#LUNA500 – DAG 9 – WIN EEN TENGA PAKKET T.W.V. € 139,-

Deze give away is inmiddels gesloten!

Dit is een afbeelding van tenga pakket

Het werd de hoogste tijd dat ik ook eens iets voor mannen weg ging geven, of niet?? En zie hier; vandaag maak je kans op een Tenga-pakket t.w.v. € 139,-!! WOOOWWWW! Dit pakket kreeg ik opgestuurd door Tenga zelf, waarvoor mijn hartelijke dank! Supergaaf!!! In het pakket vind je een Tenga Flip Zero Black (lees J.T. review van de Tenga FLip Zero (wit) nog een keertje hier: MASTURBATOR REVIEW #312: TENGA FLIP ZERO. De Tenga-eitjes zijn favoriet bij veel mannen. Mijn vriend L. testte onlangs ook zo’n sixpack uit: TENGA EGG’S – REVIEW #497! Ik heb de eitjes er alleen voor de foto even uit gehaald, want ze komen in een schattig (eier)doosje!

Winnen?
Hoe dan?
Geef in de comments antwoord op de vraag; Wat was jouw grootste blunder op seksgebied? Dit hoeft dus niet sekstoy-gerelateerd te zijn! Gedeelde smart is halve smart!

Ik lees al jullie reacties hoor, maar kan helaas niet op alles reageren! Maar; THANKS voor het meedoen!

Ik maak de winnaar 1 december bekend.
En vergeet ook hier weer niet een geldig e-mail-adres te gebruiken (dit e-mail-adres wordt niet gepubliceerd, dus blijft anoniem voor de rest van de wereld, behalve voor mij)!

Meer informatie over al m’n give away’s van deze maand vind je op de #LUNA500 SEXTOY PARTY-pagina.

Dit vind je misschien ook leuk...

62 reacties

 1. Erwin schreef:

  Ja eindelijk iets voor mannen!! Mijn grootste blunder was wel dat mijn vriendin en ik betrapt werden door mijn schoonmoeder waarna ik met mijn broek op de knieën struikelde en in de kledingkast belande.

 2. Ap schreef:

  Ja deze wil ik!! Telt op je dertiende al masturberend in het toiletgebouw van de camping verrast worden door een andere campinggast omdat je het toilet niet goed op slot hebt gedaan ook……………

 3. DibbesD schreef:

  Hmmmm….. ik kan niet kiezen! We zijn een keer betrapt door onze uk. Gelukkig sliep hij nog half, dus er bleef niet veel van hangen.
  We zijn een keer wat haastig uit een hotel vertrokken en toen hebben we t een en ander achtergelaten….. Gelukkig niet het duurste dat we hadden, maar wel zonde! En ik vraag me af wat de schoonmaakdame ervan heeft gedacht toen ze ‘t vond….

 4. Puck schreef:

  Jaaa voor mijn vriend!
  Onze grootste blunder.. Ja, we waren aan het werk (we waren toen nog collega’s) in de keuken van een restaurant. Niemand wist van onze relatie daar af. Op een gegeven moment hadden we er beide wel zin in zeg maar, maarja. Wat doe je dan. We besloten de vriezcel in te gaan om daar even.. nouja.. flink af te koelen samen.
  Tot we ineens een belletje hoorde. Snel hij zijn broek omhoog, en naar de pas. Bleek dat er 5 bonnetjes hingen die wij door ons avontuurtje niet hadden meegekregen
  Ze hadden toen wel een vermoeden wat wij samen aan het doen waren vrees ik.. Best een blunder

 5. Myrthe Moon schreef:

  Ooit eens heel hard de slappe lach gekregen tijdens het vrijen. Was met een vriendje-voor-één-nacht. En er was ook geen echte reden voor, het gebeurde gewoon. Ocharme, die jongen. Achteraf nooit meer iets van gehoord. Vraag me af hoe dat komt… :o

 6. Ans schreef:

  Met mijn schoonouders mee op vakantie. Zij in een caravan en ik samen met mijn toenmalige vriend in een tentje. En terwijl dat we s ochtends “bezig” waren dacht ze leuk te zijn door de rits open te trekken en GOEDEMORGEN!!!! te roepen….ze schrok zo erg dat ze direct de rits weer dicht deed en weg liep. T heeft even geduurd voordat ik weer de tent uit durfde te komen…

 7. Henri schreef:

  Ik had eens een vriendin uit Weert, maar die had een verschrikkelijke bemoeizuchtige en nieuwsgierige moeder. Toen ik met haar noodgedwongen in de schuur achter haar huis aan het vrijen was….en ja hoor moeder kwam eens een kijkje nemen. We schrokken nogal en in alle haast stopte ik mijn stijve in de broek en ritste mijn gulp dicht. Ik was boos, dat ze zelfs daar ons niet met rust kon laten, verschrikkelijk gewoon!

