GOEDE GROENTEN- EN FRUIT DILDO’S

Ik kwam deze tip tegen bij m’n Amerikaanse collega Epiphora (van www.heyepiphora.com) en aangezien ik vanmorgen een komkommer dildo liet zien die je dus niet moet aanschaffen (want van dubieuze materialen en waarschijnlijk ook gewoon bedoeld als geintje) is het leuk om te laten zien hoe het wél kan. Goede dildo’s in de vorm van groenten en fruit maken dus.

groenten en fruit dildo

En met goed bedoel ik dan; van goede materialen. Want ik moet er persoonlijk nog steeds niet aan denken om een komkommer naar binnen te schuiven. Of een aubergine. Of een banaan. Maar mocht je daar wél behoefte aan hebben, doe het dan in ieder geval met een dildo die gemaakt is van 100% siliconen. En met de dildo’s van het Duitse Selfdelve (www.selfdelve-shop.de) steun je ook nog eens een klein en Europees bedrijf! De dildo’s worden trouwens handgemaakt en je kan ook je eigen wensen aangeven (een blauwe banaan, een regenboog-komkommer, you name it).

 

maanzinshop

Dit vind je misschien ook leuk...

15 reacties

 1. Linda schreef:

  En je bezoekje aan de groenteboer zal nooit meer hetzelfde zijn….

 2. Olove schreef:

  Ik ga toch anders naar het groenteschap kijken……. en dat terwijl ik in de groente en fruit werkzaam ben……

 3. Marjan schreef:

  Een blauwe banaan….. proest….. het is inderdaad WTF wednesday grijnssssssss
  xxx

 4. Josje schreef:

  2 ons groente en 2 stuks fruit… De motivatie groeit zienderogen :)!!

 5. lola schreef:

  Oh wow! Wel echt een leuk idee. Ik heb er zelf ook niet zoveel mee maar het idee is tof. En deze kun je wel gewoon rond laten slingeren zonder dat het raar is ;)

 6. LR schreef:

  Hahaha totdat je kinderen opeens groenteboer gaan spelen met jouw “speelgoed”

 7. Jan schreef:

  Ik dacht even: “Een appeldildo?”, maar de appel heeft een andere functie.

 8. Tessa schreef:

  Euh.. die appel…?

 9. Marijke schreef:

  No way, haha. Geen fruitsmaakjes in mijn glijmiddel maar ook geen fruit direct van onderen. De combi zou wel leuk zijn trouwens, blauwe banaan met bananensmaak glijmiddel.

 10. jackie schreef:

  Ik mis de watermeloen in de collectie:-(

 11. Patricia schreef:

  ..waarom.. vraag ik me af bij dit soort dingen.

 12. E.G. schreef:

  Dát zijn nou gave dingen! Deze groente dildo’s apparaten zou ik aan me voorbij laten gaan (ja, het is wel grappig), maar de andere dingen die ze verkopen in felle kleuren spreken me aan. Ik zit niet te wachten op een piemelvormig iets omdat ik die associatie er ook helemaal niet bij wil. De prijs is ook nog goed te doen

 13. Jessica schreef:

  Ik ben misschien een beetje maf, maar houd heel erg van “anders”. Andere vormen, andere kleuren. Dat wat niet standaard is. Ik zou er dan ook zeker voor te porren zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.