BRENG MIJ IN 7TH HEAVEN MET DE NJOY ELEVEN

Dit is een afbeelding van unicorn njoy eleven
De meeste seksspeeltjes die ik test voor Climaximaal.nl krijg ik gratis opgestuurd door fabrikanten of seksshops, in ruil voor een eerlijke review, maar de Njoy Eleven is daarvoor helaas, te duur. Hij kost € 349,95 (!) en daarvoor krijg je 1250 gram roestvrij staal, gegoten in een AMAZING dildovorm die je aan 2 kanten kunt gebruiken. Kortom, de Njoy Eleven is zo’n beetje THE HOLY GRAIL onder de seksspeeltjes. En ik wil ‘m. Ik wil ‘m heel graag. Niet alleen voor mezelf. Nee, ook voor jullie! Want dit speeltje moet gewoon getest worden op Nederlandse bodem en ik wil ik me graag opofferen als testpersoon! Ik test ‘m, zodat jullie dat niet hoeven te doen!

Dus… ik ben een crowdfunding opgestart! Ja! Echt!

En er zijn tientallen, nee honderden, nee, wel duizenden betere acties en doelen om je geld aan te doneren. I know. Maar als ik jou de afgelopen jaren heb behoed voor de aanschaf van een slecht seksspeeltje of je juist heb geholpen met de aanschaf van een geweldig goed seksspeeltje en je daarmee uren en uren en uren van genot heb gegeven of als ik je gewoon heb laten lachen door mijn goudeerlijke reviews, dan zou je mij een heel, heel groot plezier doen als je een bedrag zou doneren.

Dat kan dus: HIER.

p.s. Je kunt gewoon anoniem doneren!

p.s. Superbedankt als je iets doneert en als je niets doneert vind ik je nog steeds heel lief.

p.s. Sowieso wel een leuke stunt; ‘deze dildo werd mede mogelijk gemaakt door al m’n lezers’.

p.s. Nog een keer de link: https://www.doneeractie.nl/breng-mij-in-7th-heaven-met-de-njoy-eleven

Update: HOERAAAAAAA!!!! Het geld is volledig bij elkaar gecrowdfund! WAT ONTZETTEND GAAF! Iedereen bedankt voor het doneren! De Njoy Eleven bleek uiteindelijk goedkoper bij Bol.com (ik had het target-bedrag ook aangepast), dus ik ga ‘m daar NU bestellen!

Dit vind je misschien ook leuk...

37 reacties

 1. Uny schreef:

  Dat is wel idd erg duur.. heb helaas geen geld meer, dus doneren gaat niet.. snap wel dat je deze helemaal geweldig zouvinden/vind! Want die andere njoy dildo vind je helemaal het einde.. niks voor mij helaas

 2. Mandy schreef:

  Heel goed dat je het op hebt gezet.
  Ik ga wat doneren, het is je van harte gegund voor alles wat je voor je lezers doet.

 3. Cynthia schreef:

  Veel succes ermee! :)

  • Luna schreef:

   Thanks!! En als ik het niet helemaal red, dan leg ik de rest er zelf bij… bijna jarig, 17 november!

   • Uny schreef:

    Haha mn moeder is 10 november jarig en mn vader 17 november.. haha.. vind altijd veel makkelijker om iemands verjaardag te onthouden als er al iets anders elk jaar op die datum gebeurt (iets speciaals bijv verjaardag)

 4. DibbesD schreef:

  Tja, de Njoy Eleven moet een keer op Nederlandse bodem worden getest, zoals je al zei. Jij bent mn ‘goede doel voor de maand’! Maarruh, Hoe ga ik aan mn man uitleggen dat we Unisef overslaan voor uh.. het testen van een zware, dure metalen dildo. Mwah, mijn probleem, ik verzin wel wat.

  • Luna schreef:

   Whahahahahahaha!!!! Dankjewel voor je donatie (ook voor je man)… en ik zal deze maand wat extra kaarsjes branden voor de kindjes in Afrika! :-)

 5. LR schreef:

  Wat een goed idee, leuk! Succes ermee!

 6. Iknu schreef:

  Hoop dat je er knetterend mee klaarkomt, dus gedoneerd :-)

 7. Josje schreef:

  Gouden actie! Gaat lukken zie ik al, heel veel plezier ermee :) Liefs!
  Ps: bijna alle njoy speeltjes zijn dus ook voor een fractie van deze prijs te krijgen via oom Ali :o #steundechinesekindertjes ✌Out

  • JB schreef:

   Het is al vaker aangegeven, maar ik denk als Luna hier imitatie gaat testen haar geloofwaardigheid naar fabrikanten en shops niet ten goede komt.
   Daar ligt dus een mooie taak voor jullie (ons) als lezers.
   JB

   • Josje schreef:

    Eens…. Hoewel er dus bij glas en metaal geen sprake is van namaak wat mij betreft Anyhow het was maar een suggestie voor het geval de donaties van ons als lezers onvoldoende zijn!

