LUNA GEEFT EEN NIJLPAARD-VIBRATOR WEG

Ik ben momenteel zeer druk bezig met het reorganiseren van m’n sextoy-kantoor! Hoe vaak ik dat al niet heb geschreven? Te vaak! Maar nu lijkt het er toch echt op dat er orde in de chaos komt! Ik heb 2 IKEA Kallax-kasten besteld die m’n volledige achtermuur in beslag gaan nemen, zodat ik al m’n toys, zowel de geteste goede, als de geteste slechte, als de nog-te-testen-toys kwijt kan! Ik kom tijdens het opruimen ook weer toys tegen die ik dubbel heb en die ik dus weg kan geven! Wat dachten jullie van deze Satisfyer Petting Hippo (SATISFYER PETTING HIPPO – VIBRATOR REVIEW #547)? Superschattig in de vorm van een nijlpaard met ook nog eens heel goede trillingen! Zeg even wat liefs (hieronder of op Instagram.com/lunaclimaximaal) (daar houd ik je ook op de hoogte van mijn vordering met het opruimen en bouwen van de kasten) en ik maak maandag 12 oktober de winnaar bekend om 20:00!

DE SATISFYER PETTING HIPPO KOOP JE HIER (€ 49,95) >>

Dit vind je misschien ook leuk...

9 reacties

 1. Mien schreef:

  Hij ziet er inderdaad erg schattig uit. En roze! Altijd goed. :D

 2. An schreef:

  Een nijlpaard is nou niet bepaald het eerste waar je aan denkt bij een sextoy maar eerlijk is eerlijk, deze vorm maakt me wel nieuwsgierig. Succes met opruimen! Als supergeorganiseerd type weet ik hoe fijn het is als alles netjes op zijn eigen plek staat. Hopelijk ervaar jij dat straks ook zo.

 3. L. schreef:

  Luna je maakt steeds superleuke reviews. Doe zo verder!

 4. Evi schreef:

  Hey, hier zie ik hem weer! Gevonden op Instagram en nu wat leuke reviews aan het lezen

 5. Lisa schreef:

  Wat liefs

 6. Nathalie schreef:

  Oh, ik heb het wel voor nijlpaarden, en nog plaats in mijn lade om eens iets nieuws te testen! Intussen verdwaal ik nog wat op je site tussen de altijd fijne reviews

 7. Judith schreef:

  Ja ik waag toch ook maar even een poging, wie weet wordt dit een prachtig verjaardagscadeautje voor mezelf ;) Maar om nog even iets liefs te zeggen, ik lees al heel erg lang mee met je doen en laten, elke keer open ik weer trouw de blog maar tot nu toe nog geen geluk. Instagram maakt veel goed, dat dan weer wel. Ik vind het knap hoe je trouw blijft aan jezelf en je eigen leven inkleurt op een manier die bij je past. En daar zitten soms zwarte randjes aan waarbij ik altijd met je meeleef. Ga zo door Luna, je bent goed bezig.

 8. Judith schreef:

  En en en? Wie heeft er gewonnen? :D

 9. Jesse schreef:

  Eerst wordt het een puinhoop maar later zal je echt blij zijn dat je er aan begonnen bent. “Mark my words”

  Tuurlijk zou ik graag de pink hippo willen winnen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.