LUNA GEEFT WEG: 1 FUN FACTORY MOODY

luna geeft weg fun factory moody
Een nieuw jaar en weer een nieuwe give away! Ik mag 1 Fun Factory Moody weggeven! En dat is niet zomaar een vibrator, neen! Dat is een vibrator die ik een 10 gaf op de schaal van Luna en die dus écht héél goed is! Hier kun je mijn mijn review van die Fun Factory Moody nog eens nalezen (mocht je daar zin in hebben). Ik heb zelf een lila exemplaar gekregen en ik mag een rood/oranje (ze noemen het zelf ‘candy orange’) (ik vind het een typisch kleurtje) (maar ach, hij verdwijnt toch where the sun doesn’t shine) ter waarde van € 89,90 weggeven! Gaaf? Heel gaaf! Wat moet je ervoor doen? Nou! Wat dacht je van reageren op mijn (en J.T.’s) stukjes? Zelfs reacties als ‘oh, wat herkenbaar’ worden goedgekeurd! Ik maak de winnaar of winnares van de Fun Factory Moody dinsdag 26 januari bekend om 20:00! Dat is nog een tijdje weg, maar ik ga in de tussentijd ook nog op vakantie naar Jamaica (reacties als ‘oh, wat gaaf, Jamaica’ worden ook goedgekeurd).

Update: Iedereen weer heel erg bedankt voor alle reacties de afgelopen weken! Maar! Er kan er maar 1 de winnaar zijn en dat is… Patricia! Ik heb je inmiddels gemaild en de Moody komt naar je toe! Voor de rest van de lezers en lezeressen; blijf reageren, want ik heb nog genoeg leuks om weg te geven!

Dit vind je misschien ook leuk...

65 reacties

 1. Laykam schreef:

  Ow wat gaaf Jamaica! (Jaloers)
  Hij is leuk! Ik ben super nieuwsgierig naar deze.
  Mooie opvolger van mijn pas aangeschafte eerste vibrator (die ene die jij aanraad ofc!) maar die vind ik iets te zwak qua vibraties (kan dat aan de batterijen liggen? Heb oplaadbare gebruikt van onbekend merk)

 2. tamara schreef:

  Oh, wat herkenbaar:D

 3. Jolanda schreef:

  Ja, wil deze wel aan m’n verzameling toevoegen

 4. Diana schreef:

  Heee luna@climaximaal.nl
  Wat gaaf zeg…ik zou zeggen neem hem mee.
  Kleurtje past wel bij Jamaica. ……
  O nee dat kan niet….dan winnen wij heb niet.
  Liefs

  • Luna schreef:

   Hahaha, nou, ik neem natuurlijk mijn man mee en dat blijft toch wel het beste seksspeeltje allertijden ;-)

   • lola schreef:

    Haha ja die zijn wat veelzijdiger dan speeltjes. Maar wat leuk dat je naar jamaica gaat! Maar vraagje, neem je dan helemaal niks mee aan speeltjes? Ik heb daar wel eens over getwijfeld als ik op vakantie ging maar ik durfde nooit door de douane ermee :’)

    • Luna schreef:

     Ik zal er eens een keer een stukje over schrijven… waar je op moet letten als je op vakantie gaat qua speeltjes… in sommige landen zijn ze zelfs verboden (niet in EU hoor)… maar ik neem vaak wel een dildo mee, maar verder niks, want op vakantie hebben we lekker allllllle tijd van de wereld, dus het hoeft niet even snelsnelsnel met een Hitachi ;-)

     • Lola schreef:

      Ha nee dan kun je lekker de tijd nemen. Ik kan me ook wel voorstellen dat zo’n grote hitachi de douane nog wel eens raak kan doen opkijken haha. Maar een dildo is best slim, zolang die wel zonder rode oortjes mee kan ;).. een stukje hierover lijkt me erg handig een keer! :)

   • ngstschr schreef:

    En die levert (hopelijk) geen vreemde blikken op tijdens de bagagecontrole ;-)

 5. Yvon schreef:

  Wat heerlijk je man mee naar Jamaica Laat ik die nou net niet hebben. Dus ik kan wel wat fun factory moody gebruiken

 6. Milou schreef:

  Oh Jamaica!! Geweldig land!!
  Zou deze graag aan m’n verzameling toevoegen, ook nog nooit een speeltje van fun factory geprobeerd dus ben wel benieuwd naar het merk!
  Geniet van je vakantie!