 8. Thomas schreef:

  Sex met me toenmalige vriendin vast kwam te zitten met me been tussen een opklapbed met hele lastige veren…
  Schaafwonden en blauwe plekken hahaha..

 9. Elke schreef:

  Heel gênant, na een leuke lange avond met de nodige alcohol samen thuis komen en heel veel zin hebben. We waren lekker bezig, dacht ik. Ineens werd ik ruw wakker gemaakt! Yep, ik was in slaap gevallen en vriendje van toen boos, verrast en verontwaardigd tegelijk.

 10. DemonPrince schreef:

  Cool, iets voor mannen!
  Een keer besloten enkele latten uit het bed om te breken tijdens een vrijpartij. Matras op de grond en daar verder gegaan.

 11. Jennifer schreef:

  In onze jonge tiener jaren, lekker bezig op een donker afgelegen veldje bij een oude omgevallen boom. Tot er een zwerver recht op ons kwam afgelopen. Nog nooit eerder en nooit meer zo hard gerend volgens mij

 12. Jorrit schreef:

  Nice! Mentime!
  Mijn grootste sexblunder is dat mijn moeder tijdens het opruimen van mijn kamer als 12(?) jarig jongetje een uitgeprint plaatje (jaja oldschool) van een dame met een metalen dildo/vibrator tegenkwam en dacht dat ik 1 of andere rare fetish had. Ze was een week lang raar/stil zonder dat ik wist waarom, totdat ik merkte dat het plaatje miste. Toen moest ik uitleggen dat het een dildo was én dat ik als jochie dus al aan het “ontdekken” was.

 13. dirkie schreef:

  Kan ik met terugwerkende kracht mijn vorige inzendingen op andere dagen nog intrekken? Please stuur mijn felicitatie kaartje terug, return to sender, want deze wil ik super graag winnen. Oké, dat intrekken en terugsturen hoeft niet, ik vond de vorige opdrachten ook origineel en het was leuk om mee te doen maar toen ik L’s review over de Tenga eitjes las hoopte ik al stiekem dat de Flip Zero langs zou komen in 1 van je Give-Aways. Met deze opdracht kom ik tot de teleurstellende conclusie dat ik me geen spectaculaire blunders kan herinneren en dus eigenlijk een saai seksleven heb. Wel een paar classics zoals heel vroeger het betrapt zijn met een dirty magazine op schoot, of onlangs een app bericht versturen naar een groep van mijn werk ipv naar een vriendin met wie ik een trio zou hebben. Gelukkig kwam ik er achter na het eerste onschuldige “Hey, how are you”. Dus uiteindelijk ook niet zo spectaculair op een paar vragen van collega’s na wie mijn Engels sprekende vriendin was.

  Dus hou ik het maar op mijn 3 sextoy-blunders waarvan 2 pre-Climaximaal.
  Mijn eerste sextoy zou absoluut in de categorie yukiyuki, score 1 vallen, qua naam, iets van Virgin Pussy, qua verpakking, type heel slecht ranzig knip en plakwerk, en qua materiaal, weker dan weekmaker (denk ik). Het formaat Virgin was voor mij te strak en zonder omhulsel scheurde het na de 2e of 3e keer. Ter verdediging: het was een jaar of 15 a 20 geleden en ik wist niet beter.

  De volgende aankoop, een jaartje of wat later, nog eens geprobeerd met een type Fleshlight, niet de originele maar meer iets wat er op leek met, denk ik achteraf, nog steeds wel wat met weekmakers want het was super zacht materiaal. Nogmaals ter verdediging: het was zo’n 15 jaar terug. Ook dit keer waren het formaat toy, de lube, en mijn geslacht geen geslaagde combinatie.

