veilig bezig zijn. Zo krijg je ook rust in je hoofd om lekker te kunnen genieten van die geweldige sex, dankzij Shaggies

 8. Nienke schreef:

  Minder reacties dan op een weggeef-speeltje zo te zien, maar mij kun je er wel blij mee maken!

 9. Vanessa schreef:

  Nooit meer misgrijpen in t heetst van de strijd, klinkt fantastisch!

 10. FHF schreef:

  Shaggies?! Zijn deze om op te roken (in of na het heetst van de strijd) of om af te rollen voor het begint te roken …

 11. Manon schreef:

  Joehoeee die wil ik winnen!

 12. Marijke schreef:

  Doe graag mee! Condooms zijn niet aan te slepen met mijn nieuwe minnaar.

 13. Sharon schreef:

  Oh dit is echt ideaal voor mij. De laatste keer dat ik een hele leuke jongen mee naar huis nam konden we geen ‘echt’ werk doen omdat ik geen condooms in huis had. :( En met mijn huidige tindervlinder vliegen de condooms er doorheen!

 14. Angela schreef:

  Hoera!!! Ben reuze benieuwd wanneer het pretpakket komt! Dank je wel, Luna

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.