UIT LUNA’S OUDE DOOS

Ik ging gisteren op bezoek bij Peter Muller van FOXY magazine, maar ik ging niet alleen! Ik bezocht hem samen met mijn vriendinnetje M., die ik inmiddels al 20 jaar (OMG) ken! Wij hebben namelijk samen heel wat jaren voor FOXY geschreven en gewerkt. En ook nu werken we nog samen (alleen niet meer binnen de seksindustrie)! Het is mooi om te zien hoe een vriendschap zich ontwikkelt met de jaren en het is leuk om samen terug te kijken en herinneringen op te halen.

“Weet je nog, met die neger toen?”, zei vriendin M. gisteren.
“Ooh ja!!! Maar ik zou nu het woord ‘neger’ niet meer durven gebruiken”, zei ik.
“Waarom niet?”
“Ja, nee, dat is gewoon niet meer okay.”
“Maar het was toch een neger?”
“Ja, nou, het was zeker een neger! Maar wij hebben behoorlijk politiek incorrecte teksten geschreven hoor, vroeger. Weet je nog? Zoals over wat de voordelen zijn van donkere mannen in bed, hahaha! De titel was: ‘Duo Penotti, 2 kleuren in een pottie’, dat kan nu echt niet meer!!!”

Even een hele vette en dikke disclaimer! Onderstaande teksten schreef ik dus 18 jaar geleden voor FOXY! Zou ik nu NOOIT meer doen! Maar omdat deze #luna500 maand toch een trip down memory lane is, hoort dit er toch ook wel een beetje bij.

 

FOXY 2002 – HEBBEN NEGERS EEN GROTERE PIK?

Negers oefenen op veel vrouwen een onweerstaanbare erotische aantrekkingskracht uit. Dat is eigenlijk al honderden jaren zo. Waarom?
1. Blanke mannen zullen het liever ontkennen, maar donkere mannen zijn fysiek een stuk sterker dan zij. Je hoeft maar naar een gemiddelde aflevering van Studio Sport te kijken om te zien dat het waar is. De beste boksers, atleten, basketballers en voetballers zijn vaak negers. Donkere mannen hebben een beter uithoudingsvermogen, meer kracht én ze zijn leniger. En ja, dat komt natuurlijk allemaal van pas tijdens de seks!
2. Donkere mannen hebben vaak een lichaamsbouw die door vrouwen als zeer sexy wordt ervaren. Ze zijn gespierder en hebben vaak van nature een lager vetpercentage dan blanke mannen. Daarnaast hebben ze, net als negerinnen, vaak een dikke kont. En die dikke kont, in combinatie met een smalle taille geeft vrouwen het idee dat negers beschikken over veel stootkracht!
3. Het is echt waar. Negers hebben een grotere. Niet allemaal natuurlijk, maar gemiddeld is de pik van een neger 15% tot 30% groter. En dan hebben we het over zowel de lengte als de dikte. En vrouwen die zeggen dat ze het formaat niet belangrijk vinden liegen meestal. Een grote pik vinden ze hartstikke geil.
Tja, als je het zo bekijkt, dan verliezen blanke mannen op alle fronten van de donkere mannen. Maar de Nederlandse mannen hebben 1 geluk; de meeste negers willen niet beffen. Dat vinden ze niet rein namelijk. Dus, ben je blank, zorg dan dat je je specialiseert in orale seks!

Hoe ontzettend, eh, racistisch, kort door de bocht en nou ja, gewoon fout! FOUT!!!!! En ik bied met terugwerkende kracht mijn excuses aan voor wat ik toen schreef! Maar ja, vriendinnetje M. en ik hadden dan waarschijnlijk ook vooral zélf een fascinatie voor donkere mannen. Dat blijkt ook uit onderstaande column die verscheen op mijn eigen blog Maanisch.com!

 

17 januari 2005 – LUNA EN DE NAAKTE NEGER

“Eh, Luun, hoofdredacteur P. heeft vanavond een verrassing voor ons”, zei vriendin M. vrijdagochtend. “Oh, God, Christus, nee, hè”, zei ik. “Ja, echt”, zei zij en we wisten allebei dat ons lot bezegeld was. Wij zouden die avond een stripneger krijgen. Al 4 jaar zeuren vriendin M. en ik om een neger bij hoofdredacteur P. van FOXY. “Als de oplage zo en zo hoog is, dan willen wij een neger”, riepen wij. En zo kwam het dat ik afgelopen vrijdag tijdens een feestje in het webcamhuis ineens de imposante torso van een stripneger aan het insmeren was. Ik had niet eens de tijd om tegen te stribbelen en het beste met dit soort amusement is het om alles maar gewoon lekker over je heen te laten komen. Ik moest gaan zitten en de stripneger duwde m’n benen uit elkaar. Mijn publiek bestond uit álle medewerkers en álle adverteerders van FOXY en álle webcammeisjes. Ik kreeg blosjes op m’n wangen toen de neger met z’n hoofd onder m’n jurk verdween. En terwijl hij mij een flinke showbefbeurt gaf, was ik erg blij dat ik een panty aanhad. “Woehoe”, riep iedereen om me heen. “Woehoe”, glimlachte ik voorzichtig. Met 1 arm tilde de stripneger me daarna de lucht in, met m’n benen langs zijn middel. “Woehoe”, woehoede ik, “woehoe!” Ik begon er net lekker in te komen, maar toen was vriendin M. aan de beurt. Hij zette haar op de stoel en haalde zijn keiharde lul uit zijn tijgerstring. Zo! Zo! Nou! Nou! Hij spoot er slagroom op en vriendin M. moest het eraf likken. “Woehoe”, schreeuwde ik en floot hard op m’n vingers. “Woehoe!” Stiekem dankte ik God dat de neger mij als opwarmertje had gebruikt en dat vriendin M. het echte werk moest doen. Ha! Hij reed daarna in verschillende standjes tegen vriendin M. op en ik bedankte God nog maar een keertje. “Haha, dat was lachen”, zei ik na afloop tegen vriendin M., “maar ik was wel heel blij dat jij ‘m moest pijpen en niet ik.” “Oh, maar het was gewoon een neplul hoor”, zei vriendin M.

Dit is een afbeelding van way back luna foxy

Dit vind je misschien ook leuk...

8 reacties

 1. JJ schreef:

  oh echt zooo grappig om te lezen! zie het helemaal voor me

 2. dirkie schreef:

  Super grappig om deze trip down memory lane te lezen en ook tegelijkertijd een beetje gênant, maar ja het waren toen inderdaad andere tijden. Stoer dat je dit, inclusief terugwerkende excuses, toch plaatst.

 3. Peter schreef:

  Heel leuk om zulke herinneringen te delen.

 4. Marjan schreef:

  Mij kan je wegdragen, heerlijk dit!

 5. Tosca schreef:

  Geweldig om te lezen vind ik zulke stukken van jou! Heerlijk

 6. jack schreef:

  Hmm, vroeger was een neger missch. Atletischer dan een blanke man, maar sinds de komst van KFC in Nederland is dat al lang niet meer zo.

 7. Sandra schreef:

  Whaaaaahahaha, het is echt fout, Luun! Fout maar hilarisch en super grappig. Whoehoe……
  Wat een avontuur, een neger met een yukiyukineplul. Grinnnnn

 8. Claire schreef:

  Hilarisch om dit terug te zien. Ben benieuwd hoe wij over 10 jaar terugkijken naar onze huidige speeltjes / acties….

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.