LUNA GEEFT WEG: 1 X FUN FACTORY VOLTA T.W.V. € 84,90

Dit is een afbeelding van fun factory volta give away
Jaaaaaaaa, de hittegolf is voorbij, de hoogste tijd voor weer eens wat hitte in de slaapkamer (en dan heb ik het niet over de temperatuur van de slaapkamer, maar die van stomend hete seks, yessssss)! En… ook weer eens de hoogste tijd voor een give away!!!! Ik kreeg ook de Volta toegestuurd door Fun Factory! Helemaal te gek natuurlijk (lees mijn review: FUN FACTORY VOLTA – VIBRATOR REVIEW #417) (of check m’n vlog: VLOG: FUN FACTORY VOLTA)! Hij scoorde een 8, omdat ik ‘m wel tof vind, maar ook weer iets te heftig (zeker op de hardere standjes. Het is een speeltje voor een acquired taste zullen we maar zeggen! Nog geen dag nadat ik de Volta van Fun Factory zelf had gekregen, kreeg ik er nog eentje! Foutje in de communicatie! Of… foutje, foutje… van dat foutje kan 1 van jullie profiteren, want ik heb zelf de paarse Volta gehouden en ik geef de rode weg! Dus een give away!!! YEAHHHH!!!

Je kunt meedoen doen hieronder een reactie achter te laten… iets liefs, iets leuks, iets geils, kan mij het schelen! Reageren op andere postings, reviews, Instagram-posts, wordt ook altijd enorm gewaardeerd! Ik maak de winnaar volgende week vrijdag 17 augustus om 20:00 bekend!

DE FUN FACTORY VOLTA IS HIER TE KOOP (€ 75,-) >>

And… the… winner… is… Rian!!!! Ik heb haar inmiddels gemaild, dus de Volta komt deze week naar haar toe in een prachtige, discrete verpakking! Gefeliciteerd!!! Enne; ik hou van jullie allemaal hè? Bedankt voor het meedoen en houd m’n site in de gaten, want ik heb nog meer leuks om te verloten!

Dit vind je misschien ook leuk...

36 reacties

 1. Erik schreef:

  Oeh altijd leuk om weer een post van jou voorbij te zien komen. Al heeft de temperatuur van de slaapkamer hier er niet voor gezorgd dat de andere hitte minder was hehe. Toch altijd leuk om mee te dingen en de boel nog wat heter te maken.

 2. Charlotte schreef:

  Ohh leuke actie. Ik doe mee, ik vind je blogs leuk! En volg je op instagram.
  Deze zou leuk op mijn nachtkastje staan , erg benieuwd!

 3. Jorrit schreef:

  Wanneer het te warm in de slaapkamer is, wordt er gewoon een plekje buiten gezocht! Maar nu de koele wind (gelukkig!) weer wat aantrekt is een opwarmertje in de slaapkamer zeker niet verkeerd. Ik doe zoals altijd weer graag mee met je weggeef-actie, want net als een kind heb ik nooit genoeg speelgoed haha!

 4. Wendy schreef:

  Die wil ik weleens proberen maar ik heb al zo veel geld uitgeven aan speeltjes dat het op is :-|

 5. Cornelis schreef:

  Ja, graag! Hier op de hete Italiaanse camping is er weinig animo voor hete bezigheden maar als we thuiskomen…

 6. Draakie10 schreef:

  Ik heb de vlog nogmaals bekeken en ik sla deze give away over. Een volgende keer ga ik weer meedoen.

 7. An schreef:

  Oe, leuk! Ik heb je review nog eens terug gelezen en dit lijkt me nou echt een speeltje voor mij! In tegenstelling tot jou houd ik wel heel erg van pinpointstimulatie en heftig. Dus aan deze Volta zou ik vast veel plezier beleven. Bovendien ben ik erg benieuwd naar de toys van fun factory. Het is jouw favoriete merk dus dat zegt wel wat want jij weet waar je over praat, vergelijkingsmateriaal genoeg :). Count me in!

 8. Bart schreef:

  Leuk! Leuk! Leuk! Leuk! Leuk! Onlangs op jouw aanraden de Stronic G aangeschaft voor m’n vrouw en die bevalt zeer goed, maar wat extra stimulatie daarbij is natuurlijk nooit weg, dus deze zou ook erg welkom zijn ;-)

 9. Yvon schreef:

  Jah, leuk, doe mij wat vuur in de slaapkamer. Lijkt mij tof.