 7. Jeannetta schreef:

  Ha Luna, je reviews zijn geweldig om te lezen. Ben op zoek naar een nieuw speeltje met de juiste trillingen, dus deze lijkt mij prima geschikt.
  Have fun in Jamaica!
  Groetjes J.

 8. Niels schreef:

  Veel plezier op vakantie! Geniet er van!

 9. lola schreef:

  Oh en ik wil heeeel graag meedoen aan deze winactie. Hij is misschien niet moeders mooiste maar ik ben heel erg toe aan een keer een wat luxere en minder yuki yuki-loopt-op-aaabatterijen speeltje.

 10. LR schreef:

  Wat lief dat je een van ons dan ook nog eventjes in het zonnetje gaat zetten, ondanks dat wij allemaal niet mee naar Jamaica kunnen!
  Heel veel plezier alvast!

 11. Melanie schreef:

  Oh, heerlijk, weer naar Jamaica. Veel plezier!

 12. Super schreef:

  Lekker hoor, even er tussenuit. En jij geeft juist iets weg voor er tussen. Goed bezig!!

 13. M. schreef:

  Jamaica! Prachtig land, ben daar paar jaar geleden ook geweest met mijn favoriete seksspeeltje P. Op de terugweg begon bij de douane plots onze elektrische tandenborstel te zoemen in m’n beautycase, blij dat dat toen niet deze oranje rakker was… .. Fijne vakantie, geniet!!

 14. Jessica schreef:

  Een oranje vibrator zit nog niet in mijn assortiment. Tot op heden domineren roze (magenta) en violet (paars) toch echt wel mij la met speeltjes. Dit ziet er echt uit als een speeltje voor mij. Ik heb een sterke voorkeur voor speeltjes met een g-spot kromming en dan ook nog de onderkant die de rest van mijn vagina kan stimuleren. Tja ik kan het niet helpen maar met regelmaat ben ik zo jaloers op je beroep . Als je het mij vraagd heb je het gaafste beroep van de wereld. Misschien moet ik toch maar eens gaan babbelen met het uwv en vragen of ze niet iets vergelijkbaars voor me hebben…….. Haha ben benieuwd hoe ze daar op zouden reageren . Owh, owh owh……. Zucht……ik droom nog even verder…..

 15. Chris schreef:

  Mwaahh, nog een vibrator lijkt mij vrij overbodig, in huize Chris wordt al naar hartenlust getrild met vibrators in diverse kleuren en vormen. Met recente aankoop van de Womanizer Pro en de AR Rouge zijn onze trilwensen prima vervuld, mede dankzij de reviews hier en elders hebben we onze toys zorgvuldig kunnen uitkiezen. Onze dank daarvoor !

 16. Henk schreef:

  Ha Luna, de beste wensen nog voor het nieuwe jaar! Dat je maar weer veel mag testen na je vakantie :)

 17. Ricardo schreef:

  Nice! :-) En have fun op Jamaica!

 18. Olove schreef:

  Oh wauw Luna, wat een lekker vooruitzicht !!
  Ga lekker genieten met je man, wij blijven achter met onze speeltjes. We lezen nog een stukje en gaan genieten van de speeltjes die we hebben, maar een nieuwe lijkt mij ook lekker…….. Ik ga duimen voor mijn vrouw!!!
  Enjoy !!!!!!

 19. Ilse schreef:

  Oh wat gaaf, Jamaica! ;) Wel echt heeeel tof hoor, veel plezier daar!

  Ennehm, nu nieuwe date zichzelf als doel heeft gesteld om mij klaar te laten komen (waarbij ik hem al gewaarschuwd heb dat hij dan best wat geduld nodig heeft, haha) zijn alle hulpmiddelen welkom. :P

 20. Alex schreef:

  Oooooh, ben wel toe aan een nieuwe FF toy. M’n Fun Factory Yooo laat zich niet meer opladen en nu zijn we compleet bzzzzzzzprrrrrrrBRRRBRRRRzzzzzzzzBRZZZZtloos :-(

  n ook heel veel plezier in Jamaica! Volgens mij vertrek je precies op tijd als ik het weer zo zie.

 21. jackie schreef:

  Zo, het jaar is net begonnen en Luna speelt alweer voor Sinterklaas? Beste wensen en een goed, gezond 2016!