  Mijn 3e en laatste toy voor eigen gebruik was n.a.v. een review van J.T. die erg enthousiast over de Pulse Hot Octopuss Masturbator schreef. Dit keer geen yukiyuki maar een stoere zwarte toy met een fraai design, het oog wil tenslotte ook wat. Dit keer kon het bijna niet fout gaan. Helaas……de trillingen van de oscillator hadden bij mij een averechts effect, alles werd slap en gevoelloos. Ook mijn 3e en laatste aanschaf draaide uit op een blunder.

  Mijn 4e en misschien laatste poging gaat zeker iets van Tenga worden, ook als ik niet win. Eerst een eitje en als dat een succes is de Pulse. Maar…..winnen zou wel leuk zijn.

 14. Flip schreef:

  Na een avondje stappen nog even snel een vluggertje op de tuintafel… en er vervolgens doorheen zakken! Vond m’n schoonvader niet zo leuk :-D

 15. Johnny schreef:

  Hmmm lijkt me echt leuk. Leuk bedacht weer. Ik had van een vriend een keer een kamagra gekregen (soort viagra). Ik had deze dus stiekem ingenomen en ben toen lekker met mijn vrouw gaan rotzooien. Nou, ik kan je vertellen, die dingen werken echt goed. Knoepelhard was die. Ik kon er een deuk mee slaan in een eiken tafel. Maar voordat ik klaar was, stond m’n schoonmoeder aan de deur en kwam dus onverwachts op bezoek. Dus daar stond nog de volle druk op en werd maar niet slap. Heb gewoon enkele uren met een knoepelharde pik bij mijn schoonmoeder gezeten.
  Begon gewoon pijn te doen na een paar uur en mijn vrouw wist er niks van, maar zag wel die knuppel hard blijven. Daarnaast bleef ze nog eten ook. Pas in de avond giing ze weg en werd die weer slapper.

 16. JJ schreef:

  Niets eigenlijk. Schoonmoeder stormde vaak binnen maar nooit op heterdaad. Heb ook te weinig partners gehad voor een spannend of grappig verhaal dat direct op mezelf slaat. Maar grappigste ooit was toen ik als student als assistent boa werkte 17jaar oud en parkeerkaartjes controleerde en er in een hoekje een auto stond met beslagen ramen en ik ervan de boa een controle moest doen. Raampje tikken parkeerkaartje. Tja dat had die niet dus moest die zn auto halfnaakt uit broek snel ophijssen en meteen kaartje kopen. We moesten er zo om lachen dat we hem matste geen boete voor staan zonder parkeerkaart en ook niet voor de openbare seks. En voor mij net zo gênant want ik had zelf nog nooit seks gehad en dan moet je zo’n koppel onderbreken!

 17. Pietertje schreef:

  Het was niet echt een blunder maar mijn vriendin en ik kwamen na een avondje bios thuis en vonden de auto wel een goeie plek voor een vluggertje. Toen we eenmaal lekker bezig waren raakte haar voet een knopje op het middenconsole waardoor de auto zich vergrendelde en op alarm sprong. Je raad het al, dat alarm ging natuurlijk vol met geluid en licht af en voordat wij het alarm uit hadden geschakelt, stonden de buren al voor de ramen om ons naakt in de auto te zien. Weg goeie indruk bij de buren. Hi hi

 18. Ralph schreef:

  * Als je 75-jarige buurvrouw dezelfde voornaam heeft als je vriendin
  * Als je aan je vriendin een SMS-je denkt te sturen waarin je verteld wat je met haar van plan bent zodra ze thuis is
  * Je van je buurvrouw een berichtje terug krijgt waarin ze meldt dat ze gezien haar leeftijd niet voornemens is aan deze activiteit deel te nemen, maar dat ze wel een “oortje” in het zeil zal houden

 19. Ridgeheart schreef:

  Te gênant voor woorden, maar ik zal het dan toch maar delen:
  In de periode rond mn 17e jaar had ik eenleuk vriendinnetje. Na een lekkere vrijpartij maskte mn vriendin haarzelf een beetje schoon van onderen met mijn zwarte t-shirt, wat ik niet heb gezien. De volgende dag moest ik er naar school en heb daarbij dat shirt weer aangedaan met op mijn rug van die vlekken waarvan iedereen weet waar die afkomstig van zijn. Dat bleef dan ook niet onopgemerkt in de klas…

