LUNA GEEFT WEG… 1 x B-VIBE SNUG PLUG 1

Dit is een afbeelding van give away luna snug plug b vibe 1
Even een andere ‘give away afbeelding’ dan je van mij gewend bent, maar ik vond ‘m zo toepasselijk! Want… deze Oud-Hollandsche spreuk gaat zeker op voor de give away van deze keer! De Snug Plug 1 van B-Vibe is namelijk klein! Maar… wel heel lekker! En absoluut geschikt voor beginners! Ik kreeg namelijk 2 van deze producten opgestuurd en sja, je hoeft er maar eentje te testen om een review te schrijven; B-VIBE SNUG PLUG 1 – BUTTPLUG REVIEW #412! Dus… deze give away t.w.v. € 44,90 wordt eigenlijk mogelijk gemaakt door mij (ik pak ‘m prrrrrachtig voor je in) (anoniem) (met strikjes) (en lintjes) en B-Vibe! Hoe fijn! Je kunt meedoen door… mij te volgen op Instagram: @lunaclimaximaal EN hieronder (of op Instagram onder de give away-posting) een leuke, lieve, gezellige reactie achter te laten! Ik maak de winnaar volgende week vrijdag, 25 mei om 20:00 bekend!

Ik ben in heel veel dingen goed, maar vooral in dingen vergeten!!! Maar… een week later dan de bedoeling… maak ik de winnaar bekend! En die is… Onne!!! Enne; jullie weten het hè; ik hou van jullie allemaal!!!! Bedankt voor het meedoen!!!

Dit vind je misschien ook leuk...

21 reacties

 1. ngst schreef:

  Ha, de grootmoeder van mijn vrouw heeft exact dezelfde spreuk in haar toilet hangen. Nu ik er aan denk, misschien is dat een boodschap aan de mannen van de familie? Anyhow, ik wil ze wel. Groetjes, J.

 2. Marc schreef:

  Wat een leuke gift a way heb je weer in de aanbieding, zeker volg ik je op insta, ik wil niks van deze gezellige dame missen, zeker niet maar leuke verhaaltjes / filmpjes en dat dat lieve lachje, stiekem hoop ik dat ik deze mag winnen, dus toi toi toi voor mezelf eens.

  Groetjes Marc

 3. Marc schreef:

  Oeps ik had een fout in de mail gegeven dus bij deze nog snel erachteraan.

  Groetjes Marc

 4. Mike schreef:

  Och, heel graag doe ik mee. Zit al een tijdje te wikken en te wegen of dit wat kan zijn voor ons. Ik zou haar hier heel graag mee verrassen.
  Geen instagram helaas, dus hoop dat deze reactie ook voldoet?!

 5. Onne schreef:

  Dit uitproberen is een stille wens van me. Het lijkt me een heerlijk gevoel.

  Hé, nou zei ik het hardop… mag ik hem?

 6. Lola schreef:

  Whoops, geen Instagram! Maar vind het wel een leuke give away, hopelijk maak je iemand hier heel blij mee Luna ^^

 7. Demonprince schreef:

  Hopelijk maak je ook kans zonder instagram. Ik denk dat dit een mooi begin is om ook het andere gaatje te betrekken in ons liefdesspel!

 8. Cornelis schreef:

  Hmm, ook geen Instagram helaas. Erg veel zin om dit onontgonnen gebied te verkennen. En niet alleen hij die het kleine niet eert, maar ook “zij”

 9. Ron van leeuwen schreef:

  Altijd leuk iets nieuws om weer uit te proberen.
  Houd het spannend
  Groetjes ron

 10. Ricnard schreef:

  Hey dat is nou eens leuk zeg iets met pinkSTERen voor in je STER. wil em graag winnen, krijgen of opgestuurd krijgen…..

 11. J schreef:

  Die zou ik graag proberen en denk mijn vriendin ook wel..

 12. C schreef:

  Jaaah! Ik ik wil deze graag winnen, om er mee te spelen :-)

 13. Anna schreef:

  Oeeeh, leuke actie! Ik doe graaaag mee, als beginneling op dat gebied.

 14. Ingeborg schreef:

  Leuke actie, ik doe graag mee

 15. Guido schreef:

  Pik mie! Pik mie! Pik mie!

 16. Inez schreef:

  Waaaattt? maar 16 dames die dit aandurven (so far)?? Nou, nbij mij mag hij er in hoor!! Kom maar door

 17. Tara schreef:

  Oh heul graag! Ben jarig het weekend dus kadootje voor mijzelf :). En blije man denk ik.

 18. Noor schreef:

  Nou hier schiet mijn “zin” meteen door in de startblokken. Das lang geleden. Lijkt me geweldig om dit met mijn partner uit te proberen.

 19. Mike schreef:

  Hoi Luna, maak je de winnaar op de site bekend of op instagram? Dat laatste hebben we niet. Dus nieuwsgierig… Groetjes

 20. Onne schreef:

  Ontvangen, getest en leuk bevonden. Misschien iets klein, maar wel fijn!!

  Dank Luna, voor deze leuke verrassing.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.