VIBRASSAGE FONDLE CLITORIS VIBRATOR – SEXTOY REVIEW #612

Naam: Vibrassage Fondle
Producent: Inmi
Prijs: € 99,95
Formaat: 13,5 x 6 centimeter
Batterijen/oplaadbaar: oplaadbaar via USB
Materiaal: siliconen
Waar te koop: Easytoys.nl
Verkooppraatje: ‘Geniet van een intense clitorisstimulatie met de Vibrassage Fondle! Deze stimulator is voorzien van één vibrerende nop en twee roterende noppen.
Cijfer: 6

Dit is een afbeelding van inmi vibrassage fondle vibrator sextoy

Toen ik de nieuwe collectie toys van het merk Inmi zag was ik meteen geintrigeerd! Draaiende noppen? Vibrerende noppen? Als het zou werken, dan zou het wel eens heel erg lekker kunnen zijn! Maar ja, als, als?? Tijd om er eentje aan te vragen bij Easytoys.nl om ‘m aan een uitgebreide test te onderwerpen, want… als-ie lekker is, dan moet iedereen dat weten natuurlijk! Hieronder lees je m’n review.

Laat ik eens beginnen met een complimentje! Want… ze hebben bij Inmi niet de fout gemaakt om deze manier van stimuleren te vergelijken met orale seks!!! Op de verpakking wordt gesproken van de combinatie van vibreren en masseren en er staat wel dat dit een ‘new way to pleasure your erogenous zones is’, maar niks over beffen, likken of ongeëvenaarde orgasmes. Knap!

De verpakking van de Inmi Vibrassage Fondle

Zoals ik al schreef; geen gekkigheid qua tekst op de verpakking en dat is fijn! De verpakking zelf is behoorlijk basic; gewoon een kartonnen doosje met daarin een plastic ‘blister verpakking’ met daarin de Fondle en een USB-oplaadsnoertje.

Dit is een afbeelding van verpakking inmi fondle

Eerste indruk van de Inmi Vibrassage Fondle

Maar dan! De Fondle zelf! Ik vond ‘m er op m’n beeldscherm al intrigerend uitzien, maar die gedachte wordt alleen maar versterkt als ik ‘m in m’n handen heb! Wat een leuk ding! Qua vorm doet-ie eigenlijk wel denken aan een luchtdrukstimulator (want die lijken ook op oorthermometers), maar dan met 3 noppen bovenop in plaats van een tuutje.

Dit is een afbeelding van vergelijking inmi fondle met luchtdrukstimulator
Zie! Ik vind ‘m qua vorm echt wat weg hebben van een luchtdruktoy!

Hij houdt lekker vast, de 2 knopjes zitten op een handige en logische plek, het siliconen voelt zacht aan en het rose goud geeft het een enigszins chique uitstraling. Tot nu toe ben ik onder de indruk!

Als ik ‘m aanzet dan beginnen de onderste 2 noppen te draaien of te ‘masseren’! Dit is heel slim bedacht, vind ik, want een sextoy die qua stimulatie enigszins op de Fondle lijkt is de Svakom Candy en de Svakom Nymph en daarbij bewegen alle 3 de ‘armpjes’ tegelijk en dat werkt in de praktijk niet echt. Ik hoop dat de Fondle beter is!

Hoe werkt de Vibrassage Fondle?

Dit soort toys, met bewegende, draaiende of masserende onderdelen doen het het beste en lekkerste (en veiligst, want er kan bij droog gebruik veel makkelijker een velletje of lelletje tussen blijven zitten) met voldoende glijmiddel! Mijn favoriete glijmiddelmerk is nog steeds Sliquid (A GUIDE TO GLIJMIDDELEN), maar uiteraard gebruik jij het glijmiddel dat jij het prettigst vindt (uiteraard wél eentje op waterbasis, want de Fondle is van 100% siliconen).

Als je de Fondle aanzet, dan beginnen de onderste 2 noppen gelijktijdig te bewegen. Ze maken een soort draaibeweging terwijl de bovenste nop stil blijft staan. Je kan je clitoris dus gemakkelijk ‘klem’ zetten tussen de 3 noppen (en dat was bij de Svakom Candy en Nymph wat lastiger).