 20. Onra schreef:

  Door onwetendheid een te kleine/te grote condoom gebruikt.
  Opeens was er dus geen condoom meer te vinden en moesten we op onderzoek gaan naar de verloren condoom…

 21. DeArie schreef:

  Blunder, blunder? Het zijn natuurlijk altijd momenten waar je van kan leren en ontdekken om beter aan te leren voelen wat jij en/of de ander lekker vindt. En soms gaat het bij die ontdekkingstoch nog wel is mis.
  Zoals toen ik mijn vriendin wou verassen met smaak-condooms om het ‘nog wat extra’ plezierig mee te maken… was niet zo een succes die rare/extreem zoete smaken. Laten we zeggend at ze niet in de smaak vielen.. wel veel plezier gehad met proeven maar niet al te veel sex van gekomen die avond!

 22. N. schreef:

  De onderkant van de pantoffels van mijn vriendinnetje waren doorgesleten. Daarom had zij ze (ze woonde nog bij haar ouders) in de prullenbak op haar kamer gedeponeerd. Na de sex hebben we het gebruikte condoom in een pantoffel gestopt. Een week later had haar moeder de pantoffels voorzien van nieuwe zooltjes. Het gebruikte condoom zat er niet meer in…

 23. Jeroen schreef:

  Mijn vriendin heeft een grote blunder gemaakt aan het begin van onze relatie. Zij was nog maagd en sexueel nog niet zo zeker van zichzelf. We hadden nog geen sex gehad maar lagen een beetje te vozen in bed, tot ik iets voelde in haar… Ik kon het niet plaatsen wat ik gevoeld had, vol schaamte vertelde ze dat ze een menstruatiecup in had omdat het de tijd van de maand was en ze mij dat niet durfde te vertellen, bang voor mijn reactie. Nu bijna 5 jaar later lachen we er nog regelmatig om en praten we uitgebreid en zonder schaamte over van allerlei onderwerpen.

 24. Marjolein schreef:

  Condoom laten shieten bij omdoen oeiiiij was niet grappig stemming weg
  Mag wel ff zeggen dat die Eggs heeeeel leuk zijn! Dus mochten mensen deze niet winnen, probeer eens een ei! Leuk om samen te doen ook hoor! Niet alleen voor mannen dus!

 25. Dennis schreef:

  Nadat ik destijds mijn rijbewijs had gehaald, mocht ik zo af en toe mijn vaders auto lenen. In zijn stationwagen stonden achterin voor zijn werk altijd twee gereedschapskisten. Op een avond had ik de auto mee en ging in met mijn vriendin (huidige vrouw) een afgelegen gebied in. Daar haalde ik de twee kisten uit de auto en gooide we de achterbank plat. Na afloop richtten we de auto weer helemaal naar behoren in. Echter, blijkbaar had mijn vader zo zijn systeem en had ik de kisten precies omgedraaid terug gezet.
  De volgende dag zij mijn vader dat ik rustiger moest rijden. Want door mijn rijstijl waren de kisten 180 graden gedraaid..

 26. Anna schreef:

  Ik doe niet mee aan deze prijsvraag, want als single vrouw heb ik er niets aan ;-), maar wat ontzettend leuk om al die genante verhalen te lezen! Goed bedacht, Luna!

 27. Black-eyed schreef:

  Ohjeeeehh in mijn prille relatiejaren met mijn huidige man een beetje liggen friemelen in bed toen mijn broertje doodleuk de kamer binnenloopt en dan zich voor de pc zet om een spelletje te spelen…. Tjaahh wat doe je dan …. En dan na afloop tot de conclusie komen dat de condoom nergens meer te vinden was…. Lichte paniek natuurlijk. Gelukkig vond ik hem nadien onder de douche nog mooi in ‘my special place’ Gelukkig zonder gevolgen…

 28. Lars schreef:

  Mijn moeder heeft een keer mijn fleshlight en een prostaat speeltje van mij gevonden

 29. Carmen schreef:

  Nou blunder… uit bed vallen en meteen een scheet laten… en in gieren uitbarsten? genant.. dat wel ;)

 30. Sjakiee schreef:

  Nadat ik mijn vriendin met mn mond tot een hoogtepunt had gebracht spande ze haar spieren zich zo hard aan dat ze letterlijk een scheet recht in mijn gezicht liet!!! Opwindend was het niet maar lachen hebben we zeker gedaan!!!