    • JB schreef:

     Ik denk dat ze daar bij Njoy anders over denken :o)
     Wij hebben de Pure Wand pas gekocht en dat was inderdaad een rib uit je lijf. Verklaard dat de gebogen vorm misschien?

     • Luna schreef:

      Hahahaha! Hij heeft inderdaad een beetje een rib-vorm! En ik kan hier als professioneel toytester inderdaad geen namaak-AliExpress-toys gaan promoten… al snap ik heel goed dat anderen the real deal niet kunnen betalen hoor… :-)

 8. R. schreef:

  Op zich kom je met een beetje zoeken wel op een prijs uit die 75 euro onder je doel ligt. Je crowdfunding target kan omlaag dus lijkt me.

  • Luna schreef:

   Ik zie ‘t! Ik ga de target even naar beneden zetten… Had de prijs uit ‘m’n eigen shop’/Easytoys.nl genomen, maar bij Hotstuff inderdaad 75 euro goedkoper! Wil ‘m uiteraard wel bij 1 van m’n ‘seksshop-vrienden’ bestellen!

 9. Brownie schreef:

  Voor € 86 zelfs

 10. Uny schreef:

  Ooh lunaaaa! Heb je gezien dat lelo de lelo sona heeft! Lijkt ook op de womanizer en satisfyer.. wil je die testen? Ik ben erg benieuwd ernaar

 11. Uny schreef:

  Ik heb toch 10 euro gedoneerd.. ik heb wat geld gekregen en dus kon ik wat aan je geven.. want je bent gewoon een leuk mens, gezellig, grappig, onhandig en je reviews helpen mij altijd enorm, dus ik vind dat je het gewoon verdient. Ik hoop dat je m snel in huis kan halen

 12. R. schreef:

  Oke, real talk. Ik waardeerde je reviews. Maar:

  – Ik vond het al een beetje vreemd dat je hiervoor een crowdfunding opzet. Je unboxing video’s laten zien dat je voor honderden euro’s aan speeltjes binnenkrijgt, kosteloos. Waarvan mondjesmaat reviews verschijnen. Lang niet van alles.
  – Voor een wat duurder speeltje laat je dan vervolgens je bezoekers betalen. Ik vind dat niet zo netjes. Tuurlijk, je dwingt niemand, maar het voelt voor mij persoonlijk niet zuiver om bij bezoekers te bedelen.
  – Dit terwijl je, gezien je affiliate shop en reclame uitingen op je site, toch op z’n minst een beetje geld moet verdienen aan je site.
  – Vervolgens blijkt je target maar liefst (111!) euro boven de laagste prijs te zitten die met 1 keer Googlen online te vinden is. Je edit vervolgens die link weg uit mijn eerdere comment (waardoor andere bezoekers ook meer moeten betalen), en je houdt alsnog een target aan wat 38 euro hoger ligt dan nodig. Ik vind dat je dan nogal makkelijk omgaat met het geld dat bezoekers je doneren…

  Kortom, het spijt me zeer, maar ik kan deze actie niet respecteren. Het doet me twijfelen aan je onafhankelijkheid en daar hecht ik veel waarde voor. Misschien ben ik de enige die er zo over denkt, maar ik zal je in het vervolg niet meer volgen.

  • Luna schreef:

   Hi R.!
   Ik zal even reageren op je reactie! :-)
   – Ja, ik krijg voor honderden euro’s aan speeltjes… en uiteindelijk worden AL die speeltjes gereviewed… en als ze niet worden gereviewed dan heb ik daar een goede reden voor (en ik verkoop ze niet op Marktplaats ofzo)… die speeltjes kosten mij inderdaad niks, maar hé, ik ben minstens 20 uur per week met deze site bezig… minstens…
   – Ik wil de Njoy Eleven heel graag… maar de bedrijven waar ik mee samenwerk en Njoy zelf sturen dit speeltje niet op, want… te duur… en ach… het leek mij wel een leuke, geinige actie om dan m’n lezers dit speeltje te laten crowdfunden… bedelen… ja, mag je zo noemen…
   – Ja, ik verdien geld met deze site… maar niet genoeg om € 275,- over te hebben voor een seksspeeltje ;-)
   – Ik wil mijn seksspeeltje graag ook kopen bij een NL-site… en de Njoy kost € 350,- bij Easytoys.nl… (Maanzin.nl is een onderdeel van Easytoys.nl)… Ik kwam er pas later achter dat-ie € 275,- kost bij Hotstuff.nl (ook een bedrijf waar ik mee samen werk)…
   – Reacties met linkjes naar andere bedrijven worden weggehaald… vind je dat gek? Dat mag… ik krijg erg veel spam (gisteren heeft M. 200.000 spamreacties verwijderd) (ja, dat is de spam van maaaaanden) (en reacties met linkjes naar andere sites worden als spam gezien)…
   – Als ik een speeltje krijg opgestuurd door bedrijf A. en daar kost een speeltje 50 euro, vind jij dan dat iemand onder mijn review mag reageren met een ‘Ja, maar bij bedrijf B. (link) kost-ie 25 euro!’ Ik vind van niet… ik werk samen met bedrijven en ik krijg een klein percentage van de omzet als ik ook daadwerkelijk een speeltje via hen verkoop… linkjes vanaf Climaximaal.nl wil ik graag laten gaan naar bedrijven waar ik mee samenwerk. Vind ik heel logisch…
   – Jammer dat je twijfelt aan m’n onafhankelijkheid… maar ook dat mag… ik ben altijd eerlijk in mijn oordeel over seksspeeltjes. Heb je mn laatste review gelezen over de LELO Sona? Daar staan 3000 woorden waarin ik niet mals ben in mijn oordeel… meer dan 20 uur werk waarvoor ik niet betaald ben of word en ik denk niet dat ik middels deze review een LELO Sona zal verkopen… is niet erg, maar vind ik soms best moeilijk (maar dan had ik maar een vak moeten leren) ;-)
   – Ik ga overigens helemaal niet gemakkelijk om met het geld dat bezoekers doneren… ik ben juist heel blij met alles wat gedoneerd is en als ik m’n target niet haal, dan leg ik de rest van het geld zelf bij… heel onafhankelijk! ;-)

