AND THE WINNER IS…

Lieve, lieve, lieve, lieve lezers en lezeressen! Ik wil jullie allemaal bedanken voor alle reacties die jullie de afgelopen weken hebben gegeven! Dat maakt het schrijven voor deze site een stuk leuker en gezelliger (en het is ook heel goed voor mijn SEO) (want ik blijf een haat-liefde-verhouding hebben met Google)! Er waren heel veel leuke, lieve, gezellig en inhoudelijks reacties (met als hoogtepuntje deze: ‘Jammer dat er geen aantrekkelijke vrouw achter deze site zit, had het bekijken een stuk plezieriger gemaakt.’), dus wat mij betreft verdienen jullie allemaal een medaille en een sticker van de juf (behalve dan degene die voorgaande anonieme reactie achterliet; die mag een kopje koffie bij me komen drinken). Maar… de winnaar van de LELO Loki is… Nikki!!! Hiep! Hiep! Hoera!!! Wees trouwens niet getreurd als je ‘m niet hebt gewonnen, want het is mijn bedoeling om zo ongeveer elke 2 weken een mooie prijs weg te geven (onder dezelfde voorwaarden). Dus blijf vooral reageren, het wordt enorm gewaardeerd door mij (en J.T.) en ik probeer vanavond de nieuwe win-actie online te zetten

Dit vind je misschien ook leuk...

19 reacties

 1. DeArie schreef:

  En toch ben ik getreurd Luun! Maar Nikki heeft ‘m eerlijk verdiend. (met welke post?)

  Hopelijk heb je binnenkort weer iets voor mannen! Want in het vrouwen vibrator land is het mannenspeeltje echt ‘nieuw’ upcoming.. nogsteeds ja. En daar geniet ik met volle teugen van, zov eel mooie nieuwige mannen speeltjes naast de fancy vrouwen speeltjes natuurlijk.

  Ga zo door!

  • Luna schreef:

   Nikki heeft op heeeeeel veel oude postings reacties gegeven… en er komt sowieso nog een mannenspeeltje aan qua give away’s… nog iets van LELO, iets van Fun Factory en heb nog meer liggen… het kan niet op hier ;-)

 2. Nikkie schreef:

  Jaaaaa !!
  Super bedankt Luna ! Ik hoop mijn vriend hier heel happy mee te maken, bijna jammer dat ik persoonlijk weinig mee kan maar ik vind het leuk om een ander happy te maken.
  Er komt zeker een review jullie kant op ;)
  Thank you!

 3. Robert schreef:

  Geen aantrekkelijk vrouw?
  Onzin!

 4. Bart schreef:

  Van harte gefeliciteerd met het winnen van dit geweldige speeltje!
  Alle mannen hier zijn erg jaloers op jouw vriend.

 5. Robert schreef:

  Gefeliciteerd Nikkie!

 6. Patricia schreef:

  Gefeliciteerd Nikkie! En laat ons weten of je vriend er ook blij mee is.

 7. Nikkie schreef:

  Thanks!
  Ja dat zal ik zeker doen, hij is er nu al heel benieuwd naar. Hij weet niet wat ie moet verwachten, ik ben zelf ook best nieuwschierig ;)

 8. jackie schreef:

  Misschien ouderwets, maar wanneer ik een dildo van me vrouw kado krijg zou ik me toch enigszins beschamend voelen. Nu wil ik zoiezo niks in me reet dus dat zal wel meewegen denk ik.

  • Ier schreef:

   Haha :’)

  • Nikkie schreef:

   Bij ons is het in overleg gegaan, ik zal nooit zeggen: “Kijk eens schat, stop er maar in eens kijken of je t wat vindt” ik weet dat het bij (hetero)mannen vaak een behoorlijk ding is.
   Voorheen had hij dezelfde gedachtengang als jij Jackie “Daar hoeft bij mij niks in hoor!”
   Het komt eigelijk door J.T z’n verhalen en reviews over anale speeltjes dat hij nu ook wel eens wil weten wat het is. Ik kan daar alleen maar veel respect voor hebben.
   Jammer dat je er zo over denkt zelf, wie weet loop je heel wat mis ;)

   • Bart schreef:

    Ja zo is het bij mij eigenlijk ook wel gegaan. De reviews hier waren de aanleiding om eens wat te gaan proberen en dat beviel heel erg!
    Dus ik wil Jt en luna er ontzettend voor bedanken dat zij zo open en eerlijk over de speeltjes en het hele seks gebeuren praten :D

 9. Ilse schreef:

  Ha tof, gefeliciteerd Nikkie! Ik ben benieuwd naar de review. :D

 10. Drikus W schreef:

  Gefeliciteerd!
  Ook ik ben erg benieuwd naar de review, want het lijkt me een geweldig ding!

 11. Nikkie schreef:

  Bedankt !
  Het pakketje moet nog binnen komen, dat zal wel morgen gebeuren. Ik ben gewoon zenuwachtig! Hahah

 12. Nikkie schreef:

  Ik kan alvast zeggen dat ie als vibrator voor de ladies, ook goed zijn werk doet!! DAMN wat een trillingen, zo diep en hard ook. Eerste vibrator van Lelo die ik heb gebruikt. I’m hooked ;)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.