 31. Claire schreef:

  Hoi Luna, gezien het aantal reacties nu op deze vraag begaan mensen niet zo heel veel blunders. Nou ik kan je verklappen ik helaas wel….. de ergste is toch wel dat ik samen met een vriendin op vakantie was naar her zonnige zuiden en al snel een leuke vent zagen. Omdat we hem allebei erg leuk vonden hadden we de afspraak gemaakt dat we deze kerel aan ons voorbij zouden laten gaan….. je leest het al “zouden laten gaan”. Na weer een gezellige en zwoele avond stappen kon ik mij niet meer inhouden en ben ik met hem mee geweest….. knappe vent maar in bed een drama. Hij bakte er werkelijk niks van. Na afloop snel naar ons appartement waar mijn vriendin inmiddels ook terug van een heerlijke afsluiting om mij zat te wachten. Eerlijk opgebiecht dat ik onze “deal” had gebroken en dat ik een heerlijke (hhmmm) nacht achter de rug had….. Stom, ik had mijn vriendin gewoon eerlijk moeten vertellen dat het een drama was…. de volgende nacht kwam zij namelijk thuis en vroeg wat ik heerlijk vond…??? Achteraf hebben we er samen om moeten lachen en hebben we het ook samen dunnetjes overgedaan met elkaar om deze knappe maar niet capabele heer snel te doen vergeten…… XXX Claire

 32. Jeroen schreef:

  Dat m’n toompje uitscheurde en zorgde voor een flink bloedbad.

 33. Jessica schreef:

  M’n ex? (haha, maar is wel waar)
  Ik ben een keer uit m’n swing gevallen, recht op m’n stuitje. Au.

 34. Joyce schreef:

  Toen wij nog thuis woonden waren we bezig op zijn slaapkamer, toen we zijn moeder naar boven hoorde komen snel helemaal onder de dekens kruipen haha ze kwam even het raam op de slaapkamer dicht doen. We stikten zowat van het lachen.

 35. Henri schreef:

  Hahaha weet ik nog als gisteren.
  Met mijn secret lover neuken op de achterbank. Net klaar staat de politie naast ons.

 36. Rowan schreef:

  Mijn grootste blunder was dat ik en mijn vriendin aan het vrijen waren op mijn slaapkamer. Stom genoeg was ik vergeten om de deur dicht te doen, dus toen mijn ouders naar boven kwamen om weltrusten te zeggen, hoorden ze ons bezig… Ze konden maar net hun lach inhouden terwijl ze weltrusten zeiden en naar hun slaapkamer liepen.. godzijdank keken ze niet naar binnen

 37. yolanda schreef:

  Op vakantie n paar jaar terug..
  Ons neefje bleef in zn tent bij ons slapen ..
  Mijj vriend was net bezig mij heerlijk aan t verwennen toen ineens de caravan deur open ging en neefje kwam zeggen dat ie niet kon slapen …
  aaaaaaai

 38. Juliette schreef:

  Mijn grootste blunder ooit was toen ik mijn grote cruch eindelijk had veroverd en mee het bed in kon nemen. Nog nooit was ik zo gelukkig en ik ging helemaal op in het moment. Iets teveel eigenlijk.. want toen ik de cowgirl deed toen ging dat iets te fanatiek, want mijn bed viel spontaan uit elkaar. Gelukkig kon mijn crush hier hard om lachen maar ik was nog lang niet klaar.. we zijn toen maar verder gegaan in het bed van mijn ouders en hebben het toen af kunnen maken. Toen me ouders mijn kapotte bed zagen wisten ze genoeg.. kreeg gelukkig wel meteen een nieuw bed

 39. Bokkie schreef:

  Hoi Luna,
  Dit is de oplossing voor mijn blunder!
  Het begon allemaal toen ik last kreeg van mijn rug. Niet echt sexy natuurlijk en behoorlijk saai. Ik lag veel op bed en je begrijpt wel dat je gedachten dan soms wat afdwalen. Van de ene gedachte kwam de andere en ineens was ik lekker met mezelf bezig.
  Maar ik werd heet. Ik bedoel echt heet. Te heet. Zo heet dat ik (ondanks de pijn in mijn rug) rennend en kermend naar de douche ging om de boel grondig te gaan wassen. Eindelijk trok de pijn wat weg. Ik keek naar mijn rood uitgeslagen leuter en vroeg me af wat er toch in hemelsnaam was gebeurd. Ineens wist ik het. Die stomme spierzalf ‘extra heet’. Ik had mijn handen daarna niet gewassen!
  Met jouw give away kan ik lekker blijven liggen en toch de hand aan mezelf slaan zonder te heet te worden. Ik hoop dat ik win.