 22. Pamelz schreef:

  Wat een reacties weer in ene…zou het zijn omdat er iets te winnen valt? Wat gaaaaaafff!! :p
  Nee, effe serieus….relatie van 4 jr is net over, weet nog even niet of ik er verdrietig of blij om moet zijn maar dat terzijde…wat dus erger is: mijn “we-vibe” kan voorlopig mijn nachtkastje in evenals de cockringen en nóg erger, mijn dildo is het aan het begeven….moet hem tig keer open en dicht doen en batterijtjes aanduwen etc…ik vind dus echt wel dat ik deze oranje “hubby” verdien…om eens lekker te troosten enzo :D

  Uiteraard een super gave vakantie gewenst, dat je maar fijn aan je “trekken” komt op allerlei vlakken in het verre Jamaica! ;)

 23. Mur schreef:

  Ik ben erg blij dat ik jou ben tegengekomen op youtube! Je revieuws zijn geweldig! Wanneer ik een interessant speeltje tegen kom, kijk ik eerst ff op je blog wat jij er van vind !

 24. Mur schreef:

  Veel plezier in Jamaica!!!

 25. Jolien schreef:

  Hoi Luna, wat een geweldig vooruitzicht!
  Als compensatie zou ik een speeltje dat door jou zo goed beoordeeld is, graag proberen!
  Oranje boven… en onder! :-)

 26. Nonam schreef:

  Jamaica, lekker vooruitzicht! Ik wil ook een leuk vooruitzicht en daar kan dit bij helpen;) hihi

 27. Juul schreef:

  Lijkt me een goede eerste om uit te proberen

 28. Nienke schreef:

  Nou is net mijn relatie uit, nou was het zo dat hij vingers had (nouja hij heeft ze vast mog steeds) waarmeehij precies mijn g-spot wist te raken, jah dan verleer je het zelf he ;)
  Dit speeltje zou dan ook wel errug goed uitkomen!

 29. jackie schreef:

  Haha, Luna deelt een vibo gratis uit, en alle dames zijn ineens net vrijgezel hierboven. Fijne vakantie toegewenst trouwens.

 30. Lenny schreef:

  Hoi Luna,
  Ik was wat aan t surfen om inspiratie op te doen voor mezelf en met mn vriend en kom zomaar, nou ja zomaar ;-) , op jouw site terecht. Super leuk! Super goede uitleg en beschrijvingen. Fijn om ook niet alleen een verkooppraatje te lezen. Ik blijf je zeker volgen. Eneh.. uiteraard een hele fijne vakantie!

 31. Marjan schreef:

  Wat heerlijk dat jullie weer naar Jamaica gaan! Jullie hadden zo genoten vorige keer.
  Ik doe graag mee aan de give-away… ik heb nog geen oranje speeltje….

  XX

 32. Bas schreef:

  Hee Luna,

  Jamaica! Da’s dan een trip naar de zevende hemel. Maar dan die van zon zee en strand )in plaats van de speeltjesvariant. Plezier gegarandeerd!
  Wij gaan Jamaica helaas niet halen, maar misschien kan Moody onze mood ook zonnig maken? Lijkt ons super gaaf!
  Veel plezier en tot de volgende review!

 33. Angélique schreef:

  Fijne vakantie!
  En we zien je wel weer online verschijnen wanneer je uitgerust weer terug bent :-)

 34. Louke schreef:

  Gaaf speeltje! Veel plezier op vakantie, geniet van je man en als je terug komt is het altijd leuk om weer met al je speeltjes te kunnen spelen!

 35. Roos schreef:

  Voor volk en vaderland!! Ik kan het er wel mee :)

 36. eklis schreef:

  Ooh, I like! Heftig kleurtje wel

 37. Ben schreef:

  Superleuke prijs! Ik ben op je website terecht gekomen omdat ik op zoek was naar een eerlijke review over zowel de Bi Stronic, als de Doxy Massager. Ik ga ze -na het lezen van je reviews- maar allebei aanschaffen als cadeau voor mijn vriendin :) De Doxy is reeds besteld,en de Stronic zal kort volgen! Deze Moody zou uiteraard ook welkom zijn in het nachtkastje natuurlijk :-D Keep up the good work meid !!

 38. Suuz schreef:

  Oh wat geil.. Uuuh.. wat gaaf

 39. Marijke schreef:

  Ik ben echt een beginner… En vind het steeds leuker om ze te ontdekken! Waarschijnlijk kan speelgoed een echte verslaving worden! Dit lijkt me een leuke om ook toe te voegen.

