WTF WOENSDAG: REALISTIC DILDO

ali express dildo
Ik ben gek op AliExpress! En niet een beetje, neen, heel, heel, heel erg verliefd! Ik bestel er van alles, maar dan wel alleen voor m’n andere project (de dromenvangers), zoals kraaltjes, bedeltjes, kantjes en lintjes. Want een dildo of een vibrator zal ik er nooit kopen en ik vraag me af; wie wel? Bovenstaande ‘realistic dildo’ kwam ik tegen en het is werkelijk een pareltje van een realistische dildo, al snap ik de anatomie niet helemaal. Ook de regenboog-vormgeving is van een dusdanige schoonheid dat ik het plaatje van de dildo zelf niet eens vrijstaand heb gemaakt, want ik erken hierin mijn vormgeef-meerdere! De vondst van bovenstaande afbeelding bracht me op een nieuwe rubriek die hier binnenkort op Climaximaal.nl zal verschijnen, namelijk AliBlaBla (werktitel). Hierin laat ik jullie wekelijks pareltjes van Chinese productfotografie zien (dildo’s en vibrators dus hè, maar dat lijkt me duidelijk). Dus niet zozeer rare producten (zoals bij de WTF woensdag), maar ‘normale’ seksspeeltjes die op een werkelijk stuitende of bijzondere manier aan de man/vrouw worden gebracht! Ik heb er een stuk of 20 gevonden, dus houd de site in de gaten!

Dit vind je misschien ook leuk...

10 reacties

 1. Laykam schreef:

  Doet mij denken aan een olifantenslurf met ballen? De eikel ziet er raar uit en die krimming lijkt me au!

 2. Jessica schreef:

  Hier krijg ik dus nachtmerries van (en niet van het paarden soort) en ik denk mijn man ook. Voor mannen met een afwijkende penis en de vrouwen die met deze mannen getrouwd zijn is dit echt een gruwel. Nee, godzijdank is het bij man lief niet zo erg, maar erg genoeg om er last van te hebben bij het vrijen. Met z’n dildo moet je net zulke gekke standjes uithalen als manlief en ik moeten doen om er “het beste van te maken”. Als iets mijn libido om zeep helpt is het deze dildo wel. Nee, dank je ik pas deze keer……

 3. Angélique schreef:

  Hier lopen de rillingen van over mijn rug … brrrrrr

 4. Ilse schreef:

  Oh, wat herkenbaar! :P

  Nee maar echt, huuu, ik vind dit toch wel heel viezig hoor.

 5. jackie schreef:

  Als je zo een lul hebt, kan je jezelf in de bek spuiten haha. ( en pissen natuurlijk)

 6. Louke schreef:

  Typisch gevalletje van de ziekte van peyronie. Prima te verhelpen met een operatie maar om nou na te maken als speeltje?!

 7. Linda schreef:

  Ziekte van Peyronie is hier helaas ook bekend, maar gelukkig niet zo erg. Dit is echt onsmakelijk gewoon!

 8. Marijke schreef:

  Made in China? Misschien hebben ze daar de g-spot op een andere plek. ;)

 1. 13 januari 2022

  2provinces

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.