 40. Cornelis schreef:

  Ik had wat latex kleding gekocht (best een tof gevoel overigens) en voor de shine een glansspray eroverheen gespoten. Niet eraan gedacht dat ik dit niet boven de vloertegels van de badkamer moest doen, omdat die dan onherroepelijk glad worden. Dat heb ik gevoeld. Met een bebloede voet vervolgens de vloer zitten schrobben met schuurmiddel om het weer enigszins veilig begaanbaar te krijgen

 41. KeKe schreef:

  Oh hoe leuk een mannentoy give away :)
  Maar wat een moeilijke vraag!
  Na diep graven heb ik eigenlijk niet echt een mega blunder kunnen vinden. Eigenlijk meer kleintjes.
  – Zoals de klassieke wilde seks, wrong hole ><
  – Een condoom die kapot was gegaan tijdens de seks en er dus heel pijnlijk een morningafter pil moest worden gehaald.
  – Mijn zusje die me betrapt op masturberen. (Dat is wel echt heel lang een trauma geweest voor haar.)
  – Laatst nog betrapt door de schoonmoeder! Die kwam even vrolijk de was langsbrengen. Ik ben nog nooit zo snel en goed geweest in verstoppertje spelen. Helaas dat deze actie met een nogal pijnlijke knie afliep die iets te hard op de grond was geketst.

  Maar mijn grootste blunder was toch wel dat ik een telefoontje kreeg die ik moest opnemen tijdens de seks .. Maar mijn destijds vriendin niet had bedacht dat gekreun ook aan de andere kant van de lijn hoorbaar zou zijn. Een herinnering die de vriend die aan de andere kant van de lijn was maar al te graag ophaalt tijdens feestjes.

 42. Fredje schreef:

  Na een aftreksessie door mij bij manlief het zaad kwijt zijn. En dat de volgende dag terugvinden op de muur.

 43. Marco schreef:

  Mijn schoonouders vonden dat we lang genoeg op de kamer hadden ”gehangen” en liet zonder te kijken de hond naar binnen…

 44. Red-Lion schreef:

  Ik kan me alleen herinneren die keer dat ik geen tissues oid bij de hand had en opeens achter de pc zat en naar de bekende sites ging en toen vond ik toch wel DE video…. heb nog nooit zoveel moeite moeten doen om mn ruimte rondom de pc vrij van pleziervocht te houden als toen…

  Wijze les, altijd iets van papier bij de hand houden

 45. Jessie schreef:

  Tijdens een introductiekamp van de uni sliepen we met z’n vijftigen in een grote tent. Leuke nieuwe mensen, genoeg alcohol, enz. Diep in de nacht in het stikdonker voorzichtig de slaapzak van mijn buurman opengeritst voor wat aandacht. Bleek alleen de verkeerde slaapzak, want van het meisje dat aan de andere kant sliep. Ze heeft er denk ik niks van gemerkt, maar ik schrok me dood toen ik opeens een paar borsten voelde… Ik fantaseer nog wel eens wat er was gebeurd als ze wel wakker was geworden ;)

 46. Mireille schreef:

  M’n vriend had niet helemaal door dat ie net de buttplug had ingebracht en ging er daarna zelf achteraan. Ik kan je zeggen. Dikke. Paniek. Beelden van stoma’s, enge operaties en het bellen van m’n moeder spoken nog steeds door m’n hoofd. Uiteindelijk allemaal goed gekomen :)

 47. anne schreef:

  Aan het begin van onze relatie woonde we in een oude bovenwoning met houten vloeren. We waren wat te luidruchtig, de onderbuurman begon op het plafond te bonzen met een stok….ik kom hem nog wel eens tegen en moet er altijd nog om lachen als ik hem zie! en hij denk ik ook….