 40. LR schreef:

  Jeetje Luna, dat wordt nog moeilijk kiezen! Wat enorm veel enthousiaste reacties heb je gekregen op deze actie!

 41. A! schreef:

  Lijkt mij een heeeel erg lekker tussendoortje! Hoop dat jullie genieten op Jamaica…

 42. Marieke schreef:

  Als er één kleur is waar ik niet van houd is het oranje! Maar ik geniet graag met mijn ogen dicht :)

 43. Michiel schreef:

  Alvast wat voorpret voor de vakantie naar Jamaica ;)
  https://youtu.be/MorR04iLtMw

  Veel plezier!

 44. San. schreef:

  JAMAICA!!! jaloers! Geniet er van!
  Deze toy van Fun Factory lijkt me super!wat ziet ie er ook leuk uit!bedankt voor alle fijne en eerlijke reviews zo weten we tenminste zeker dat we ons geld op de juiste manier besteden:)

 45. Kristel schreef:

  Ik kom voor het eerst op deze website en ik lees deze winactie? Hahaha, kom maar op :) Hopelijk is Jamaica geweldig. Ik ga snel eens kijken wat voor moois ze bij Fun Factory nog meer hebben!

 46. Cheeyyy schreef:

  Ik kom voor het eerste op deze website, en meteen zie ik dit, oehlalaaa, dat ziet er spannend uit! ik zou dat wel eens willen proberen

 47. Esther schreef:

  Super hoor ! Jullie roelen helemaal ! Jij roelt heel erg en HotStuff roelt behoorlijk en Jamaica of course ook (denk ik, in ieder geval is het er lekker warm) :-))))
  Yeah man, wat te gek al deze give-aways !!!! Super-lief en leuk.

 48. Merel schreef:

  Zo die heeft een gaaf kleurtje! Lekker opvallend. Ik ga in plaats van het warme oord Jamaica naar een koud land, namelijk Finland. Gevoelstemperatuur -40. Misschien kan dit mooie speeltje mij warm houden in die periode ;) Have fun meid!

 49. Patricia schreef:

  oh, wat gaaf, Jamaica ! Maar met zoveel speeltjes in huis wat neem jij dan mee op vakantie ?

 50. Lau schreef:

  Wie niet probeert, die wint ook niets. Ik moet alleen wel nog even wennen aan die kleur…
  Maar misschien doe ik dan wel gewoon het licht uit, dat is win-win

 51. Sharon schreef:

  Lekker zeg Jamaica!!

  nee, even serieus, leuke win actie want dit ding klinkt fantastisch! ik zou hem graag in praktijk willen testen ;)

 52. Debbie schreef:

  Hoi Luna, sinds ik op jouw site terecht ben gekomen is er n (heerlijke) wereld voor me open gegaan, alsof ik uit n lange winterslaap ben ontwaakt!! (Zie ik daar t Jamaicaanse zonnetje ? ) Ontdek steeds meer over wat ik lekker vind en ben nog lang niet klaar met mijn ontdekkingsreis…Geweldig om jouw recht voor zn raap reviews te lezen. Heb inmiddels n paar leuke dingen in mn laatje maar n zo’n heerlijk speeltje als deze helpt me vast de koude winter door te komen…

 53. Paula schreef:

  Super tof dat je deze weg gaat geven! Heb laatst voor mezelf besloten voorlopig geen one night stands meer te hebben dus moet zelf het klusje klaren! En deze lijkt me daar perfect voor als afwisseling voor mn roze o-pal roman! Have fun in Jamaica :D

 54. Nienke schreef:

  Vandaag mijn allereerst fun Factory speeltje binnen gekregen, en daarmee ook mijn eerste speeltje met ‘diepe trillingen’.

  Wauw.

  Ik wil alles van Fun Factory nu wel uitproberen ;)
  Dus ik begin alvast maar met sparen haha

 55. zeurpiet schreef:

  Hoe was je 2e huwelijksreis?
  Zou graag die Moody willen testen; als beginnende speeltjes zoeker de LELO Smart Wand Large aangeschaft na je review en die vond ik nogal heftig, miste de inwendige stimulatie, viel daardoor beetje tegen voor mij. Smaken verschillen… Wie weet kan de Moody dit goed maken?

 56. Ben schreef:

  En wie is de gelukkige winnaar van het speeltje? :)

 57. Laykam schreef:

  Van harte Patricia! Geniet er van.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.