 10. Yvon schreef:

  Sorry wrong email adres

 11. Jessica schreef:

  Ik ben heel nieuwsgierig, dus ik doe graag mee :)

 12. Pauline schreef:

  Omdat ik aan het scheiden ben van de man van wie ik al meer dan 25 jaar zielsveel houd maar die nu van een ander houdt is er in mijn eenzame slaapkamer helaas weinig vuur te bekennen. En ik vrees dat dat nog wel even zo zal blijven…
  Om het leed iets te verzachten heb ik een kleine collectie speeltjes aangelegd. Allemaal naar aanleiding van jouw recensies gekozen. En aangezien een orgasme een antidepressief effect heeft en er ook voor zorgt dat ik tenminste een paar uurtjes kan slapen gebruik ik mijn speeltjes regelmatig. Een toevoeging is zeker nog welkom, dus ik waag een kansje. Ooit zal het geluk mij toch eens toekomen?

 13. Loveboy100 schreef:

  Ik doe ook nog eens graag mee! :)

 14. Rian schreef:

  Hoi Luna, ik volg je blogs via Facebook en zag zojuist deze leuke weggeef actie voorbij komen. De Fun Factory Volta ziet er wel heel bijzonder uit. Hij lijkt een beetje op een artistiek vormgegeven tulp! Ik ben dan ook heel benieuwd hoe de flapjes van deze tulp tegen de mijne zouden flapperen. Groetjes x Rian

 15. Nikki schreef:

  Maak graag kans :) Ben wel benieuwd naar dit bijzondere ding en deze flipper zou een leuk verjaardagscadeautje zijn op de dag van de boyfriend. Bring the heath on! :)

 16. Sanne schreef:

  Leuk!!! Ik doe weer mee!

 17. Morgan schreef:

  Wat een leukerd! Ohh. En nog wat geils en liefs toedels!

 18. Thomas schreef:

  Ik zag de actie op insta!!
  Ik Loot graag mee
  Ga zo door met je blogs ❤️

 19. Wouter schreef:

  Wij gaan binnenkort met de caravan op vakantie? Is deze stil genoeg voor op de camping? Of moet ik vast een smoes verzinnen om uit te leggen wat het geluid geweest kan zijn. Bv een mega mug of zo.

 20. Sharon schreef:

  Ooooo die klan ik wel gebruiken nu ik het weer zo koud heb!!! Vond het heerlijk die hitte, die opwarmer gaat er best in ;-) fijn weekend!

 21. Sophie schreef:

  Dit speeltje lijkt me echt perfect voor mij! Ik hou wel van wat heftigers ;)

 22. Marjolein schreef:

  Ben al lang opzoek naar een speeltje wat heftiger is. Als bdsm-er zijn de meeste speeltjes te tam geworden. Doe dus graag mee aan je loting

 23. Manon schreef:

  Yes please. Goede stress release tijdens solliciteren

 24. Christa schreef:

  Jaaaah, ik doe graag mee :-) ik doe niet aan social media dus kan je niet volgen op andere media, al check ik je insta zo nu en dan ook, als je een tijdje niet post <3

 25. A! schreef:

  Lieve Luna,
  Onderweg naar huis van drie weken kamperen op een zeer mooie en zeer primitieve camping (geen electriciteit, een lege vibrator,durfde hem niet bij de receptie op te laden ) en
  Ik kan veel en m’n geliefde ook, maar niet trillen…
  Wel genoten van jou reviews.
  Ben wel weer toe aan een hoogtepunt!

 26. Niki schreef:

  Damn, yesh! Voor een stiekeme geile night away met m’n minnaar! Goodbye DOXY ;)

 27. Marc schreef:

  Altijd leuk. Net een nieuwe relatie en veelvuldig gebruik gemaakt van je blog om nog meer fun te hebben samen!

 28. Mike schreef:

  Dat is weer eens wat anders. Doen graag mee!

 29. G.h schreef:

  Voor Mn vrouw dr verjaardag 17augustes

 30. Cynthia schreef:

  Oh yay de flapperende flapjes wil ik al zo lang uitproberen. Als ik deze zou winnen zou zeer leuk zijn. Succes iedereen :)

 31. Marco schreef:

  Oe ja ik doe graag mee, dan heb ik vast een heel erg heet kado onder de kerstboom liggen voor mijn vrouw :)

 32. Tanja schreef:

  Je hebt me heel nieuwsgierig gemaakt met het filmpje van de flapperende flapjes. En dat deze op meerdere manieren te gebruiken is is altijd handig.
  Met 2 schoolkinderen thuis is het ook fijn dat het niet oogt als een vibrator. :)

 33. Rian schreef:

  Hoi Luna, Wat leuk! Ik ben heel benieuwd.
  Dankjewel! -x- Rian

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.