 48. Loes schreef:

  Hoi Luna,
  Wij blijven blunderen… Tijdens de seks verschillende standjes proberen en daardoor OF je hoofd stoten tegen de muur OF naast het bed belanden. Of lekker wegglibberen in de douche, ook zo heerlijk. ‘:)

 49. Kirsten schreef:

  Vriend en ik waren licht onder invloed van een jointje. Hij lag op de bank en ik zat bovenop hem. Ik weet niet hóé het gebeurde, maar op het moment dat ik met mijn hoofd naar beneden ga om hem te zoenen, geeft hij me een kopstoot. Tand door mijn lip, bloed en dagen later nog een zichtbaar opgezwollen lip. Gelukkig vroeg niemand aan me hoe ik aan die dikke lip kwam, want ik weet niet hoe ik dat had moeten uitleggen.

 50. L schreef:

  Tijdens mn jonge jaren, lekkere vrijpartij bezig, beetje wild en speels aan het worden
  floept hij er plots uit, willen direct terug verder doen, duw mn kont net iets teveel naar beneden, lag op mn buik, verrassend verkeerde …
  Zo zie je maar, te wild, speels en 1 verkeerde beweging kan soms ook de pret verderven …

 51. Anita schreef:

  Na eerste keer seks met nieuwe lover kwam ik er de volgende ochtend achter dat ik ongesteld was. Hoeslaken flink bebloed. Het zag er vreselijk (onaantrekkelijk) uit.

 52. Gert schreef:

  De slaapkamer lekker romantisch gemaakt, kaarsjes op het nachtkastje naast het bed. Leuk seksen, hoofdkussen tegen de kaarjses, kussen in brand, met een brandend kussen over de gang (naakt) naar de badkamer om te blussen. En dit allemaal nog bij mijn ouders thuis, die zich ’s ochtends wel afvroegen wat al dat kabaal ’s nachts te beteken had.

 53. Danny schreef:

  Potje vaseline en tijgerbalsem in het heetst van de strijd omgedraaid. Het bleef hierdoor nog een zeer hete en pijnlijke avond….met een heet uiteinde !)

 54. Rikkie schreef:

  Pfoeee, grootste seksblunder… Uhh. Net zoals hierboven perongeluk tijgerbalsem op m’n pik. Dat was wel een blunder te noemen. Doet me er aan denken dat ik zoiets ook een keer heb gehad met hete chili-peper. Dat was nog wel wat minder fijn dan tijgerbalsem. Sindsdien was ik mijn handen dan ook zeeeeer grondig als ik pepertjes heb staan snijden, haha XD

 55. Le schreef:

  Mijne was met mijn ex.. In 1 week tijd kwamen schoonvader, -moeder en -broer ineens leuk de kamer binnenlopen. Bij de laatste waren alleen haar hoofd en mijn benen zichtbaar buiten de dekens. Oeps..

 56. Joyce schreef:

  Uit bed vallen tijdens een vrijpartij, een flinke snee in mijn rug… mijn vriend is erg bang voor bloed dus moest me aankleden en aan m’n moeder een pleister vragen voor erop want hij ‘kon het niet aanzien’. Niet uit te leggen in ieder geval.

 57. Arjan schreef:

  Een blunder én heel genant: betrapt worden door je vriendin in het bed van een vriendin van haar….. Niet mijn beste moment!

 58. GNT schreef:

  Ik leen voor deze opdracht graag een gemeenschappelijke blunder met mijn oudere broer.. No worries, geen incestverhaal hier..

  Het had mijn 13-jarige zelf al erg veel moeite gekost om niet gezellig op de kamer van mijn 11 jaar oudere broer te gaan rondhangen wanneer zijn vriendin op een dag langs kwam.
  Mijn moeder had de grootste moeite om me beneden te entertainen en zette me mee aan het werk om het avondmaal te maken.

  Toen we klaar waren met onze taak mocht ik mijn broer en zijn vriendin “gaan roepen” om te komen eten.
  Enthousiast als ik was liep ik gewoon zonder kloppen de kamer binnen. Behalve een heleboel gezellige theelichtjes zag ik ook nog net mijn broer een spurtje zetten – in zijn blote billen – richting dressing. In zijn haast heeft hij het dekbed in enkele theelichtjes laten belanden met alle gevolgen van dien: een smeulend deken..

  Sinds die dag ga ik nooit meer een kamer binnen zonder kloppen…

 59. Guido schreef:

  Niet luisteren naar de wensen van de ander.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.