LUNA VOELT ZICH CALIMERO

Het is niet alleen maar gezelligheid hier in huize Climaximaal. Het is niet alleen maar een beetje dildo’s en vibrators testen en leuke give away-acties organiseren en dan zo leuk inpakken met een strikje en opsturen. En het is ook niet alleen maar een beetje mensen benaderen voor interviews. Al een week lang heb ik groot drama met Google, waardoor ik 80% van m’n bezoekers op www.climaximaal.nl kwijt ben.

Ik heb nog niet zitten janken, maar ik hang er al wel een weekje tegenaan en met 2 complete strippen Valium per dag gaat het best goed!! Ik ben nu zo’n 1,5 jaar bezig met het opbouwen van iets unieks met deze site. Er zijn in Nederland geen andere vrouwen die seksspeeltjes testen op de manier zoals ik het doe; onafhankelijk én eerlijk. En ik doe het niet anoniem, mijn gezicht en mijn naam zijn voor iedereen te zien en ik word niet ingehuurd door een seksshop of seksspeeltjesfabrikant. Ik doe alles zelf en ik stop hier heel veel uren tijd en liefde in. En net op het moment dat het écht allemaal de goede kant op ging, elke dag meer bezoekers, meer reacties (want lieve vaste bezoekers; ik vind reacties héél leuk), nieuwe rubrieken, meer verkopen, ik was als The Carpenters on the top of the world looking down on creation, en net dan, dan doet Google iets ongrijpbaars waardoor je weer bijna op 0 moet beginnen. En ja, dan kun je wel janken. Ik heb heel veel verstand van dildo’s en vibrators, ik kan een site bijhouden, ik kan een beetje HTML-en, ik kan leuk Photoshoppen, ik doe het ook best leuk op YouTube-filmpjes, maar ik heb gewoon geen verstand van Google en SEO-praktijken. En ja, dan zit je achter je computer als Calimero: ‘Zij zijn groot en ik ben klein en het is niet eerlijk.’

Met veel hulp van verschillende nerds op Twitter (waarvoor mijn grote dank) is er hier op www.climaximaal.nl het een en ander veranderd, waar je als bezoeker waarschijnlijk helemaal niks van merkt. Mijn nieuwe webshop moest verplaatsten is nu te vinden op een eigen domein: www.maanzin.nl. Ik moet zelf vooral rustig blijven, niemand hier in huis het nekketje omdraaien en vooral niet, neen, vooral niet op de fiets naar het hoofdkantoor van Google stappen.

Dit vind je misschien ook leuk...

15 reacties

 1. Bite Me schreef:

  Kan me je enorme frustratie voorstellen. Hoop dat het nu een beetje opgelost is.
  Rustig blijven adem halen, alles komt goed schatje!!!

 2. mickey schreef:

  Adem in, adem uit…..

 3. Suus schreef:

  Daarom staat je site bij mijn favorieten, kan ik um altijd vinden :)

 4. JT schreef:

  Misschien kun je eens denken aan een Climaximaal Keurmerk. Dat kunnen mannetjes van andere shops dan bij hun producten zetten, of iets in de trend van “Aanbevolen door Climaximaal”. Op die manier krijg je weer wat links die naar jou site verwijzen, en dat vindt Google leuk…..
  ps goede sex schijnt beter te helpen dan Valium, dus kijk je verkering nog eens lief aan ;-)

  • Luna schreef:

   Ja, maar de mannetjes van andere shops willen hun bezoekers graag bij zichzelf op de site houden natuurlijk… Die willen graag dat er bij hen besteld wordt (en niet via mij)… Al vind ik een Climaximaal keurmerk wél een heel goed idee waar ik verder even op ga broeden! Alle speeltjes met een 9 of 10 kunnen ‘m krijgen… en dan ook nog ‘beste koop’, dat soort dingen… :-)

 5. Lala schreef:

  Het helpt vast geen bal, maar zodra ik de kans krijg verwijs ik naar jou en tot nu toe krijg ik alleen maar leuke reacties!

 6. Joyce schreef:

  Je staat bij m’n favorieten en op m’n iPhone ben je ook een snelkoppeling.
  Dus aan mij ligt het niet.
  En de verkering en ik kopen alleen via jouw site ;-)

 7. lin schreef:

  Ook ik heb je bij mijn favorieten.
  Mensen weten je ECHT wel te vinden, want je bent zeker met iets unieks bezig. Ik heb aan diverse mensen ook al verteld over je website en de manier waarop je dit doet. Ik denk dat je in jezelf moet vertrouwen en je niet moet focussen op die schijtgoogle.
  Succes!

  • Luna schreef:

   Thanks! Alleen is niet alleen m’n bezoekersaantal zo drastisch gedaald… maar dus ook m’n inkomsten… en niet dat ik hier heel erg rijk van wil worden (nou ja, eigenlijk wel), maar helemaal niks verdienen en wel zoveel werk ergens in stoppen, dat houd ik ook geen jaren vol… maar de aanhouder wint! En ik geloof echt in de manier waarop ik het doe :-)

 1. 26 maart 2014

  […] reviews en columns en… al wordt er weinig gereageerd, toch zie ik mijn statistieken, na het Google-debacle van het afgelopen jaar, weer langzaam oplopen. […]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.