   • Dirkie schreef:

    Iedereen die Luna al een tijdje volgt weet 1 ding zeker dat zij echt onafhankelijk is en altijd eerlijk en open in haar reviews is.
    Ik persoonlijk vind het legitiem om deze crowdfunding op te zetten. Ik heb het ooit een paar maanden geleden als idee geopperd nadat Luna in haar bekende enthousiasme er over vertelde. Het is tenslotte aan iedereen vrij om wel of niet te doneren. Ik voel het ook totaal niet als bedelen.
    Fijn te zien dat er een hoop mensen anders denken dan R en wel hebben gedoneerd.

    Luna, ik heb je vervroegde verjaardagscadeau verstuurd. ;)
    Veel plezier in je Seventh or Eleventh Heaven

 13. QA schreef:

  Op zich snap ik R. wel. Want ik wilde ook doneren, maar nu betrap ik mezelf ook op de gedachte: hmm, wat als R. dit commentaar niet had gegeven. Had je dan gewoon die 350 euro laten staan als target en ondertussen deze dildo besteld bij een veel goedkopere aanbieder? Want het is voor mij ergens ook moeilijk om te geloven dat iemand niet even op Google “NJOY Eleven” intikt om de prijs bij verschillende webwinkels te vergelijken. Volgens mij doet iedereen dat :-)

  • Luna schreef:

   Tuurlijk had ik zo’n nepper bij de AliExpress besteld en de resterende 300 euro in m’n eigen zak gestoken, want zo ben ik! ;-)
   Het bedrag had ik trouwens al voor de reactie van R. naar beneden gezet, omdat de Njoy Eleven bij Hotstuff.nl goedkoper is… en nee, ik heb niet ge-Google’t naar de goedkoopste winkel… ik wil ‘m graag kopen bij een bedrijf waar ik mee samenwerk, dat is voor mij heel erg logisch… :-)

   • Dirkie schreef:

    Top Luna, ik bestel mijn LP’s of CD’s ook niet bij b*l.c*m
    Ik ga liever naar mijn plaatselijke platenzaak
    support your local !!

 14. JB schreef:

  The eagle has landed, je bent op het bedrag dus bestellen dat ding.
  Ik ben wel een naughty boy geweest en heb in Frankrijk via Ebay (€ 81,50) een namaak gekocht voor mijn meisje, met drie dagen in huis
  Hij ziet er belachelijk echt uit zelf het merk staat er in en het gewicht klopt ook zelfs.
  Nu ben ik normaal ook van support your local market, maar met een speeltje van dit formaat en prijs toch maar voor een nepper gekozen, en aangezien ze nu na twee maanden stoeien met de Pure Wand (orgineel) nog steeds moet wennen en nog niet vanzelf gaat, ga ik deze eerst maar eens verstoppen tot de kerst of misschien wel tot haar verjaardag.
  Maar Lunu gefeliciteerd en NJOY

 15. Uny schreef:

  Woow dirkie is heel lief geweest zie ik.. nu kan je de njoy eleven kopen luna.. ben beniewd..

 16. Sandra schreef:

  Opdat het U wel gaat bekomen.

 17. Josje schreef:

  Yes!! Target behaald! Heel heel heel veel plezier met je nieuwe speeltje Luna! Ik heb er met liefde aan bijgedragen en kan je actie waarderen. Bedankt voor alle goede tips en leuke reviews :)

 18. Gerrit schreef:

  Lieve Luna, met een grote glimlach op ons gezicht en vaak met rode wangetjes lezen mij wij jouw reviews. Op jouw advies en ervaring hebben mijn vriendin en ik al veel “gear” aangeschaft en je hebt ons nog nooit teleurgesteld. Met plezier hebben we een kleine donatie gedaan voor de Njoy Eleven. Helaas hebben we nog niet kunnen lezen wat jouw ervaringen zijn met dit meesterspeeltje en we zijn zooo benieuwd! Komt ‘ie nog?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.