Dit is een afbeelding van inmi vs svakom bewegende sextoys
Zie! De noppen van de Fondle (rechts) zitten veel dichter bij elkaar, zodat je klit er veel makkelijker tussen past! Nu moet ik wel zeggen; ik heb een heel klein klitje en misschien daarom vond ik die noppen wel heel erg geschikt. Met een grote klit is het misschien allemaal een stuk minder prettig.

De Fondle heeft 5 standjes waarbij die onderste 2 noppen steeds sneller gaan bewegen. Met de +-knop en de –knop scroll je tussen de 5 standjes.

Maar is het lekker?

Ja, het massseren van m’n klit tussen deze 3 noppen is lekker. Het heeft niks met vingers of een tong te maken, maar het is echt een prettige, subtiele massage, hoewel de noppen zelf behoorlijk stevig zijn. Wat ook heel goed is; de noppen blijven draaien en masseren, ook al duw ik behoorlijk hard met deze sextoy tegen m’n klit. Je zou verwachten (ja, ik heb meestal niet zulke hoge verwachtingen van dit soort innovatieve toys) dat de noppen zouden stoppen als je ze harder tegen je klit duwt, maar ze blijven keurig draaien. Ik vind het leuk, lekker, zeker als voorspel, lekker sloom, loom onder de dekens en dan meteen m’n elektrische deken aan en nergens meer aan denken. De naam ‘vibrassage’ vind ik trouwens heel goed bedacht. Maar!

Dit is een afbeelding van inmi vibrassage fondle sextoy

Maar wat? Wat als?

Hadden ze het bij Inmi nou maar gewoon bij alleen dit draaien en masseren gelaten! Paar tientjes eraf en dan had je écht een heel tof voorspelspeeltje gehad (ja, haat aan dat woord eigenlijk) (maar ik bedoel dus een toy die je wat zachter stimuleert en niet meteen BAM full power richting orgasme) (daarom zijn toys met zowel zachte als hardere standjes zo fijn) (ik krijg mezelf hier niet meer uitgeluld).

Maar ze hebben aan de toy ook nog eens trillingen toegevoegd. En als dat nou goede trillingen waren geweest, dan had je mij niet horen klagen. Maar het zijn dus hééééél buzzy trillingen, heel oppervlakkig en gewoon totaal niet lekker. Had die trillingen weggelaten! De stilstaande nop heeft de meeste trillingen, maar ook de onderste 2 noppen trillen een beetje mee (doordat die bovenste nop dus heel hard trilt) terwijl ze draaien. ZO JAMMER.

En nog jammerder; je kan die trillingen niet uitzetten! Deze toy heeft 5 standjes en het vibreren en masseren gaat steeds tegelijkertijd. Echt een teleurstelling.

Dus klaarkomen is niet gelukt met de Fondle?

De bovenste nop heeft dus best heftige, oppervlakkige trillingen. Die kan ik, zeker in de hoogste standjes niet echt goed tegen m’n klit verdragen. Dat voelt gewoon niet lekker. Zolang ik die bovenste nop vermijd (wat heel lastig is) en m’n klit dus alleen door die 2 onderste noppen laat masseren is het lekker! Maar het was zoooooveel lekkerder geweest als die bovenste nop gewoon uit kon qua trillingen. Klaarkomen ging wel, uiteindelijk, maar het was wel wat gedoe (en ik had er wel een dildo bij nodig) (en opperste concentratie) (en het meer een moetje dan echt genieten). Het was gewoon eel moeilijk om me te concentreren op het masserende gevoel terwijl die trillingen dus ‘in de weg’ zaten.

Dit is een afbeelding van sextoy tester met seksspeeltje fondle

Conclusie

Ik hoop echt dat ze een Vibrassage Fondle 2.0 willen gaan maken bij Inmi! Met iets meer opties (het uitzetten van de trillingen) én met betere, diepere trillingen. Of… vergeet die trillingen, laat dat hele motortje achterwege en maak ‘m een paar tientjes goedkoper, want het massage-draai-gedeelte is écht heel goed!!

DE INMI VIBRASSAGE FONDLE IS HIER TE KOOP (€ 99,95) >>

Maar… zoek je een toy die je klit wel goed masseert en niet zo irritant op de achtergrond trilt, dan zou ik eerder gaan voor de LELO Ora! En die hebben ze gelukkig ook bij Easytoys.nl (HIER).

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.